« neikit, vaikai, i mokykla | Main | Per sita laika »

apie pasauli

Ne, jis manęs nepadarė ir nesutraiškė. Net jei padarė, aš už tai dėkinga. Juk aš, tu, kunigai, kastratai, numirėliai, vaikai- visi su juo kasdien santykiaujame. Kūniškai ir ne. Pro visus galus.

Mes esame dalis. Ir dar tokia nevykusi dalis, kuri susigalvojo stabdžius, moralę, tyrumą, susilaikymą. Išskyrė "kūnišką" ir "platonišką" meilę. Išskyrė dvasią ir kūną, ir dabar dėl to klaikiai kankinasi. Kuri nedrįsta viešai šnekėti kai kuriomis temomis. Susikuria kažin kokią iliuzorinę nekaltybę. Užsisklendžia nuo pažinimo ir bendrumo. Kenčia dėl to. Bailiai. Akli idiotai.
Kas, blet, per sąvoka "nepadorumas"? Aš į visas lygtis vietoje drovėjimosi ir skaistybės įrašau tikrumą ir natūralumą. Ar normalu save varžyti pačių susikurtomis dirbtinėmis taisyklėmis? Kur jūs matėt babūną, kuris dengtųsi savo raudoną šikną figos lapeliu? Arba briedį, kuris ieškotų tamsos besiporuodamas? Arba nekaltą mergelę karvę? Kodėl paukščiai šika jums ant galvų, o nesusisuka tualetų medžių viršūnėse? Kaip jiems negėda? Galit raudonuoti ir sukti akis šalin, jei tai jus žeidžia, galit dėtis kažkuo pranašesniu. Cenzūruokit realybę. Vartokit sąvoką "pošlumas". Dėjau skersą, kokie jūs naivūs ir tušti. Viskas yra pošla. Taip taip, užsidarykit dramblio kaulo bokštuose. Saugokite savo skaistybę. Jūs jos juk neturite. Negalėjote jos prarasti. Nekaltybė nepaveldima. Fiziologinė skaistybė-koks šlamštas, koks absurdas. Šūdas. Smulkmena, kuri turi atstoti tą nesančią dvasinę nekaltybę. Pateisinti jos nebuvimą. Suteikti iliuziją, kad tai įmanoma. Galų gale, paglostyti idiotų vyrų savimeilę. Jei jus tai stabdo, atsikratykite. Su bet kuo. Nieko nepakeis. Jūs arba esate pošli(kitaip sakant, tai žinote), arba bijote tai prisipažinti sau ir kitiems. Mes jau gimstame pošli. Niekas neišmokys bučiuotis. Čiulpti. Gimdyti. Myžti. Pa(si)leisti. Save. Nuo kultūros uždėto apynasrio. Džiaugtis. Gyventi. Po galais, kas gimė iš celibato? Kas tapo laimingesnis susilaikydamas? Ar savęs nugalėjimas teikia laimę? Nebent hipotrofuotą pakaitalą tikrai pilnatvei. Manai, kad kažką apgavai, iš tikrųjų, teapgavai save.Jautiesi laimingas, nugalėjęs gamtą savyje. Nichuja nenugalėjai. Troškimai, kurių bijai, tavęs nepaleis. Galų gale, vistiek mirsi. Tave padarys ta pati gamta, kurią bandei paneigti. Tu pats save padarysi. Jei nesuvoksi, kad esi visumos dalis.
Ak, ak, dvasia ir kūnas, amžinoji priešprieša. Chuinia. Reikia būti sudėtingu, besikankinančiu, impotentu, neurotišku, svaičiojančiu apie infantilų nematerialų dvasinį pasaulį. Naktimis besivartančiu savo užgniaužtame geisme. Plėšytis dėl dviejų "nesutaikomų" priešybių. Žmonės sugalvojo dievą, kuris juos padarė ir išcenzūravo. Idealas: belyčiai angeliukai, kojelėmis nesiekiantys žemės. Be skylių. Amžinai laimingi ir patenkinti, nes gali matyti savo boss'ą. Tokie robotai. Efemeriškos dvasinės būtybės. Nekalti. Tie, kurie prarado nekaltybę, tapo velniais. Neegzistuojantys. Kas matėt angelą?
Žvėrių mačiau daug. Ir man jie labiau patinka. Niekada nesikankinau dėl žalingų abstrakcijų. Parodykit man dievą ir visą jo bekiaušę chebrą. Gal tada patikėsiu. Jofana, liaukitės skraidę padebesiais! Gyvenkite čia ir dabar. Žemėje. Nėra jokio amžino gyvenimo. Tiksliau, jis yra. Čia. Nesitikiu jokio atlygio. Nebijau pragaro. Niekas man neįrodė. Kaip naivu-būk geras, klausyk kitų, neklausyk savęs, savo kūno, savo libido, negeisk svetimo(ar gali žmogus priklausyti kitam?), negeisk tos pačios lyties atstovo, nesidulkink, jei nenori vaikų, nesidulkink, jei nenori kartu praleisti viso supisto gyvenimo, man taip baisiai skamba šitas sakinys, nesidulkink, jei nepasitiki partneriu/e.Pateksi į rojų, pas tuos pačius angeliukus, nereikės nei valgyti, nei gerti, nei rūkyti, nei galvoti, nei jausti, ir taip amžinai. Mane užpistų pačią pirmą dieną. Idiotizmas.
Nx aš viską sutraukiau į seksą? Kuo gėdingiau yra valgyti? Miegoti? Tuštintis? Religija, impotentų sukurtas gėdos jausmas(aka Adomo obuolys), nuosavybės jausmas tolydžio kastruoja mūsų prigimtį. Žmogus yra žvėris. Jam tik įkrėsta truputį mažiau konkrečių išgyvenimo receptų ir leista juos susigalvoti patiems. O visokie dalbajobai ieško prasmės. Metafizinio pateisinimo savo veiksmams. Sugalvokit paaiškinimą, kodėl skunsai smirdi. Kodėl gimdant skauda. Kodėl E=mc². Nepainiokit jokių mistinių būtybių. Ar be jų nėra prasmės? Ar, jei kas nors nemato, negalima gyventi? Ar jūs tikitės kokio nors atlygio už savo silpnumą? Savęs suvaržymą? Gamta vistiek tave padarys, įsiskverbs, su kiekvienu kąsniu, kiekvienu oro gurkšniu, šviesos fotonu. Nepasislėpsi. Neatsilaikysi. O kam to reikia?
Atsiduodu pasauliui kasdien. Kasnakt. Kiekvieną rytą. Per visas pietų pertraukas. Visose viešose ir neviešose vietose. Netaupau savęs kažkam konkrečiam. Nesaugau savęs, savo kūno, savo tyrumo (kurio neturiu, niekad neturėjau), savo troškimų. Atiduodu. Turiu teisę pati pasiimti, ko noriu. Aha, kova už būvį ir senukas Darvinas, atspėjai. Mes nesame niekuo pranašesni už džiunglių gyventojus. Netgi gyvename džiunglėse. Kažkas kažką padaro. Kažkas yra padarytas. Jeigu jus tai skaudina, nusišaukit.Vistiek nepadės. Jus padarys milijardai mažų bakterijų. Pro visus galus. Pošla, ne? realybė-pati pošliausia kekšė. Einam visi į pragarą draugiškai kruštis. O angelai tegu pavydi. Ir užsimasturbuoja negyvai. Jei turi kuo.

