« cybersex | Main | ||| »

istvirkimas

Sakai, aš kekšė? Tau turbūt tai skamba kaip įžeidimas. Pirma susitarkim dėl apibrėžimų.

Aš nesiūlau ir neprašau. Aš pasiimu. Ko man reikia. Mainais jie gauna žvėrišką kaifą. Jei atlaiko. Kartais ne. Už tai baudžiama.
Aš kekšė?
Aš savęs nepardavinėju už išlaikymą, prabangius restoranus, kvepalus, meilės, saugumo ir aistros iliuzijas. Nesu naminė. Tokia kaip tu. Neparduodu nei savo dvasios, nei kūno.
Tu turbūt manai, kad esi už mane pranašesnė. Nichuja. Įdomu, ką suvemsi apie savo pranašumą, jei užkimšiu tau nasrus panaudotu "Always". Išdulkinsiu mixeriu. Apliesiu tavo cheminę šukuoseną benzu ir padegsiu. Pasodinsiu ant veikiančios elektrinės viryklės. Padarysiu charakiri. Viską nufilmuosiu webcamera. Internetas didelis ir smalsus. Neabejok, aš išdrįsčiau. Nes nesu tokia, kaip tu. Neparink man apie moralę ir neminėk žodžio "dievas". Užsivesiu. Mentai? Krušau. Nieko nėra. Niekas tau nepadės, jei mane sunervinsi. Todėl geriau patylėk ir paklausyk. Aš linksminuosi. Tai mano žaidimas. Šokis. Lėtas ir gražus. Juk tu irgi turi savo žaidimų. Tik taip nevadini-tu subrendusi ir ori. Bet ne dabar. Tu žaidi šeimą.(Po tavęs padarysiu tavo vyrą. Švelniai švelniai švelniai. Vaikai tegu auga. Dukrai padovanosiu peiliuką. Gyvenimas atšiaurus.) Žaidi gyvenimą. Apsimeti. Teisiniesi klimaksu. Dangstai savo tuštumą. Ją bandai užkimšti daiktais. Hobiais. (Ar tau patinka, kai pjūkleliu kutenu padus? Ne? o gal nori įsiinstaliuoti į subinę pneumatinį kūjį? Mano rūsys pilnas tokiu žaisliukų. Achujenai geresni už tavuosius.). Bet juk tu parsidavei. Man tavęs net negaila. Tu tokia pigi kekšė, pigesnė už stotines, negavai nieko konkretaus, neišmokai nieko, nesužinojai nei vieno ataskymo. Net negali pasakyti, kodėl taip darai. Taip reikia. Tave to išmokė tavo supista motina. Manęs niekas nemokė. Nejaukino. Nedresiravo. Pripažįstu tik savo aistras. O dabar aistringai noriu pasižiūrėti į tavo smegenų sandarą. Juk aš išmanau neurochirurgiją. Nekomerciška specialybė. Pizdiec, kokia nekomerciška.

Comments

nebetaip gerai ;/

kažkaip tas "achujienai", jo vartojimas man kai ką primena, tixsliau tai [/a] ;)


nutu gabi mergyte ;) tik sitas varikliukas greitai perdegs, matysi.

atrodo lyg butu juokingas battle, ce kuo zuriai tuo geriau?

Kuo ziauriau tuo geriau?

dievas dievas dievas ir Dievas :]

kazkam rimtaj negera...ir, atrodo, tas kazkas mano, kad dalykai, kurie daromi ne vietoj, ne laiku ir ne taip, kaip iprasta, jau yra kazkas ypatingo.cha...think ones more

atleiskit, del neurochirurgijos nesutinku. oi, dar ir kaip komerciska.

tie neurochirurgijos motyvai, tia labai pazistami is vieno komercinio filmo ;)

sita mergina reik zawetis, o ne smerkt ir klykaut, kad gywenimas grazus ir ji nuswils. welniop ta netikra, iliuzini grazuma! ji nebijo nebut bandos dalis. ir uz tai ji werta pagarbos.

holliwood'o filmo scenarijus.
toks banalus ,paprastas ir niekam neidomus.tik ciuju tau.bet ir tai greit tokie dalykai igrysta.kaip ir kekses..

Mano fantazija taip pat laki...

vargse gyvenimo auka ...

Vaya tavo komentaras, sutapo su mano mintimis, tai as taipat manau, kad uz ta "drasa atsiskirti nuo bandos" ji verta pagarbo. Bet as kartu kaip budamas dalis negaliu nusisukti nekreipti demesio i toki ziauru isisokima. Pasiulitsiau gyditis bet ar man ar net visai "bandai" kas yra ta norma kure mes laikydamiesi turime gyventi.

protingai