« Dylai. | Main | Alkostop. »

Pastebėjimai.

Vai vai vai.


Ir ko tik nebūna. Štai kasdien girdžiu žmones, kurie sako "nuo naujųjų metų <įrašyk ko nearysi, ar ką darysi>". Blet. Čia primena vis vieną kolegą, kuris prieš tris metus sakė "Va, nuo kitų metų nerūkysiu". Tada ginčyjausi su juo. Bo sakau "tai tu nori mest rūkyt?" - "aha" - "o tai kam laukti kitų metų kad kažką padarytum, jei gali padaryti dabar" - "ne, tai aš dar noriu parūkyt" - "tai taip ir nemesi" - "mesiu mesiu, pamatysi". Rūko iki dabar. Retorinis paklausimas - kam kažką daryti (pvz) kitais metais, jei gali tai padaryti dabar? Bič ęs.


Na gerai. Va čia visa savaitė tai gavosi kaip iš XXL dainos "Savatėlė" teksto. Gaila tiek išleistų pinigų, tiesą pasakius. Na bet būdavo linksma. Vis kažkokios diskusijos, vis kažką naujo sužinai, tai netyčia apgauni kažką (čia prisiminus išgertuves po LT.MOSH koncerto), tai susipažįsti su kažkuo, ar panašiai. Tai vakar jau buvo nekas vienu metu. Drebėjo rankos, kai kavą gėriau, akys matė, bet nieko nemačiau, nieko nesupratau ir nesiorientavau aplinkoj, šiaip. Dar kunigaikštis prisėdo šalia vakar, tai pasakojo istorijų. Po to marozas pasakojo kaip jie su chebra kurią tai dieną davė į snukį keletui vėliavnešių.


Ai. Kad ir kaip džiaugiausi, kad pagaliau negava dovanų, bet vis tik vakar gavau. Gavau lėkštę nuo gimdytojų, ir stiklainį medaus su mediniu šaukšteliu nuo moters. Valio valio valio.


Beje. Iki šio ryto, būčiau parašęs, kad metai buvo super, o bet tačiau, viską sugadino šitas rytas, bo prisnigo.

Comments (1)

d.:

Tai žiūrėk, gali pradėt naujus metus medaus mėnesiu :)

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 31, 2007 11:41 AM.

The previous post in this blog was Dylai..

The next post in this blog is Alkostop..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35