« homeland security (foto) | Main | 2005-09-22 »

new bike! new bike!

2001 gegužė.. kai "suaugęs" norėjau važinėt dviračiu, pirkau kitaiską šūddviratį už 300 Lt. pavogė po mėnesio, prie kontoros.

2001. tada atvažinėjau metus su skolytu MTB, neva tai amerikonišku, tokiu juodu kledaru, kuris, tačiau riedėjo šauniai.

2002 balandis. tada, vieną gražų rytą atsikėliau aštuntą, nuėjau pėsčias iki Vilkpėdės ir pirkau Vairo mėlyną didelį su bordine šake, už 320 Lt, važinėjau, fainai, dėjau naujus gerus ratus, stebules, gerėjo dviratis, pavogė prie dailioškės 2004 balandį.

2004 gegužė. susinervinęs apėjau parduotuves, Kalvarijų g. pirkau šitą už 788 Lt, buvo smagiai nedidzkas ir važiavo smagiai, tačiau vis turėdavo kokių nors gliukų. vis neprisiruošdavau nupirkt jam sparnų, kad drąsiau važiuočiau per balas ir šikna, kad būtų sausesnė kai lyja. pavogė 2005 liepą.

2005 rugpjūtis. Aleksoto turguj už 140 Lt pirkau šitą va: 050903_155840.jpg dar dapirkau plastmaskę už 4 Lt ir du guolius už 3 Lt ir, atrodo, turėsiu pigiausią ir kone smagiausią baikę. Kadangi atrodo kaip kolchoznikas, tai gal nevogs? :)

Comments

vis vien pavogs. toks jau visu dviraciu likimas :)

arba tu dviračių neraki arba rakini spyna už 5 litus, arba tiesiog tu laimės kūdikis!

ech, cia tiesiog kaulu ciulpu temos... blyn, jis pigus, nes irgi vogtas... kai man vokietijoj nukniso dvirati, tai policija sake, nu, matyt tavo tautieciai, bo jie masiskai dviracius sunkvezimiais veza... sito kaina butu apie 150 EUR. tai va. ir nezinia, ka cia toliau apie tai galvoti. gal tai, kad vistik, prisidejai prie lietuvos dviratininkystes jau penkiais dviraciais. as dar tik dvejais ;)

daromes olandija. uzejus uz kampo:
- bicas, pirk dvirtati,a ? viso labo 15 guldenu :)
~
us gerais dviraciais tik i uzmiesti ir tai iki jo dviratis tik ant masinos stogo.