" /> blondattack: September 2003 Archives

Main | November 2003 »

September 3, 2003

mylėtis?

myletis?
taip, zinoma.

kiti? na ir kas? nesvarbu aplinkybes. as visada suvokdavau - kai i juos siurbdavausi - lupom, rankom, kojom, protu. labiausiai isisiurbdavau protu i ju mislinguma. tai visada buvo pirma karta matyti zmones (o svarbu, ar biceliai, ar mergos?). blogiausiu atveju - ne pirma. bet vis vien tie, su kuriais iki tol nebuvau persimetusi ne zodzio. rojus yra siurbtis i tai, apie ka nicnieko nezinai. i tamsa.
krastutinumai apeina rata ir pasidaro tas pats. neissigask, kas karta siurbsiuos dar smarkiau, beprasmiska begti, nes niekada nesidaviau jaukinti savo geismo.
isisiurbti ir kniaubtis - kodel jus visi per bailus myletis? negalima tokiom akimirkom galvoti "kada nors". kita akimirka nebebus nei manes nei taves.
geros mergaites patenka i dangu, blogos mergaites patenka ten, kur nori. noreti noro. daugiaprasmiskos (meta)fizines apraiskos. seksualine revoliucija - tera grazi savoka.
(visada) norejau uzmigti su biceliu vis dar manyje, neissiskiriant, susikibus, uzmigti, atsibusti, atsimerkti, pazadinti ir vel myletis.
ispleskit is manes nekaltybe.
apie meile mislems suvokiau kazkada tada. bomzyno uzkabariuose is kazkur atsirado keturi uzpuolikai, prievartautojai, kas daugiau. is karto tai suvokiau, bet nebegau, nuzvelgiau ir sakiau, "tai kas pirmas?", jie sutriko, issigando, ju smurtui nebeliko vietos ir jie pabego, liko tik vienas, eme lyti ir suskubau i jo svetima guoli. be abejingos minties, kad nieko nezinau. vienintelis klausimas, kuris uzsprudo buvo "kiek tau metu?". toks ir turi buti tas vienintelis klausimas, nes misle galima issinarplioti tik paciam.
myliu myletis.
to negalima mokytis (visi destymai per biologijos pamokas - kokia parodia). tai ateina savaime, arba neateina is viso. nuo pat pradziu. va jums ir snekos apie "zmogiska prigimti".
myletis?
ir nereikalauk is manes nieko kito. geidziu visu zmoniu. rasiau "biceliu", bet argi tai teisybe? o panu, o sitos plastmases ir gelezies kruvos negeidziu? saves, taves, jo, jos, to, kiekvieno praeivio, pardavejos, siuksliavezes vairuotojo, matematiko, jezaus, panko, bomzo, ukininko, girtuoklio, suns, kompjuterio, medzio, oro. tik nesiulykit seks-bombu, banalu.
surukau paskutine cigarete ir einu ieskoti lovos siai nakciai.

stebėjimo langelis

Kokia, anot žurnalų, turėtų būti ideali mergina?
Visuotinė protkrušizmo/kanavimo invazija

Ta prasme, šitame necenzūruotame, nemaketuotame ir nenuosekliame, potenciją skatinančios arbatos inspiruotame straipsniuke bandžiau išsiaiškinti, Ka Gi Man Daryti, Kad Bučiau Ideali, laikantis "Panelės", "Cosmopolitan" ir kitų panašaus tipo šūdų nurodymų. Pati to, žinoma, nebandžiau, jums daryti irgi nepatariu, nes labai pasistengus, gali ir pavykti, o tai būtų visiška pizda.


