« help! | Main | ateitis yra! »

mėgstu

parkuotis atbulas :)

kai gerai gaunasi, tai būnu linksmas

Comments

kazkaip iskart nusisypsojau.:)

heh, linksmuolis (;

ta parkavimosi zyme toke kai ulyboncikas :D pravaziuojanciai ir praeinanciai crew.

aš tai bijau parkuotis šonu. per beveik pusantrų metų stažo šonu nė karto nesiparkavau. ta prasme ten, kur yra vietos vienai mašinai. ieškau tokios, kur būna bent dviem. tuoj 70 nusilupsiu, o prisiparkuot taip ir nemokėsiu. gėda. nors gal ir negėda, reikia, tik kabluką trikampyje prisilipint.

o ir šiaip, vairavimas man stresas. rugsėjį dar spėjau įsitaisyt panišką baimę mentams. kaip koks recidyvistas vos pamatęs mentus užsiparinu ir galvoju, kad "nu dabar tai šakes".

dar bijau prabangių "kolegų" vairuotojų. jie su savo mersais, audinėm, folksvagenais ir kitais šikarnais gigantiškais aparatais manosi turį pirmenybę prieš kriokiantį ir juodais dūmais rūkstantį prarudijusį grabą.

viešasis transportas 4 evah: nereikia sukti plaučių kur parkuotis, kur važiuoti galima, o kur ne, nereikia žiūrėti į ženklus. taip, į ženklus taip pat nežiūriu. nežiūriu ir į veidrodėlius. žiūriu tik į spidometrą, nes neduok die viršysiu greitį. marijos žemėj tai pats baisiausias KET pažeidimas, nepalyginamai baisesnis už eiliškumo sankryžose nesilaikymą, įvažiavimą į sankryžą per geltoną, statymą mašinų betkur ir betkaip.

per tokius vairuotojus, kurie neziuri nei i veidrodelius nei i zenklus, atsitinka avarijos ir zuva zmones. kale..

Kaledu Senelis is San Francisko :)

per tokius komentuotojus, kurie neziuri nei i teksta, nei i konteksta, atsitinka nusisnekejimai ir apsikvailina zmones. kale..

kai
pirmoji nuotrauka labai patiko nes pats geriausias komentaras.isties labai puiku.

mano draugas kitaip ir nemoka masinos taisyt