« knygų skaitymas | Main | Fyodor / insecure.org interviu »

rytinis internetas #šiandien #3

ok. pirmadienis. savaitgalis be kompiuterio. sėst. apibrowsint apylinkes. susirinkt kas patiko. susidėt bukmarkus. kuo gražiau išdėliot. apipasakot. ;)

Java 1.5 turės foreach tipo ciklus ir parametrizuojamus tipus. laukiu. apskritai, Java kažkaip žavi. F. Brooks minėtas "antros didelės sistemos efektas" jau praeity ir dabar yra tik malonu lipdyti sistemas. viena bėda, kad turint omeny *BSD lėtumą/problemas su JDK portinimu, visai nebeaišku, po kiek dar laiko, pasirodžius JDK1.5, galėsiu tai pasileist ant savo devel sistemų...

kaip atsišaldyt begeriamą alų karštą vasaros dieną. gražiai sukonstruota. irgi mėgstu tokius "battery packus", apvyniotus juoda izoliacija :)

AbsolutBSD

smagu, MW Lucas parašė dar vieną BSD knygą. abi jos man per brangios, taigi negaliu kažkaip elaborate on their contents, tačiau, kiek teko stebėt jo Big Scary Daemons skiltį ir kt. rašinius, tikiu, kad jos bus vykę. dar norėčiau paskaityt The Complete FreeBSD. ir dar daug makulatūros.

namie, beje, toliau mėtosi Fowlerio Refactoring, pasiekiau ir antro skyriaus galą, vasara nėra pats tinkamiausias metas tech kngyoms. kuprinėje -- JJR Tolkienas. Žiedų valdovas. :) labai užkabina, įtraukia ir nebepaleidžia.

pakeliui įlipau į Neal Stephenson puslapį. nu. labai miela, paprasta ir kelia pritarimą. mėgstu rašytojus su tinklapiais. norėčiau, kad Kurt Vonnegut ir Aldous Huxley dar galėtų patys juos pasidaryt. ir George Orwell. "who controls prisons controls the future, who controls prisons, controls the past". (ADF, jei ką). (jo, blia. įlendi į google tiesiog norėdamas surast nuorodas žodžiams papuošt, o tada randi mėgstamo rašytojo interviu. internetas yra žiaurus. kraupus yra internetas.)

The Battlefield is the network. karas blogai, bet military gadgets gražu. ir Grigorijaus Bogomolovo knygos apie karą. Ir filmas Bataliony prosyat ognya.

"pagrindinių" programavimo kalbų istorijos medis.

nauji nematyti gražūs komiksai. (Laurenn McCubinn)

Information obesity. šitą jau kokią savaitę *noriu* perskaityti. ir niekaip nerandu laiko. apgailėtina.