Taigi, pirmiausia, reikia perskaityti minėtus žurnalus nuo pradžios iki galo, prieš, tai, aišku, juos nusipirkus (verta paminėjimo tai, kad vietoj vieno žurnalo galima įsigyti 2 butelius alaus, 3 tuščius CD arba atšviesti 5 konspektus;).)
Nusprendžiau pirmiausia pakrapštyti (virtualiai, žr.pirmą pastr.)kelis išvaizdos niuansus, kadangi tai yra lengviausiai pakeičiamas ir, blet, labiausiai dėmesį atkreipiantis dalykas. Vidų formuosiu vėliau, pakeisiu elgesį, kalbą(jo-jokių keiksmažodžių, nx), mąstyseną, požiūrį, draugus, hobius, išmesiu lauk visas knygas, būsiu amžinai patenkinta(dvasine, ne materialiaja prasme) ir Vartojanti. Bet dar ne dabar. Pirmiausia- grafinis interfeisas;)
Visuose žurnaluose, kuriuos perskaičiau, rašydama šį nerimtą ir dėmesio nesusilauksiantį darbą, buvo užakcentuota:
1.Amžinas, pastovus, betikslis, asimptotiškas, pseudosuteiksiantis pseudolaimę dietos laikymasis ir kitoks kūdinimasis. Pvz, iš šaltinio-rugpjūčio mėn."Panelės": "BE KOMPLEKSŲ: dvigubai storesnė nei įprasta viršelio mergina", "Atsibodo apie dietas? Bet ji numetė 72 kg!" ; "Draugė-gražios figūros žurnalas", "Mankšta balkone-nauda kūnui ir džiaugsmas kaimynų akims", "Kaip "kūdinasi" žvaigždės" ir tt, na, manau, stilius aiškus-lygtai "nemadinga laikytis dietos", bet, jei nori būti patraukli, įdomi, susirasti bičą ir pasitikėti savimi, turi būti distrofikė, kaip ir ta neprivalgiusi, kaspinuotį užsiveisusi dvylikametė nuo kokio nors viršelio. Tuo tarpu kitam puslapy dejuojama dėl bulimijos/anorexijos ir demonstruojami gyvi skeletai. Dar kitame- reklamuojami visokie liesinantys maisto papildai, sporto klubai, ir kekšovi, tipo sex-appealing, drabužiai ant vaikiškų krūtų ir šlaunų. Nuoseklumo nerasta. Ir apskritai, lenda didelės ir visaapimančios industrijos čiuptuvai, ir kox 91% lt panų žiūri į save veidrodyje ir pradeda jausti visokius fucking komplexus,neėda, neėda, neėda, perka sumaniai išreklamuotus chemikalus, pjaustosi venas, guli durnynuose, pasidaro nevaisingos ir tt.. Manau, pajutot, koks tai šūdas, daugiau nebetęsiu, o tai pristigs laiko/vietos.
2. Stilius. Pabrėžiamas savo stiliaus ieškojimas, individualumas, buvimas savimi ir tt. Netgi ne paviršine prasme, kas irgi lieva, o šių dalykų imitavimas, iliuzija, padielkos.Stilius aiškinamas kaip turėjimas kuo daugiau brandų, kuo brangesnių, kuo kekšiškesnių, originalių dėmesio atkreipimo prasme, madingesnių (paklūstančių jų pastoviai, beprasmiškai, babkiatrešiškai kaitaliojamai mainstreamiškai srovei), o ne kaip vidinės laisvės, pasaulėžiūros išreiškimas (geriausiu atveju-jei ta pasaulėžiūra supistai popsovai romantiška ar apsimestinai, dėl paties imidžo, pankova, hipiova ar pan.) Be viso to, mano stilius turi būti nepraktiškas, apranga-nepatogi ar net kenkianti sveikatai, makiažas-ryškus, pastoviai nusiplaunantis ir reikalaujantis dėmesio, laiko, investicijų, žinoma, turiu būti išsidepiliavusi (dvasiškai irgi), visada pasiruošusi kruštis (čia jau Cosmopolitan arkliukas, Panelė labai nevykusiai atkalbinėja, bet gaunasi atvirkščias efektas), besidominti mada, kosmetika, veido oda, su ilgais nagais (bl, kaip spausdint ar grot, niekas nesiteikia pasakyt). Žodžiu-buržuazinė kurva, silpna, reikalaujanti dėmesio, neišsiskirianti iš n kitų.
Ok, tarkim, išorė tvarkoj, ir man pačiai kraupu žiūrėti į save veidrodyje. Taip negerai. Reikia pasikeisti.
Žinoma, nebegaliu lakti, rūkyti (nebent labai seksualiai ir su kandikliu), keiktis (achujeli, ar ką), bastytis po parodas, nebent po alcoteen tūsus, klausytis geros muzikos(boys' bands girlie groups turi tapti mano stabukais), turiu draugauti tik su mergaitėmis arba pedikais (sorry..nenoriu nieko įžeisti, čia aliuzija į Bridžitos Džouns dienoraštį), negaliu maištauti, pisti įstatymus, siusti nx etiketą ir daryti visa kita, kas mane veža. Užtat man dabar reikia būti fiziškai ir psichiškai silpnai, mėmiškai, domėtis karjera, serialais, meilės istorijomis, kurių daxuja medioje, aplamai-kitų gyvenimais vietoje savojo, paslapčia dievinti kokį stereotipinį arba stereotipiškai stereotipus laužantį aktorių/dainininką etc..Svarbiausia-man reikia būti durnele. Nevarginti savęs skaitymu, informacinių ir kitokių technologijų pažinimo užuomazgomis (nebjauroti įvaizdžio intelektu), mąstymu, drąsa, gudrumu, nepaklusnumu, kūryba, gabumais. Būti patenkinta status quo, sentimentaliai inkšti dėl per mažos pseudomeilės, nesuprantančių draugų, "sušikto gyvenimo" kontroliuojamai maištauti prieš tėvus. Pirkti pirkti pirkti norėti norėti norėti. Būti sistemos varžteliu. Kanuke (kas nesuprantat, perskaitykit Gavelį). Nemėgti kitokių, prisitaikyti, karstytis hierarchijos laiptais kitiems per galvas (vėlgi, Cosmopolitan, Panelė propaguoja ašaringą sentimentalią atseit-užuojautą, pagrista mintimi "kaip gerai, kad blogai ne man "). Būti viena iš daugelio. Paviršutiniška. Nuobodžia. Tuščia. Dūūūūūūūūra.
Tarkim, man pavyko šitaip išsikastruoti. Ar mane mylite?



