« pranas morkūnas online | Main | FreeBSD 5.1-RELEASE »

matrix? blogosphere? predeterminizmas? o kaip gi aš?

jo. savaitgalis gavosi mielas.

"anarchoišgertuvės" su klyxmais virtuvėje "visi čia anarchistai, taigi žino, ką daro", cigarečių pakelis metamas į balkoną, nes patys jau tingim nueit, maloniai tingus ryas, nervinga pašto sistemos migracija į Postfix, kai spaudai mygtukus ir paskui supranti, kad ufff, veikia, ir susitikt su bičiuliais, ir pusę penktos parsirast namo su alaus buteliu, kimšt šiltą biomasę, panėrus į 'the two towers', paršliaužt iš virtuvės į lovą, ir dar 'two towers', ir atsibust ant knygos ir dar 5 valandas nelabai kuo kitu domėtis. tik paskui apsižiūrėjau, kad baigėsi maistas, subėgiojau, privalgiau, atradau jėgų tolesniam upgrade weekend. kol MySQL kompiliavosi save į 3.23.56, atsainiai dairiausi į tuščią savaitgalinę lietuvišką blogosferą

(taip taip. skalijau, bet vistiek nardau. savi marškiniai arčiau vasariškai prakaituoto kūno. be to, žmonės, kokiomis etiketėmis nebūtų apkarstyti, savaime nėra blogi. bent jau dėl to.)

niekur nieko nėra, o tada radau šitą. tekšt. užkabino. greitai į cinema.lt, ahaaaa, Lietuvoj dar rodo, 1815, ahaaaaa, dar spėsiu. viens du, trys du, upgrade v pizdu. spėjau. pažiūrėjau. gaila, kad smegenys jau buvo pridergtos šito, tai teko vis krizenti džiaugiantis moxliuko įžvalga, tačiau iki galo nesutinku. :)

filmas -- deja, gerokai lėtesnis nei "pirma matrica", daugiau tos visai šaunios estetikos ir vaizdelių apie nieką. bet jie gražūs ir man to pilnai pakako. ir tas Zion Rave pradžioje ir pokalbis su Oracle buvo šilti ir paprasti. Closer To The Source gija, deja, tepriminė chujovą Dizzie Gilespie albumą. Skambūs žodžiai iš didžiųjų raidžių žiūrovui vadybininkui, kuriam pochui, "nagi nagi, kas toliau... aiiii, nieeeeko" apmaudas technariui, kuris krykštė iš laimės pamatęs "pirma matrica" pradžioje Baudrillard'o knygos viršelį...

(gal kas pastebėjot tokių fortune cookies ir šitoj? aš tik Audi radiatoriaus groteles :) ir kox ten modelis buvo tos sidabrinės mašinytės, kuria vežiojosi Raktininką? :))

...gal *visas* Zion tėra stress testing toolkit? :)

anyway, kino vinis man buvo tas pokalbis su seniuku mašinų skyriuje. nėra nei gerai, nei blogai. mums reikia mašinų, mašinoms reikia mūsų. valdyti reiškia išjungti, taigi sunaikinti. save taip pat. sveiki atvykę į "susitariam arba visiems pyzdokas". nesusitars. nei ten, nei čia.

ok, let's go -- privaloma linkų kolekcija: