« laser printer | Main | SpeedyCGI »

nelegalus reivas :)

anos savaitės pradžioje zuikis priminė, kad esu jam parsidavęs penktadienį prižiūrėt reivo garsą. pažiūrėjęs anų tinklapį paraukiau nosį, sponsored by adidas ir kt. stylish bullshit, bus šūdas, galvojau, bet pažadėta, reik padirbėt.

belaukiant aparato ir besidairant po tuščią CA angarą požiūris pasikeitė. sponsored chujonsored, bet tai tie žmogeliai daro ką nori -- šokius :) -- ir px kaip jie tą daro. o ir 15kW garso valdyt niekad neteko, tai jau tapo visiškai įdomu. Lenkui pradėjus jau laxčiau ir kabinausi prie visų, kad duotų dar darbo, finale buvau generatorių prievaizdas ir rūpinausi kuro nesibaigimu. taip devynias valandas ir pralaxtėm: pažiūrėt, kad jokie indikatoriai nešviestų raudonai, pažiūrėt, ar elektromašinkoms smarvės užtenka, kvailai pajuokaut, patampyt neurozuikį už ūso, pirmyn atgal, pirmyn atgal.

turinys: vakaro žvaigždė išties varė gerai, tox į gonziką panašus mažuliukas storuliukas kalė ramiai ramiai, bet auditorija siautėjo. very smart, mr. englishman, and very good indeed. pranzūzai hardkorovcai irgi buvo įdomūs ir pikti kai velniai, tik jau tos paskutinės valandos labiau lenkė į miegą, negu į hardcoreenjoyment. 0710 smagiau buvo sukti į kairę masterio rankenėlę angare dar aidint paskutiniam būgno smūgiui.

finalas: penkios valandos visko ardymo, lomat' -- ne strojit', surinkom didžiąją dalį rich middle class kids palikto apylinkėj šūdo (labai juokinga buvo, kad pats išvakarėse lengva ranka taškiau šiukšles per petį, ryškindamas mayushkai, kad keep your country tidy yourself), pakraut, iškraut, killing me softly alaus butelys, paršliaužt namo, kur rūpestingos rankos pakiša panosėn rugštynių sriubos bliūdą ir nuveda iki lovos.

gerai.

Comments

che madingas kislotnikas :))))

jo jo reikia vis delto pasivaikyt madu...

ne visai, aš ten labiau darbinyks buvau :)