smurtas?

smurtas?
tu dar manes klausi apie smurta?
tu ka, visai jau?
pazvelk man i akis, kiaule.

tu galvoji, kad jei su tavim myliuosi, tai nedrisiu smurtauti?
as su tavim kalbu. pazvelk man i akis paskutini karta, kiaule.
o dabar jau gauk. tu galvoji tu krutas, kad turi buta gedimino prospekte su zidiniu? su supistu zidiniu? ka gi, tavo zarstekli naudosiu ne pagal paskirti. skauda? apglusai? o dabar isdursiu tau akis. nesitikejai? apie tai neraso "veide", verciau butum skaites markiza de sade.
kol dar kvepuosi, lupsiu tau nuo veido oda. su mesiniu kapokliu, plonom juostelem, pakabinsiu ant lango kad dziutu, bus achujenas vitrazas. kartoju, achujenas, patikek mano estetiniu pojuciu. oda nuo viso kuno, uzteks tavo veluxams, ir dar liks papusryciauti. uzsigersiu firminiu kokteiliu is pieno, kraujo ir limfos. jo, is tu mazu mazgeliu pagurklej.
ne, savo papuosalu neperku is papuasu per pasaulinius kruizus. jie is simto tokiu kaip tu mazuju pirstuku. kai mane nervuoja, gludinu kaulus, paprasta, pigu. pigiau uz tavo egzistavima.
gali pradet gailetis, kad neturejai sielos.
o buciuotis su kaukole tau kada nors teko? nieko tokio, uztat as isisiurbsiu i tavaja. kiek kartu vadinai mane mazule, kiaule, ka? bejege mazule, nachui? uz kiekviena karta placiai trenksiu per nuogus raumenis. taaaaaip del ju stengeisi savo bodybuildingo klube, stiprumas, imidzas, o is vidaus, och, taip minksta, trankau per visa kuna ir organai pamazu maisosi i vienalyte misraine, kaip gera minkoma gera duonos tesla. kazkur tenai buvo tavo kepenys, o kazkur skrandis, pamirsk, kiaule, tu ju nebeturi. tada ardysiu viska, kas liko, ismetysiu po tavo supista krakmolinta patalyne, valytoja ilgai bandys rankioti, bet ji nesurinks, juk jos intelektas zemesnis?
jei dar sugebi, skambink i darba, kad nebeateisi.
as rytoj einu pirkti naujo miniako.

September 4, 2003

religija

"apie dieva ir kt."
as propoguoju nesusipratimo baznycia.

dar neteko susitikti bico, kurio pirmas veiksmas butu nurauti man plaukus. nuo bet kurios kuno vietos. o paskui tu man kalbi apie subkulturini originaluma? eik susidegink peroksidine seveliura.

dar neteko susitikti bico, kuris padovanotu pistoleta. arba paimtu ir pistoletu isprievartautu. nebijok, nehigieniska. eisiu, nusipirksiu pati ir naudosiu vietoj vibratoriaus.

siuolaikine religija: "visuomene" ir "kova su sistema". sventos misios - paaugliu vandalizmas, su aukojamu materialiniu turtu. pagyvena ir pasivercia kunigais, vyskupais, popieziais, heretiku teisejais, reformatoriais, skepetuotom bobelem, isgasdintais vaikais, mecenatais, kas antras - sventoji dvasia, o tos stoties blondines - nekaltosios mergeles marijos.

susikruskit sau savo supista "visuomene" i subine. ir "pasipriesinima sistemai" irgi. nera jokios "visuomenes" ir jokios "sistemos". "visuomene" sugalvoja tie, kurie bijo savo libido. "sistema" susigalvoja tie, kas bijo paimti ir viena karta patenkinti savo libido, bet tai suvokia ir nori pasiteisinimo. kol jus kuriate naujus istatymus ar lauziate jau sukurtus, as achujenai leidziu laika pildydama visa tai, apie ka niekam neprasitariat. kol jus miegat ar pasigeriat. vargsai, tokie uzsieme rezistencija, kad nebelieka laiko sau.

as gerai vairuoju. kur stabdziai?
ak, taip. ir dievo nera. nebent tavo bybys. trumpam. kol nepriklauso tau.

cybersex

FuckU-FuckMe(tm) for Windows 95, Windows 98, and Windows NT provides the most complete remote sex solution for the Internet and corporate intranet.

Powerful features let you sexually communicate with your remote partner and provide an absolutely realistic sensual experience of a real intercourse.
The basic FuckU-FuckMe(tm) kit consists of two hardware units - genitalDrive(tm) model M (male) and genitalDrive(tm) model F (female) and an accompanying software interface.
The genitalDrive is an internal device in a standard case that can be installed in any free 5.25" slot of your PC. The FuckU-FuckMe software connects your genitalDrive with a corresponding unit on a remote PC using TCP/IP protocol.
When you start remote sexual intercourse with your partner using FuckU-FuckMe(tm) the system will transmit all your actions to his/her genitalDrive and precisely reproduce them in real time.
The system has intuitive interface and allows you to entirely concentrate on remote communication.


Hey, bičeliai, turtingi egzotikos ištroškę diedai, Soroso fonde, Zuokiene, socrūpyba, nupirkit man tokį, a? Būtų visiškai anonimiškas, kiborgiškas, nepriklausomas dulkinimasis. Internetu. Laidais. Elektronais. Kvantais. Su tais, kurių niekada nepamatysiu. Apie kuriuos nieko nežinau ir nežinosiu. Kurių negaliu nieko paklaust. Išprievartaut. Su kuriais neužmigsiu (bet užmigsiu su kompu, nemiegančiu, nepažiniu, nesuvokiamu, dūzgiančiu, vibruojančiu, dideliu, paklusniu, su daugybe jautrių mygtukų, aštriais, sportklube nenugludintais kampais, ant stalo, ant peleninių, virš tuščių alaus butelių. Užmigsiu, sukiborgėjusi, zvimbime ir mirksėjime, pabusiu, pajudinsiu pelę, nusiplaus pošlas screensaveris. RELOAD.)Išpisiu visą internetą.
Taip, bičeliai, ir jei jūs nupirksit šitą daiktą man, aš įsteigsiu e-viešnamį, kuriame virtualios kekšės kruš naujų pojūčių ištroškusius wired klientus. (Jie, žinoma, nesužinos, kad jos virtualios, nes jos bus achujenai suprogramuotos. Krušamosios mašinos). Tik vėliau, kur kas vėliau, suveš, kad užsikrėtė elektroninėm venerinėm ligom. Ahhh. Ir niekas nesupras, kur pakastas ne, ne šuo, o kalė. E-triperis. E-sifilis. E-AIDS. Be antivirusinių. Be skiepų. Be vilties.
Technika yra hypersexualus dalykas. Ji stipri (softwariškai), ne taip, kaip realūs žmonės. Ji visa mano. (Fizine prasme, dažniau firmų, turiu omeny kitą turėjimo prasmę-kontroliavimą ir atsidavimą). Ji absoliučiai nesavanaudiška. Jai viskas pochui. Ji mąsto (tikiu, kad mąsto) kitaip. Ji erotiška - pasižiūrėkit į jautrų touchscreen'ą, prie rankos idealiai prilimpantį, froidišką mobiliaką, nekalbu apie joystickus ir kištukus. Ją galima išjungt, vietoj paskerdimo, kada užpisa. Ji užveda. Ji visada gali.
Nepirksit? Tada aš pati nusipirksiu, kada gausiu verslo paskolą. Tai bus pati zajabiškiausia investicija ever.

September 5, 2003

istvirkimas

Sakai, aš kekšė? Tau turbūt tai skamba kaip įžeidimas. Pirma susitarkim dėl apibrėžimų.

Aš nesiūlau ir neprašau. Aš pasiimu. Ko man reikia. Mainais jie gauna žvėrišką kaifą. Jei atlaiko. Kartais ne. Už tai baudžiama.
Aš kekšė?
Aš savęs nepardavinėju už išlaikymą, prabangius restoranus, kvepalus, meilės, saugumo ir aistros iliuzijas. Nesu naminė. Tokia kaip tu. Neparduodu nei savo dvasios, nei kūno.
Tu turbūt manai, kad esi už mane pranašesnė. Nichuja. Įdomu, ką suvemsi apie savo pranašumą, jei užkimšiu tau nasrus panaudotu "Always". Išdulkinsiu mixeriu. Apliesiu tavo cheminę šukuoseną benzu ir padegsiu. Pasodinsiu ant veikiančios elektrinės viryklės. Padarysiu charakiri. Viską nufilmuosiu webcamera. Internetas didelis ir smalsus. Neabejok, aš išdrįsčiau. Nes nesu tokia, kaip tu. Neparink man apie moralę ir neminėk žodžio "dievas". Užsivesiu. Mentai? Krušau. Nieko nėra. Niekas tau nepadės, jei mane sunervinsi. Todėl geriau patylėk ir paklausyk. Aš linksminuosi. Tai mano žaidimas. Šokis. Lėtas ir gražus. Juk tu irgi turi savo žaidimų. Tik taip nevadini-tu subrendusi ir ori. Bet ne dabar. Tu žaidi šeimą.(Po tavęs padarysiu tavo vyrą. Švelniai švelniai švelniai. Vaikai tegu auga. Dukrai padovanosiu peiliuką. Gyvenimas atšiaurus.) Žaidi gyvenimą. Apsimeti. Teisiniesi klimaksu. Dangstai savo tuštumą. Ją bandai užkimšti daiktais. Hobiais. (Ar tau patinka, kai pjūkleliu kutenu padus? Ne? o gal nori įsiinstaliuoti į subinę pneumatinį kūjį? Mano rūsys pilnas tokiu žaisliukų. Achujenai geresni už tavuosius.). Bet juk tu parsidavei. Man tavęs net negaila. Tu tokia pigi kekšė, pigesnė už stotines, negavai nieko konkretaus, neišmokai nieko, nesužinojai nei vieno ataskymo. Net negali pasakyti, kodėl taip darai. Taip reikia. Tave to išmokė tavo supista motina. Manęs niekas nemokė. Nejaukino. Nedresiravo. Pripažįstu tik savo aistras. O dabar aistringai noriu pasižiūrėti į tavo smegenų sandarą. Juk aš išmanau neurochirurgiją. Nekomerciška specialybė. Pizdiec, kokia nekomerciška.

|||

o dabar kas nors kitokio.

as juk cia visai nepiktai.
augau justiniskese. pusrusy. su sizofrenike motina.
ko jus norite?
as norejau skaityti pasakas.
as norejau zaisti su draugais.
as norejau gaudyti drugelius.
pasaku nebuvo, nes siais laikais jos vertos tik pinigu. kuriu nebuvo. visa vaikyste dabar sukrusta i pinigu remus. "tureti" ar "netureti" vaikyste tapo absoliuciai tolygu "tureti" ir "netureti" pinigu.
tai kas tada galejo buti mano draugais?
liko drugeliai. o tu, ozy, ziurejai kada nors i drugeli is arti? grazu? miela? spalvota? o tu niekada negalvojai, kas lieka is drugelio, kai jam nuplesi sparnus? lieka kunas. jis demoniskas ir baisus, bet juk niekada nebuvai to pastebejes. jis daug kraupesnis uz tavo baisiausia baime. tik paziurek.
susparn.jpgbesparn.jpg

September 9, 2003

vyriskos gimines skaitytojams

"Feminizmas"? Supistas feminizmas?? Susirask feministę, pasiprašyk iskrusamas ir suprasi, kas yra feminizmas.
Neįdomu "kitaip"?
Nusivili?
Tik pasirodau vidumi, ir iš karto "tas pats"? Nes tai, kas beviltiška ir liūdna yra ir taip pažįstama? Nes ir pats kasdien galvoji, koks esi besparnis kirminas? Kitko bijai, "nepadoru tokiam būti", o skaityti (greitas, pamirštamas procesas) - galima, veža, "nestabdyk"?
Eik tu nachuj. Tiesiogiai, netiesiogiai - pasirinkimo laisvė.

moteriskos gimines skaitytojams

Katyte, nesistebeilyk, nevarvink seilių, nesišlykštėk, nes viduj pati žaviesi. Eik pasivaikščiok miestu nuoga. Nebent su skarele aplink gerklę, pageidautinai pornovos ružavos spalvos.

