Main

all about us Archives

April 25, 2011

Naujametiniai pažadai

Kad ir kaip didžiąją laiko dalį noriu, kad mano namai šurmuliuotų ir klegėtų mano vyrų, žmonų, vaikų ir draugų balsais, iškilmingai prisipažįstu, jog nėra nieko geriau nei galimybė užvertus kojas ant stalo pietauti vienai ir nuogai, kai niekas nemato nei barbariškų kąsnių nei netyčia nerangia koja užkliudytos stiklinės su išpiltu gėrimu, kuriuo beje nereikia dalintis.Tokiu iškilmingu gimtadienišku momentu prisižadu keletą dalykų. Jau nebegaliu meluoti ir žadėti sau, kad pradėsiu sportuoti, net pati nepatikėčiau tokiais pažadais. Bet keletą dalykų visgi galiu įsipareigoti.

Continue reading "Naujametiniai pažadai" »

October 12, 2010

O aš neturiu tokios tragiškos istorijos

Bet turiu išpažintį. Kai prieš kokius trejetą metų pradėjau rašyti blogą, netrukus užtikau direktorę. Nuo tada aš jos ištikimiausia ir dideliausia gerbėja. Negali mergaitei nusišypsoti didesnė garbė negu kad sumesti skudurus su laisvo oro direktore.

Mane dominančių reiškinių apimtis labai labai didelė - nuo rožinių pimpalų kritikos iki kriminologinių bei sociologinių tyrimų. Esu įvairiapusiškas žmogus, nevalgau mėsos (kartą į savaitę bandysiu priversti ir jus jos nesuvalgyti), myliu žmones nepaisydama jų lyties, ieškau žmonos, nes vyrą jau turiu, netikiu dievu (žinau žinau, ir jis manim netiki...) ir kerpu plaukus trumpai, kaip dera protestuojančiai prieš moteriškos išvaizdos stereotipus merginai. Dievinu šmaikščią dokumentiką (daug jos jums parekomenduosiu) bei filmus apie nestandartinius žmones (mūsų visuomenės engiamuosius, na žinot: moteris, homoseksualus, apkūniuosius, mažuosius ir kitokius keistuolius). Dar įtemptai studijuoju kriminologiją - gausit dozę šito gėrio ir jūs. Ir aišku turiu įprotį garsiai rėkti jeigu matau kur nors bręstant neteisybę - taigi imsiu čia ir rėksiu.

Ech, kaip gera tokią vietą turėti :)


Kas mūsų nenužudo, padaro stipresnes

arba, Kaip aš tapau cenzūros auka.

Atsiminkite, kai Laisvo oro direktorė ateina, ji ateina visiems laikams - kaip Leninas. Arba tarakonai.

untitled.jpg
O buvo taip, vaikučiai. Kartą gyveno Laisvo oro direktorė. Gyveno ji gerai, nes turėjo 40 kačių, pelargonijų ir kaktusų plantaciją, neskuto kojų ir kultivavo feministinius ūsus. Bet direktorė matė daug blogio pasaulyje, todėl pradėjo rašyti blogą. Blogą pradėjo skaityti, o kartais net komentuoti žmonės, kurie(-ios) irgi matė daug blogio pasaulyje. Taip ji gyveno ilgai ir laimingai, kol neatėjo trolis. Troliui labai nepatiko, kad direktorė negyvena pagal trolio nematomo draugo danguje paliepimus, todėl trolis pasiskundė piktajam adminui. Laisvo oro direktorė buvo tokia stipri ir galinga, kad nuo jos reikėjo apginti net visagalį dievą. Angliškai kalbantis adminas, nesuprasdamas nė žodžio iš direktorės rašliavos, metė vieną žvilgnį į blogo aprašymą "feminism is the radical notion that women are human beings" ir suprato, kad blogo autorė neatitinka moteriai nustatytos vietos. Ir užraukė direktorės blogą. O tada direktorė susirado kompanionę ir naujus namus jungtiniam blogui. Ir tada jau tikrai ji ilgai ir laimingai gyveno.

Trumpai apie save:
Aš už lygias teises - visų žmonių nekenčiu vienodai. Esu visiškai absoliučiai totaliai netolerantiška - netoleruoju netolerancijos. Mano požiūris į žmonių laisves ir teises:
evelynhall.jpg

Aš jums kiekvieną savaitę pasiūlysiu pirmadienio saldainiuką, trečiadienio kačiuką, penktadienio skaitinius, sekmadienį su dievu ir dar daug, daug visko.
Senojo blogo postų archyvą turiu, bet nusprendžiau čia jo nekelti. Peržiūrėsiu visus ir tada nuspręsiu, kas aktualu, gal apie ką pakeičiau nuomonę, o tada įkelsiu tik tuos, kurie man atrodys vis dar verti dėmesio.

Feministinių kalių sąskrydį skelbiu atidarytą. Per amžius, enter.

October 11, 2010

Apie blogą

Sveikos(-i) atvykusios(-ę) pas kales feministes!

Šio tinklaraščio turinį sudaro informacija apie tinklaraščio autorių ir/ar svečių/viešnių politinius, socialinius, religinius įsitikinimus ir pasaulėžiūrą. Ši informacija reikšminga meniniu bei moksliniu požiūriu, todėl yra viešas interesas ją skelbti. Skelbiama informacija gali būti žalinga pelargonijų ūgliams, vienaragiams, nepilnamečiams ir kačiukams. Skelbiama informacija gali skaitančiuosius(-ąsias) paversti lesbietėmis.

Išsakomos nuomonės yra jų išsakytojų ir su hardcore.lt vardo savinink(i)ų bei administrator(i)ų ar kitaip su tinklalapio priežiūra ir tvarkymu susijusių žmonių nuomone neturi nieko bendra, nebent jie(-os) pasakytų kitaip.
Nuoširdžiai atsiprašome, jei mūsų nuomonės įžeidžia jus, jūsų mamą ir kaimyną iš 48 buto.

Mizoginistinių, seksistinių, rasistinių, homofobiškų, transfobiškų, ksenofobiškų ir kt. pažiūrų turėtojai(-os) bet kokioje erdvėje gali reikštis laisvai, o moterys, kurios drąsiai sako tai, ką galvoja, dažniausiai yra tildomos. Nusprendėme sukurti feministinę erdvę, kurioje laisvai galima reikšti visas už žmonių teises ir laisves pasisakančias mintis, nes tik kartu tokios mintys gali ką nors pasiekti.

Tai nėra ir nebus feminizmo elementorius, nors statistikos ir pradmenų kartais pateiksime. Jeigu kyla tokios mintys, kad feminizmas jau viską pasiekė ir yra nebereikalingas, jeigu kyla klausimas, ar tikrai seksualinės mažumos nusipelno tokių pat teisių, kaip ir vyraujantis heteroseksualumas, jeigu nesate susipažinę su paprasčiausiais feminizmo terminais ir t. t. - pataikėte ne į tą blogą. Nieko baisaus - 99% interneto jūsų laukia išskėstomis rankomis.

Jeigu yra noro susipažinti su feminizmo pradmenimis, siūlome apsilankyti čia:
kam reikia feminizmo?
Finally, A Feminism 101 Blog
Feminism 101: the Essentials
101 101

About all about us

This page contains an archive of all entries posted to Do you fucking mind us?! in the all about us category. They are listed from oldest to newest.

(a)teizmas is the previous category.

aš išgelbėsiu pasaulį is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35