« istvirkimas | Main | vyriskos gimines skaitytojams »

|||

o dabar kas nors kitokio.

as juk cia visai nepiktai.
augau justiniskese. pusrusy. su sizofrenike motina.
ko jus norite?
as norejau skaityti pasakas.
as norejau zaisti su draugais.
as norejau gaudyti drugelius.
pasaku nebuvo, nes siais laikais jos vertos tik pinigu. kuriu nebuvo. visa vaikyste dabar sukrusta i pinigu remus. "tureti" ar "netureti" vaikyste tapo absoliuciai tolygu "tureti" ir "netureti" pinigu.
tai kas tada galejo buti mano draugais?
liko drugeliai. o tu, ozy, ziurejai kada nors i drugeli is arti? grazu? miela? spalvota? o tu niekada negalvojai, kas lieka is drugelio, kai jam nuplesi sparnus? lieka kunas. jis demoniskas ir baisus, bet juk niekada nebuvai to pastebejes. jis daug kraupesnis uz tavo baisiausia baime. tik paziurek.
susparn.jpgbesparn.jpg

Comments


netoks jau ir baisus tas besparnis drugelis

Ji mieluoja - čia ornitopteris iš "Dune"

tai pasiteisinimas visgi yra...


"augau viskuo aprūpinta. soti. nuobodu. aštrių pojūčių! tai tikroji kūryba!
šokiruosiu! rėksiu!"

p.s.: aš irgi kekšė;)

popsas

nuvylei čia. bet kajp kejsta vistik pasidarė. jej čia buvai paprasta ir nuoširdi, taj kodėl skajtyt pasidarė tajp nebeįdomu? jej čia iš tikrųjų buvai Tu, kajp tas drugelis be sparnų.. paprasčiausiai negražus. ir sukeliantis gailestį.. kad sparnai auginami tokiu kejstu būdu. agresija. pykčiu. žajdimajs. kaj žajdi tik pati su savim. kaj įsivajzduoji, kad padaraj visą pasaulį, nors iš tikrųjų jis padaro tave.

visai neatrodai nuosirdi.ir ner tu viena augai nelaiminga ,patikek.ir ne tu viena matei drugeli be sparnu....toks gyvenimas.
gali pasirinkti ar buti "auksciau visko" ar tapti kekse, is kurios saiposi gyvenimas.pasirinkti visada galima

Pogalai man drugeliai vienodi nera jokio skirtumo tarp ju besparnu jis gar mielesnis. Jis istipsta dinksta minioja. Stai ko jis man patiko jis kaip ir as.

p.s. man reikiai gyditis