« blog == būti matomu. | Main | kilju pavyko! »

kilju today, scream tomorrow!

DIY daikčiukai. nu nu. bet čia bus ne apie kokius efemeriškus daikčiukus, kaip fanzinus ar koncertus ar kitą oro virpinimą, bet apie be galo svarbius daiktus gyvenime -- svaigalus ir muilą ir kabelius.

muilas -- tiesiog nuoroda į k5 straipsnį. gal dar šiek tiek galite rasti knygoje/filme "Fight Club". http://www.kuro5hin.org/story/2003/4/21/233825/180
2003/05/03: vakar staiga vėl tapo įdomiau, kaip ten su tuo muilu (bo kilju +/- pavyko, tai jau atsirado noras palypėti ant kito laiptelio), tai šiek tiek aplink pabrowsinau.

esminė problema, kaip nutarėm su mic, tai tas šarmas, arba lajus. kur jo gauti? kur yra tokios parduotuvės? bala žino. tada prisiminėm, kad seniau juk tam kažkaip naudodavo pelenus. pasiklausėm gūglės ir pirmam dešimtuke jau buvo sauja vertingų puslapių. "istorinė" trumpa apžvalga ir išsami instrukcija su paaiškinimais ir iliustracijomis. dabar tik belieka susirast laiko, įrankių ir pavaryt. bo artėja vasara, prakaitu dvokiantis metas :)

apie kabelius rašiau pats, bet į vHC forumą, pradedančiajam lituotojui galėtų būt į naudą: http://phorum.hardcore.lt/read.php?f=2&i=4465&t=4329

kilju taip pat yra "pristatytas internete", yra visai tvarkingų receptų, anyway čia pateixiu autentiška pankrokerio pasakojimą.

* 1 pakelis TurboYeast. čia kokios tai spec. alkoholio gamybos mielės, kaip supratau. su jomis pasiekiamas gėralo stiprumas yra iki 18%. naudojant paprastas mieles, pasigaminęs spiritas jas nužudo prie 12%
* 2 kg cukraus. kad mielės turėtų ką valgyti :)
* 10 litrų kūno temperatūros vandens
* plastikinis 10 Ltr talpos bačiokas

mieles ir cukrų į bačioką, 3-5 dienas palaikyt šiltai, paskum jau galima vartot. manau, kad naudojant paprastas mieles, reiktų laukt kiek ilgiau, ne mažiau savaitės-pusantros. prieš geriant neuostyti! :) kadangi skonis bjaurus, galima praskiesti sultimis, sirupu ir pan.

Comments

Natūrinis ūkis. Čiulpia.

kas nors nutuoia is kur tu TurboYeast istraukt o taj 12% mazai visai...