Ruduo, salta? Na ir ką, bus dar vasara, metukų tau kaip tik turėtų pakakti dorovinių normų perbrėžimui. Priprasi. Eik eik, pirmyn, jusk, kas tai yra eiti basomis per asfaltą, pritaikytą tik vis gerėjančioms mašinų padangoms, pajusk, kaip apipisa tavo nuogus padus kiekvieną kartą, kai džiaugiesi naujom kelio statybom. Taip taip, be to iš karto pajusk susvetimėjusius žvilgsnius, "nudizmas", kas toliau?
Mylėkis su miestu. Griūk ant kokios nors ypač apšviestos, sexy vitrinos, galima kumštukais per stiklą, jei pakankamai storas, kad neįskiltų. Juk nenori mokėti baudos. Jeigu apsauginiai išdrįs prieiti - bėk, šį kartą juk dieną skiri vien sau, bėk toliau, prie sekančios vitrinos, šviesoforo, taksofono, paskambink ministrui į gaisrinę, policiją, greitąją, pranešk apie pažeidimą, apsipirk taupoj, apibarstyk kūną vaniliniu cukrumi ir laižyk, saldu, svarbiausia - prikaustyti žvilgsnius, tegul jie žiūri, būna išmesti už pavėlavimą į prestižinį gerai apmokamą darbą, tegul gauna infarktą, miršta komoje, nesuvaldo orgazmų, pasišiukšlina per įskaitą, pridaro vaikų, perdozuoja heroino, pasigeria, nušoka nuo dangoraižio. Raitykis akmenim, bordiūrais, klumbomis, įsikišk į sūbinę puokštę gėlių, juk, tipo, madinga jomis pagerbt moteriškumą. "Šaršalas"? Kuo daugiau tuo geriau. Paversk tą dieną ištvirkusiu urbanistiniu košmaru, juk būsi tokia populiari per visus masinius galus - laikraščius, teliką, sekančią "panelę", o kiek nedapistų blondinių pavydės juodu pavydu, kad dėmesio centre - tu.
Atgal važiuosi troleibusu, atsigulk per dvi sėdynes ir visą kelią masturbuokis. Kūnu ir protu. Iškrušk vairuotoją, jis seniai nori būti išmestas iš tokio darbo.
O per sekantį savo sesers išleistuvių vakarėlį persirenk biču, nusikabink mergą, palauk, kol leisis nutempiama į mašiną, išsirenk ir stebėk reakciją. Tada - padaryk ją, švelniai švelniai švelniai, kad atsimintų visą gyvenimą. Su motinišku rūpesčiu, taip, kaip paskui nesugebėtų nė vienas kiaulė. Padaryk jiems dar vieną iš anksto užkoduotą pasišiukšlinimą. Juk jiems į galvą neateina, kad moteris gali geriau žinoti, ko jai reikia.

neikit, vaikai, i mokykla

Mokykla. Mokykla? Viskas, ko ten išmokau, yra nepralaimėti. Neišsiduoti. Neatgailauti. Bet kokia atgaila yra veidmainiška chuinia. Nėra prasmės žemintis. Niekas nesikeičia.

