« forma. dar formos | Main | WikiWikiLink »

kaip kur, bliat'?

nu, tai jau grojom Jurbarko mokykloj. juokas. dar kokį spalį, dar senoj kamorkėj su mindu ir bezdjonka šnekėjom, kad ilgainiui tas visas pankrokas tampa nuspėjamas. žinai, kaip bus kokiam supistam Lenkijos bažnytkaimy, kaip bus Vokietijoj, kokia masovkė šūdinoj salėj bus Latvijoj ir pan; east europe, rusija, nematyti kraštai dar gali nustebint.. lietuvoj malonu grot tikriausiai tėra tik Bendradarbiuose, Klaipėdoj, nes cinikas, nežinau, kaip, bet žino ką daro ir gal kartais Kaune, nors tas nx požeminis ringas -- tai blogas visiškai.

tai va, tas Jurbarkas tai buvo tuo chrestomatiniu koncertu bet kokioj Lietuvos mokykloj, su minia paauglių, su kuriais aš jau nebeturiu nieko bendro, man rodos. esu per senas? tas pankrokerio naivumas neleidžia nuolat prisimint, kad vistiek, ta roko muzika ir yra skirta teen auditorijai, bet juk būna ir "suaugusių" žmonių, nesvarbu, kiek jiems metų. aš čia aneikiek nenoriu bart/peikt/žemint organizatorių,jei stengėsi ir darė, kas jiems svarbu, sugrot man visad smagu, kaip grupės narys aš tik džiaugiuosi. bet kaip supistas ve -- visai ne. nebenoriu.

grot, beje, buvo gan nieko, backlineas pažįstamas, išmokau sustatyt bezdžionės būgnus, kad jau tiktų, zjb tie nauji stovai, gražiai sukiojasi, priekis irgi mūsų atsivežtas, viską mokam. :) Tie mažukai plungiškiai R.I.P. varė netikėtai dieviškai, kažkada Telšiuose įdėmiai neklausiau, tik krizenau apie The Jesus And Mary Chain soundą ir kaip čia apsimyžtų Smalkė ir Gonzikas, bet dabar tai buvo super! mažūūūūčiai, su skiauteryyytėm vaikiukai varė normalų zajabys' pankroką, su visais navarotais, tvirtai ir užtikrintai. smagu buvo. mes pradėjom smagiai (ačiū aniry už blyną!), punkas rokas irgi na maxa, greitai, gal kažkas parolinosi, bet neesmė, viskas lėkė pirmyn, bet po dvidešimtvieno, "uraganiškas kalatūnas" prasidėjo gerai, bet kai pasibaigė, kažkas sulūžo. koncertas baigėsi taip darbuotojiškai, nežinau kodėl, kur jau labiau laukiau vairavimo namo, o ne galvojau, kaip čia geriau. visi dar kalbėjo grįžtant, kad jau pyyyyzė, metas į turą, užsisėdėjom šitoj baloj ir visi koncertai, gal be aukščiau minėtų vietų, tik varo į neviltį. duok dieve, pavyx...

kokios trys-keturios valandos už Narušio Ducato vairo ir visi namie, girtieji/tingieji užvešti, kiti iškrauna aparatą, načnykas "prieš mentus", po porą alaus, namo, dviejų dienų išėdos, pakurt įšalusį pečių, alaus, aha, į migį, chaosas, rytas, VHCU paskaita (turiu 0.1% antro laipsnio nudegimą ant dešinės rankos, išmokau, ane? :)), šalta nu nx, minusas, geriam su Algiu kavą 'erlicke', jis eina šikt, grįžta ir sako:
-- vat, kai šiki, kažkas išeina. tai tuo pat metu, kažkas ir ateina. tai vat pagalvojau dabar, kad gyvenam kaip filme kokiam.
pritariu,nepritariu, kažkas, iki stotelės, kas kur, v rassypnuju.

o dabar galvoju: kaip kur bliat' aš čia gyvenu?

Comments

chm, gal aš jau senesnis už tave, nes man tai tie vaikai zjb. kiekvieną kartą, kai dalyvauju tokiam nevaldomam teen gaivale, matau save/mus prieš 10+ metų licėjaus salėj ir širdy šilčiau ir ašara kažkur susitvenkia.

arba čia tu - rūstus krasteris, o aš - susimyžęs emošnikas ;)

"viskas sukasi ratu, ar mes kartu?"