« quick links | Main | icq - you sick me - we like food »

verxmai

  • jo, reiktų naujos tokios kategorijos. ne emo, bet verxmai. vistiek niekam nieko iš tiesų negaila, juokas ima. tegu būna, juokinga ir apgailėtina. taip sąžiningiau.
  • svetimo skausmo nebūna. ir nereikia. jokio jokio. nei savo, nei svetimo. iš tiesų, kam man/tau/jai svetimas, ar net ir savas skausmas? tipo, kad būtų su kuo palygint, kad žinotum, kada jau gerai? eikit šikt, aš per savo 27 metus jau, patikėkit, atskirsiu, kada gerai, kada blogai. gudročiai, blin.
  • katiba nori mesti moxlus. vyšta. vistiek tingėsi visą kitą padaryt. o ir šiaip, nuoširdžiai jūsų nekenčiu šiandien, dėl to palikto bardako su palaidais testais ir negražiais duomenų failų pavadinimais. išpešiosiu uodegą, no shit.
  • nx. maniau, kad šįryt atsikelsiu sveikas ir gyvas ir viskas jau atrodys gerai. tai ne. ir apspangus galva, ir nulinkus švirkšto adata, ir pusiauslogė visą dieną, ir laipsniai, ir sezoninis (drėgmė!) bronchitas. dabar dar šalta. fi.
    nors -- jėgelių gimtadienio proga ant pečių partįst Margo (49 kg.) iš pietų į darbą (300 m, sočiai laiptų) dar visai pakako :))))
  • vakar kažikiek valandų trūkinėjau, miegu, nemiegu, skauda, nesuprantu, kairėj, dešinėj, visą laiką galvos viduj, o ant spintos magėje vis sukosi chaotiška no mean no kasetė. taip jau gavosi, kad kiekvieną kartą atsibudus vis pragrodavo I've got a gun"
    I turn around, I know my fucking life is done
    It's time to have sonne fun
    
    I gotta gun... i'm gonna shoot somebody down
    
    dabar prisiminiau, kad iš po vakar atsimenu dar eilutes, "Don't ask me what to do / I get sick just thinking about you". mokymasis hipnozės būdu, aye.

Comments

taiptaip, man irgi panašiai su ta hipnoze buvo. bo ruošiaus egzui, o fone grojo, hmz, hiphopas (bo taip reikėjo, aš ten tekstų mįslę sprendžiau), niu, ir kitą rytą nifiga mokslų galvoj, už tai visas sumautas hiphopas :) galiu gabalais cituot. negerai gavos, on the whole :(

po pirmo komentaro akivaizdu, kad žmonės suvokia tik kelias paskutines texto eilutes...

:)