Mokykloje išmokau vogti. Žiauriai naudingas užsiėmimas, dabar irgi praverčia. Niekas nepastebi. Tas turtingas storas paršas, kviečiantis į "Astoriją". Manau, apsieis be savo kreditinių kortelių kolekcijos. A, ir be inhaliatoriaus nuo astmos. Nieko nepadarysi. Apsipūtes mechanikas, kažkada mane priėmęs šaltai nakčiai. Kol miegojo, prisiminimui pasiėmiau nuostabias reples. Nagų rovimui. Dabar guli po lova. Šalia stomatologo grąžtų ir formaline užkonservuotų kažkieno ciroziškų kepenų. Tai mano akvariumas.
Maximos kasininkė ir apsauginiai irgi nepastebi. Ką padarysi, apsaugos davikliai yra supistai šūdini, o aš mėgstu suomišką degtinę su lašiša.
Mano bendradarbiai kiekvieną dieną netenka nuo penkių iki aštuonių cigarečių. Taip. Kalbėti. Užhipnotizuoti. Paliesti, lyg netyčia. Negaliu žodžiais nupasakoti. Manipuliacijos. Jaudulys. Žiūrėti į akis ir ieškoti piniginės. To nemoko mokykloje.
Nesakau, kad mokykloje buvo lengva ar smagu. Nebent tada, kada nusitempiau vieną vaikinuką į direktoriaus kabinetą ir parsiverčiau ant poliruoto, popieriais apkrauto stalo. Ne, nejaučiau jokios baimės, kad kas nors ateis. Tik tyrinėtojos smalsumą. Jaučiau, kad gyvenu-balansuoju ant peilio ašmenų. Ir kad niekas labiau už šį balansavimą neįkvepia gyventi. Gyventi, o ne gyvalioti ar egzistuoti. Arba ieškotis prasmės ir pateisinimo.
Kodėl turėčiau susilaikyti? Nesikrušti, nerūkyti, nepramogauti? Kam taupyti save vėlesniam laikui? Svyruoju ant plonytės ribos ir matau. Galiu negerti, saugotis, nerūkyti, negyventi ir mirti šiandien. Geismo rytdienai nepasiliksi. Galbūt rytoj gulėsiu morge, saugumo rūsyje arba mane gramdys nuo asfalto. Yra tiktai dabar.
Tikrai esu priklausoma nuo gyvenimo. Mirtina priklausomybė. Narkomanai ilgai netraukia. Todėl mėgaujuosi kiekviena sekunde- dūmu, pasitenkinimu, greičiu, vienatve, rizika, drąsa, pykčiu. Tavo apnuogintų sausgyslių vaizdu. Atsakymu, kurio ieškau. Perbraukiu vamzdį. Taip.
Manai, per daug šneku? Palauk. Mano kišenėje jau guli tavo buržujiškas Zippo žiebtuvėlis. Nebandyk kišti nagų-nepakenčiu banalaus seksualinio priekabiavimo. Ryt galėsi išsižvejoti iš konteinerio. Nors žinau, kad net nebandysi. Ne lygis.

September 12, 2003

apie pasauli

Ne, jis manęs nepadarė ir nesutraiškė. Net jei padarė, aš už tai dėkinga. Juk aš, tu, kunigai, kastratai, numirėliai, vaikai- visi su juo kasdien santykiaujame. Kūniškai ir ne. Pro visus galus.

