« amžiną atilsį | Main | broliukai »

aš jums pasakysiu

kas yra kas, jūs tik manęs pasiklaus[y]kit.

naktį, kai sėdi prie kompiuterio vienas yra geriausia. beveik visiškai. pas lempą atskrenda draugeliai vabalai, skraido, tupia ant monitoriaus, tupia ant manęs, vaikšto. užpisa.

išsiimu Dienos Lapuką. iš devynių nodal points, juodai užpiešti septyni. neblogai. po poros valandų užterliosiu dar vieną, tada dar pusvalandukas, lapely lix devyni juodi blynai, galėsiu sėst į autobusą, praburzgėt paupiais, išgert tuos du išsivadėjusius alaus butelius, nuobodžiaujančius dvokiančiame šaldytuve, smigt,

o rytoj again i'm leaving this place full of shit.

shit level is aceptable, though. penkias dienas gyvenau be rankinio laikroduko, pradžioje kiek nervinausi, paskui vėlavau. noriu prisipažinti -- kai vėl ant kairės rankos sunku, jaučiuosi geriau. a time nazi.

keista vadybos savaitė. vieną rokenrolą, kitą rokenrolą, kontora, save, viską reikia vady-by-by-by-by-by-binti. juokingai pasijuntu, kai aiškinu/pasakoju dalykus žmonėms, kurie klauso ir, atrodo, įdėmiai. nors buvau formalus viršinykas ir "rimtoj" kontoroj, niekad to nedariau. o dabar ką, saviorganizacija išstumiai "lyderį" į paviršių, kai jo reikia? arba per daug įsivaizduoju. hm.

va, pirmadienio rytą patekau į 'minties' knygynėlį prie Vokiečių Ambasados, ten radau, už -- o bože! -- Aštuonis Keturiasdešimt! -- Undinės Radzevičiūtės Knygą "Strekaza". iki 67 punkto perskaičiau, kol priėjau VŽ kabokėlį, ten sedėjau ir rūkiau ir skaičiau, kol kontora ėmė manęs reikalaut telefonais ir nerimu. paskum tą patį vakarą baigiau skaityt ir atidaviau. anyway, knyga dieviška, galinio puslapio arogancija nesugadina nieko.

Radzevičiūt, nemalk šūdo, blogink. tu gali.

Comments

nu bet "strikaza ble" knygutės "ižanga" pramuša ;) tikiu kad ji tokia pat faina kaip ir "anotacija" nurodytoj svetainėj ;) skaičiau su plačia šypsena

o knygos stiliukas kartais nepanašus į tavo šį blog'o įrašą ?

anyway užjaučiu tave ;)

a) knygos stilius yra daug geresnis už mano stilių
b) įžanga -- 'spol'. bet per pretenzinga, kad patikėtum.
c) kas čia do užuojautos?! :)

Ve, gal ir šiukšlinu Tavo saitą, bet noriu paklausti, kokį HTML open source editorių naudoji? Ieškau pakaitalo Notepad.

a) vim
b) jei nenori šiukšlint, nurodyk emailą

Ačiū už atsakymą.
Tikriausiai tai ne šiukšlė.