« vyriskos gimines skaitytojams | Main | neikit, vaikai, i mokykla »

moteriskos gimines skaitytojams

Katyte, nesistebeilyk, nevarvink seilių, nesišlykštėk, nes viduj pati žaviesi. Eik pasivaikščiok miestu nuoga. Nebent su skarele aplink gerklę, pageidautinai pornovos ružavos spalvos.

Ruduo, salta? Na ir ką, bus dar vasara, metukų tau kaip tik turėtų pakakti dorovinių normų perbrėžimui. Priprasi. Eik eik, pirmyn, jusk, kas tai yra eiti basomis per asfaltą, pritaikytą tik vis gerėjančioms mašinų padangoms, pajusk, kaip apipisa tavo nuogus padus kiekvieną kartą, kai džiaugiesi naujom kelio statybom. Taip taip, be to iš karto pajusk susvetimėjusius žvilgsnius, "nudizmas", kas toliau?
Mylėkis su miestu. Griūk ant kokios nors ypač apšviestos, sexy vitrinos, galima kumštukais per stiklą, jei pakankamai storas, kad neįskiltų. Juk nenori mokėti baudos. Jeigu apsauginiai išdrįs prieiti - bėk, šį kartą juk dieną skiri vien sau, bėk toliau, prie sekančios vitrinos, šviesoforo, taksofono, paskambink ministrui į gaisrinę, policiją, greitąją, pranešk apie pažeidimą, apsipirk taupoj, apibarstyk kūną vaniliniu cukrumi ir laižyk, saldu, svarbiausia - prikaustyti žvilgsnius, tegul jie žiūri, būna išmesti už pavėlavimą į prestižinį gerai apmokamą darbą, tegul gauna infarktą, miršta komoje, nesuvaldo orgazmų, pasišiukšlina per įskaitą, pridaro vaikų, perdozuoja heroino, pasigeria, nušoka nuo dangoraižio. Raitykis akmenim, bordiūrais, klumbomis, įsikišk į sūbinę puokštę gėlių, juk, tipo, madinga jomis pagerbt moteriškumą. "Šaršalas"? Kuo daugiau tuo geriau. Paversk tą dieną ištvirkusiu urbanistiniu košmaru, juk būsi tokia populiari per visus masinius galus - laikraščius, teliką, sekančią "panelę", o kiek nedapistų blondinių pavydės juodu pavydu, kad dėmesio centre - tu.
Atgal važiuosi troleibusu, atsigulk per dvi sėdynes ir visą kelią masturbuokis. Kūnu ir protu. Iškrušk vairuotoją, jis seniai nori būti išmestas iš tokio darbo.
O per sekantį savo sesers išleistuvių vakarėlį persirenk biču, nusikabink mergą, palauk, kol leisis nutempiama į mašiną, išsirenk ir stebėk reakciją. Tada - padaryk ją, švelniai švelniai švelniai, kad atsimintų visą gyvenimą. Su motinišku rūpesčiu, taip, kaip paskui nesugebėtų nė vienas kiaulė. Padaryk jiems dar vieną iš anksto užkoduotą pasišiukšlinimą. Juk jiems į galvą neateina, kad moteris gali geriau žinoti, ko jai reikia.

Comments


pikciurna eksbicioniste.

tik kam nuo to lengviau

pyktis!!!!!!!!!!!!!

o vat tikrai, kuri nors imkit ir padarykit, kaip autore siulo. perspjausit ja pacia jos stichijoj. negi nesinoretu? kazin ar ji tai meginus, ka cia aprasineja ;)

na taip, tikrai tokiais veiksmais perspjautu.. Bet esme kad dabar ji visus perspjauna, ir kol kazkas isdrys taip "imti ir padaryti" (aisq nn kitiems siulai, pats tikrai neketini), tai ji visus perspjovusi jau ir kaulus pasilaidoti spes.. Imho..