Recent Comments

Main | Kas mūsų nenužudo, padaro stipresnes »

Apie blogą

Sveikos(-i) atvykusios(-ę) pas kales feministes!

Šio tinklaraščio turinį sudaro informacija apie tinklaraščio autorių ir/ar svečių/viešnių politinius, socialinius, religinius įsitikinimus ir pasaulėžiūrą. Ši informacija reikšminga meniniu bei moksliniu požiūriu, todėl yra viešas interesas ją skelbti. Skelbiama informacija gali būti žalinga pelargonijų ūgliams, vienaragiams, nepilnamečiams ir kačiukams. Skelbiama informacija gali skaitančiuosius(-ąsias) paversti lesbietėmis.

Išsakomos nuomonės yra jų išsakytojų ir su hardcore.lt vardo savinink(i)ų bei administrator(i)ų ar kitaip su tinklalapio priežiūra ir tvarkymu susijusių žmonių nuomone neturi nieko bendra, nebent jie(-os) pasakytų kitaip.
Nuoširdžiai atsiprašome, jei mūsų nuomonės įžeidžia jus, jūsų mamą ir kaimyną iš 48 buto.

Mizoginistinių, seksistinių, rasistinių, homofobiškų, transfobiškų, ksenofobiškų ir kt. pažiūrų turėtojai(-os) bet kokioje erdvėje gali reikštis laisvai, o moterys, kurios drąsiai sako tai, ką galvoja, dažniausiai yra tildomos. Nusprendėme sukurti feministinę erdvę, kurioje laisvai galima reikšti visas už žmonių teises ir laisves pasisakančias mintis, nes tik kartu tokios mintys gali ką nors pasiekti.

Tai nėra ir nebus feminizmo elementorius, nors statistikos ir pradmenų kartais pateiksime. Jeigu kyla tokios mintys, kad feminizmas jau viską pasiekė ir yra nebereikalingas, jeigu kyla klausimas, ar tikrai seksualinės mažumos nusipelno tokių pat teisių, kaip ir vyraujantis heteroseksualumas, jeigu nesate susipažinę su paprasčiausiais feminizmo terminais ir t. t. - pataikėte ne į tą blogą. Nieko baisaus - 99% interneto jūsų laukia išskėstomis rankomis.

Jeigu yra noro susipažinti su feminizmo pradmenimis, siūlome apsilankyti čia:
kam reikia feminizmo?
Finally, A Feminism 101 Blog
Feminism 101: the Essentials
101 101

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 11, 2010 4:23 PM.

The next post in this blog is Kas mūsų nenužudo, padaro stipresnes.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35