Mes esame dalis. Ir dar tokia nevykusi dalis, kuri susigalvojo stabdžius, moralę, tyrumą, susilaikymą. Išskyrė "kūnišką" ir "platonišką" meilę. Išskyrė dvasią ir kūną, ir dabar dėl to klaikiai kankinasi. Kuri nedrįsta viešai šnekėti kai kuriomis temomis. Susikuria kažin kokią iliuzorinę nekaltybę. Užsisklendžia nuo pažinimo ir bendrumo. Kenčia dėl to. Bailiai. Akli idiotai.
Kas, blet, per sąvoka "nepadorumas"? Aš į visas lygtis vietoje drovėjimosi ir skaistybės įrašau tikrumą ir natūralumą. Ar normalu save varžyti pačių susikurtomis dirbtinėmis taisyklėmis? Kur jūs matėt babūną, kuris dengtųsi savo raudoną šikną figos lapeliu? Arba briedį, kuris ieškotų tamsos besiporuodamas? Arba nekaltą mergelę karvę? Kodėl paukščiai šika jums ant galvų, o nesusisuka tualetų medžių viršūnėse? Kaip jiems negėda? Galit raudonuoti ir sukti akis šalin, jei tai jus žeidžia, galit dėtis kažkuo pranašesniu. Cenzūruokit realybę. Vartokit sąvoką "pošlumas". Dėjau skersą, kokie jūs naivūs ir tušti. Viskas yra pošla. Taip taip, užsidarykit dramblio kaulo bokštuose. Saugokite savo skaistybę. Jūs jos juk neturite. Negalėjote jos prarasti. Nekaltybė nepaveldima. Fiziologinė skaistybė-koks šlamštas, koks absurdas. Šūdas. Smulkmena, kuri turi atstoti tą nesančią dvasinę nekaltybę. Pateisinti jos nebuvimą. Suteikti iliuziją, kad tai įmanoma. Galų gale, paglostyti idiotų vyrų savimeilę. Jei jus tai stabdo, atsikratykite. Su bet kuo. Nieko nepakeis. Jūs arba esate pošli(kitaip sakant, tai žinote), arba bijote tai prisipažinti sau ir kitiems. Mes jau gimstame pošli. Niekas neišmokys bučiuotis. Čiulpti. Gimdyti. Myžti. Pa(si)leisti. Save. Nuo kultūros uždėto apynasrio. Džiaugtis. Gyventi. Po galais, kas gimė iš celibato? Kas tapo laimingesnis susilaikydamas? Ar savęs nugalėjimas teikia laimę? Nebent hipotrofuotą pakaitalą tikrai pilnatvei. Manai, kad kažką apgavai, iš tikrųjų, teapgavai save.Jautiesi laimingas, nugalėjęs gamtą savyje. Nichuja nenugalėjai. Troškimai, kurių bijai, tavęs nepaleis. Galų gale, vistiek mirsi. Tave padarys ta pati gamta, kurią bandei paneigti. Tu pats save padarysi. Jei nesuvoksi, kad esi visumos dalis.
Ak, ak, dvasia ir kūnas, amžinoji priešprieša. Chuinia. Reikia būti sudėtingu, besikankinančiu, impotentu, neurotišku, svaičiojančiu apie infantilų nematerialų dvasinį pasaulį. Naktimis besivartančiu savo užgniaužtame geisme. Plėšytis dėl dviejų "nesutaikomų" priešybių. Žmonės sugalvojo dievą, kuris juos padarė ir išcenzūravo. Idealas: belyčiai angeliukai, kojelėmis nesiekiantys žemės. Be skylių. Amžinai laimingi ir patenkinti, nes gali matyti savo boss'ą. Tokie robotai. Efemeriškos dvasinės būtybės. Nekalti. Tie, kurie prarado nekaltybę, tapo velniais. Neegzistuojantys. Kas matėt angelą?
Žvėrių mačiau daug. Ir man jie labiau patinka. Niekada nesikankinau dėl žalingų abstrakcijų. Parodykit man dievą ir visą jo bekiaušę chebrą. Gal tada patikėsiu. Jofana, liaukitės skraidę padebesiais! Gyvenkite čia ir dabar. Žemėje. Nėra jokio amžino gyvenimo. Tiksliau, jis yra. Čia. Nesitikiu jokio atlygio. Nebijau pragaro. Niekas man neįrodė. Kaip naivu-būk geras, klausyk kitų, neklausyk savęs, savo kūno, savo libido, negeisk svetimo(ar gali žmogus priklausyti kitam?), negeisk tos pačios lyties atstovo, nesidulkink, jei nenori vaikų, nesidulkink, jei nenori kartu praleisti viso supisto gyvenimo, man taip baisiai skamba šitas sakinys, nesidulkink, jei nepasitiki partneriu/e.Pateksi į rojų, pas tuos pačius angeliukus, nereikės nei valgyti, nei gerti, nei rūkyti, nei galvoti, nei jausti, ir taip amžinai. Mane užpistų pačią pirmą dieną. Idiotizmas.
Nx aš viską sutraukiau į seksą? Kuo gėdingiau yra valgyti? Miegoti? Tuštintis? Religija, impotentų sukurtas gėdos jausmas(aka Adomo obuolys), nuosavybės jausmas tolydžio kastruoja mūsų prigimtį. Žmogus yra žvėris. Jam tik įkrėsta truputį mažiau konkrečių išgyvenimo receptų ir leista juos susigalvoti patiems. O visokie dalbajobai ieško prasmės. Metafizinio pateisinimo savo veiksmams. Sugalvokit paaiškinimą, kodėl skunsai smirdi. Kodėl gimdant skauda. Kodėl E=mc². Nepainiokit jokių mistinių būtybių. Ar be jų nėra prasmės? Ar, jei kas nors nemato, negalima gyventi? Ar jūs tikitės kokio nors atlygio už savo silpnumą? Savęs suvaržymą? Gamta vistiek tave padarys, įsiskverbs, su kiekvienu kąsniu, kiekvienu oro gurkšniu, šviesos fotonu. Nepasislėpsi. Neatsilaikysi. O kam to reikia?
Atsiduodu pasauliui kasdien. Kasnakt. Kiekvieną rytą. Per visas pietų pertraukas. Visose viešose ir neviešose vietose. Netaupau savęs kažkam konkrečiam. Nesaugau savęs, savo kūno, savo tyrumo (kurio neturiu, niekad neturėjau), savo troškimų. Atiduodu. Turiu teisę pati pasiimti, ko noriu. Aha, kova už būvį ir senukas Darvinas, atspėjai. Mes nesame niekuo pranašesni už džiunglių gyventojus. Netgi gyvename džiunglėse. Kažkas kažką padaro. Kažkas yra padarytas. Jeigu jus tai skaudina, nusišaukit.Vistiek nepadės. Jus padarys milijardai mažų bakterijų. Pro visus galus. Pošla, ne? realybė-pati pošliausia kekšė. Einam visi į pragarą draugiškai kruštis. O angelai tegu pavydi. Ir užsimasturbuoja negyvai. Jei turi kuo.