« šeulei | Main | Petition for a Software Patent Free Europe »

kaunas

kdangi Šiauliuose lijo ir šiaip, reikėjo, tai atvažiavom Kaunan kokią 1500. Atvairavau Narušio naująjį Ducato, 2.5TD visgi malonus dalykas, po 1.7D Tragiko.

pasilepinimas Arbatinėj Prie Pašto su paprastu ir skaniu vegansku valgiu, visi išvaro į stotį, mes su Mindu pasiliekam Chaj arbatos, pasikraunam batarkes ir greit greit greit apžiūrim Kauno senamiesčio grožybes: Prieplaukos krantinę (kito kranto vaizdas nuo jos man kažkodėl primena erszebet-sziget apylinkes Budapešte, tik sumažintas ir gerokai nutrintas), keistą KDI kiemelį, kuriame gera rūkyt, Maironio muziejų (kelią į kurį paskui galima pasakot išprotėjusio veido filologei, fui), Vytauto gamybos bažnyčia ir pan.

sustatom aparatą, panuobodžiaujam, pareguliuojam garsą, popizdet'-poplevatsya, KS nevaro, nes dar gros Xess ir D.A.R. iš Panevėžio.

Man tas buvo geriausias koncertas su Toro Bravo, nes Narušis kalė užtikrintai, buvo į ką atsiremti, tai jau variau geriausiose Ramones tradicijose, plačiai išsižergęs ir juokingai linguodamas. punkas rokas never stop! :)

o tada atkentėjom gotus ir panevėžiovskus rokerius, pasikraut ūkį, nusipirkt cigarečių, parvažiuot, išsikraut, miegot. simple as shit.