Comments

:)))

o tai cia rimtai taip buna?

wtf...

jomajo nu po pirmu dvieju ner ka skaityt... o chia shaukia matai feminizmas, feminizmas... shudas chia... jei vyras garsiai rektu kad jo nuomone visos bobos grazhiai shypsosi o prie shypsenos visoms joms ypach tinka bybys burnoj, tai butu aprektas macho ir pakartas uzh kiaushiniu ant sausos shakos... "nuo jusu bajeriu man nestovi(tm)"

privertei perskaityti visus savo rasinius:) tik pirmuosiuose daugiau nuosirdumo, o veliau teskiamos harmonu audros ir seksualiniai kliedesiai. kuomet imi abejoti ar tu female. respect uz isprusima ;)

wtf?.. Žiauru, sep nedaug skaiciau, gal buvo parasyta kas tu, bet mano nuomone tai maximum 9vintokas/toke... Mastysena zema..

per daug pykscio!gal as naivi,bet gyvenimas nera tik purvinas.kartais buna tiesiog gera buti mandagiu,kulturingu,paprastu,neapsikelusiu,nelabai protingu,tiesiog buti tokiu,kokiu nori.ir ati labai paprasta...
p.s.parasyta teisingai,bet per daug populistiskai

nu tu ir parinies mergina
atsipalaiduok

"Mes nesame niekuo pranašesni už džiunglių gyventojus"..na tavo agresijos kontekste tai ne visai tikslus pasakymas..
ypac turint omenyje seksa, apie kuri tu rasai..visu pirma, gyvunai,isskyrus simpanzes ir dar kelis, neatpazista saves veidrodyje ir tuo labiau neuzsiima seksu:))
protingiausia bilobo shimpanze nepereina visu
froidistiniu seksualumo stadiju ir nesupranta, kad poreiki dulkintis reikia kontroliuoti, kas atsitinka su zmogaus atveju..

o is tikruju kiekvienas slaptai noretu parasyti ta pati arba paviesinti kur nors prie seimo :)

ir kodel pagalvojau apie seima? geriau butu rotusej - daugiau zmoniu matys ir piktinsis. bet vistiek slaptai troks tai isreiksti :)

"Tave padarys ta pati gamta" kaip gamta gali tave padaryt? tai nesamone! ir ka cia rase tai vapse nesamone. visiskai nusisnekejo!!!

tau rimtai reikia atsipalaiduoti, jei gyventum taip, kaip pati patari kitiem, nebutum sito rasius apskritai, nes butum atsipalaidavus, gyventum savo ritmu nesidairydama i kitus, nes turetum savo taisykles kurios tau butu gyvenimo pagrindas. o cia matome daug pykcio, ir kazko, kas tave varzo, del kazko tu pati negali lauzyt visu tabu, kaip siulai kitiem=]

Bliot, man to jau per daug, kas cia per blet issidarinejimai, ble pamatysiu, tave galvon duosiu!

Visa esi kaip durtine zaizda, kurios jau neuzgesinsi nei pelenais nei juo labiau steriliais bintais kraujavimo nesustabdysi. Del durio gylio didesniu pavirsiumi glaudiesi prie pasaulio.Shauki jam apie pasiutusiai savarankiska, stoiska savo laikysena. Bet paciu savo rasymu signalizuoji apie poreiki kazko daugiau. Pavydetina tavo aistra gyventi - ir viskam atvirai.

Bet mintyse tau pridedu 30-40 metu. Kas bus tada?
Juk klausi saves? Tavo smurtinis svaistymasis zarstekliu prie kazkieno banaliausio zidinio tusciai zvilganciuose apartamentuose rodo, kad nesi totaliai laisva nuo banalios laimes siekio, nuo tustybes.
Kerouakiskas zmogeli, linkiu, kad senatveje butum dar autentiskesne filofe, bet gyvenimas apdovanotu tuo, kas leistu kiek kritiskai ir atlaidziai paziuret i save dabartine.