« kryžiuotas kabelis | Main | MType, UTF8 ir kringeliai »

gabija, lygiuot! ramiai! laisvai!

forumas pasakė, kad bus koncertas. vakar prisiminiau, pagalvojau ir nuėjau. smagiai pavyko susimest skudurus su mic ir Krilu, tai važiavom bordiniu autobusiuku su metalo mptrim. vajėėėėzau, kokia prabanga :)

Gabijos gimnazija primena vasarą, kai bandom eit skersai, kad patekt į trasą, bet nifiga nepraeinam. Šįvakar praeit galima, mėtosi sniegai, traukia skersvėjai, bjeeeeeuru, įėjimas kaip į kokią padvodkę, parūkom, pakrykštaujam su zimbabvėm, sumokam skinams po trajaką ir patenkam į supistą sporto salę, jau pilna paauglių, merginos cypia, drąsuoliai užšoka ant scenikės ir mikliai nušoka, "aš sėdžiu vokalistui ant kelių!" sako kažkokia mergiūkštė.

mergina, kuri užaugus bus TV diktorė spiegia į mikrofoną apie koncerto pradžią, vaikinukai-abrastukai, dieve mano, jiems po kokius 014?!, klykia, kad jie yra grupė FANIERA ir varo pop/ska/nofx Bitlų, Nofx, Gryndei ir dar kažkieno, iš viso keturis gabalus. gale dar prisijungia trimitas, gitaristas nori dainuoti ir pjaustyti soliagas visą laiką, tokie biškį "naši mestnyje bitel'cy".

toliau varo grupė, eeee, "ei, kaip šitie vadinasi?" klausiu greta stovinčio rimto veido metaliūgos. "eeeee... BY THE WAY, atrodo" sako jis. pradeda rimtų veidų metAlu-instrumentAlu, vokalistas kvailai strakalioja, spėlioju ar gitaristai jį atpyzdins už tai po koncerto ar ne. paskum dar pasirodo, kad yra ir mažaūgė ilgaplaukė merga, kuri kartu dainuoja smelslaiktynspirit ir kitas dainas (kai kurios tiktų The Cardigans?!). bet buvo geras antras metAlas-instrumentAlas, toks gražus su pakilimais ir pan. Šitiems begrojant vis daugėja šalikuotų vėliavuotų "patriotų", kurie apsikabinę surėkia "Tėvynė mūsū" ir suspaudę kumščius šoka į jaunatviškas muštynes aka pogo sūkurį. nx. einu parūkyt. tiesa, paskum pas grupę išsiaiškinau, kad jie vadinasi WILD AWAKE... :)

parlekiu, pareguliuoju Bomžei gitarą, nieko tas nepadeda, ir scenoje varo ZIMBABWE. zjb, pagaliau nagla garsi vokalistė, lenkų kalba ir Chrizantemy! rulez, tik kad mažos apvalios mergaitės aka ritmo sekcija grojo tyliai ir niemoščnai, o seserys komendantės dukros kalė į klyną. trydydydiau trydiau triediau pjaustė ant gitaros ir rėkė bisui kažką apie skausmą.

Laukinai Atsibudusių vyrukai klykė, ė, bobos, nekartokit ir sakė, oooo! dabar tai bus WOZU, ką, gerai? klausiu, jo, sako, gerus gabalus groja. malamės su mic ir Žyga ant laiptų, rūkom, girdžiu kaip kala būgnas, metu nuorūką. ant scenos bosistas muistosi ir dročina čekišką bosą, kaip prieš dešimts metų, juokingai maivėsi. tvirtai skamba, rooookas, buvo visai nieko vietų, rankos nekreivos. tik ta tradicinė vieta, kad kai jauni ir moka grot, tai vistiek dar durni, tai ir groja šūdą. finale, užuot klausęs laižiau Forti krupniką, valgiau bulką su bananu ir kitaip bovijaus, smagiau taip.

būsimoji TV diktorė spiegė kažkokią "informaciją", grupė SLIVER sakė, kad pagros "sudėtingesnę muziką, bosistas chujarino slepus kaip kulkosvydis, gitara grojo tą patį akordą, įspūdis neblogas, bet noras eiti į svečius vakarieniauti buvo didesnis.

vienžo, labai džiaugiuosi nuėjęs į kOncertą. :)

Comments

ehe, praleidai Lagamino turini, manau geriausia buvo, nors xz;/
btw. dar nemaciau tiek skinu besitusinanciu su anti-fascistais gleby, ir klykianciu Uzh Balta Lietuva

Dūdos Lagamino Turinio nelabai derėjo ir šiaip.

heh. savaitė kažkokia su koncertais: vakar buvo dar Mindaugo ir Juventos šuliose

man patiko...

vat vat lagaminshchikus praleidai.etc

lagaminaj labeusiai patiko...

"zis iz jo brajn on ska..."

man patiko wozu, ir siaip koncas geras buvo...vat

Kaip kam patiko...as irgi buvau...muzika jega,bet tarkim man 12m ir kai i mane meto cizas,rekia visokias nesamones tarkim:o mazute gal i lova,arba siulo narkotiku,tai nekoks. Zinoma ten net skautukai tampa lo... Tarkim toks Narius ir Alvis, jie yr skautai uz taika,o ten buvo girtuteliai. Bet siaip muzika JEEEEEEEEGGGGGGAAAAA