« WG nutraukia savo blogą!.. | Main | apie virtuozus »

daily tech crap

pagalvojau, kad kuo daugiau linkų pripostinsiu čia, tuo labiau išsivalys galva. kaip sąžiningas radėjas, prieš įdėdamas ką nors blogan, pirma peržiūriu pats. nes maža kas :) go go go.

nuostabiai geeky blogas 0xDECAFBAD. hifi hitech su eklektišku dizainu. įsidėjau prie rytinių skaitalų.

šiandien pirmą kartą gyvenime pasileidau vakar susikompiliavusį The Gimp 1.3-devel. nieko rimto dar nedariau, bet visai mielas softas, su tokiais inteligentiškais smulkiais daiktukais (žymint plotą po tašką, prisitaiko prie apačioj esančių kontūrų).

gimpinpc.png

knygų krūva: digital.library.upenn.edu. audiobooksforfree.com kažkur irgi turi turėt free downloads, įvairių knygų mp3 formatu. aš ir pats vis ruošiuosi persirašyt į kasetes Douglas Adams HHGTG ir porą Noam Chomsky knygų, bet vis stabdo abejonė, kad vakare beklausydamas užmigčiau. bet pasakas vaikystėje tai dėmesingai atklausydavau, hm... anyway, radau šiuos linkus skaitydamas /. diskusiją apie "The Unix Haters Handbook". PDF'as jau diske ir dulkės kurį laiką, kol prisiruošiu perskaityt.

explodingdog -- blogas paveixliukais. elegantskai.

if you believeinsomething

dabartinių online diskusijų problemos: aptarinėjami niekai, postinama greit ir nepagalvojus, daug skaitytojų, mažai rašytojų (kas yra blogo tixlas, o diskusijų forume turėtų būt kažkaip lygiau...) ir galiausiai jie virsta uždaromis bendrus interesus turinčių klikomis. tai pavogiai iš H2O projekto tinklapio; jie kuria naują įrankį, žadantį šias problemas išspręst.

gaping void. pikti piešinukai ant vizitinių kortelių nugarų.

fp7.gif

kuro5hin rašo apie fabriką, kuris iš bileko gamina naftą ir dar keletą naudingų chemikalų.

įdomus ir išsamus interviu su trim FreeBSD galvom.