Main | stebėjimo langelis »

mylėtis?

myletis?
taip, zinoma.

kiti? na ir kas? nesvarbu aplinkybes. as visada suvokdavau - kai i juos siurbdavausi - lupom, rankom, kojom, protu. labiausiai isisiurbdavau protu i ju mislinguma. tai visada buvo pirma karta matyti zmones (o svarbu, ar biceliai, ar mergos?). blogiausiu atveju - ne pirma. bet vis vien tie, su kuriais iki tol nebuvau persimetusi ne zodzio. rojus yra siurbtis i tai, apie ka nicnieko nezinai. i tamsa.
krastutinumai apeina rata ir pasidaro tas pats. neissigask, kas karta siurbsiuos dar smarkiau, beprasmiska begti, nes niekada nesidaviau jaukinti savo geismo.
isisiurbti ir kniaubtis - kodel jus visi per bailus myletis? negalima tokiom akimirkom galvoti "kada nors". kita akimirka nebebus nei manes nei taves.
geros mergaites patenka i dangu, blogos mergaites patenka ten, kur nori. noreti noro. daugiaprasmiskos (meta)fizines apraiskos. seksualine revoliucija - tera grazi savoka.
(visada) norejau uzmigti su biceliu vis dar manyje, neissiskiriant, susikibus, uzmigti, atsibusti, atsimerkti, pazadinti ir vel myletis.
ispleskit is manes nekaltybe.
apie meile mislems suvokiau kazkada tada. bomzyno uzkabariuose is kazkur atsirado keturi uzpuolikai, prievartautojai, kas daugiau. is karto tai suvokiau, bet nebegau, nuzvelgiau ir sakiau, "tai kas pirmas?", jie sutriko, issigando, ju smurtui nebeliko vietos ir jie pabego, liko tik vienas, eme lyti ir suskubau i jo svetima guoli. be abejingos minties, kad nieko nezinau. vienintelis klausimas, kuris uzsprudo buvo "kiek tau metu?". toks ir turi buti tas vienintelis klausimas, nes misle galima issinarplioti tik paciam.
myliu myletis.
to negalima mokytis (visi destymai per biologijos pamokas - kokia parodia). tai ateina savaime, arba neateina is viso. nuo pat pradziu. va jums ir snekos apie "zmogiska prigimti".
myletis?
ir nereikalauk is manes nieko kito. geidziu visu zmoniu. rasiau "biceliu", bet argi tai teisybe? o panu, o sitos plastmases ir gelezies kruvos negeidziu? saves, taves, jo, jos, to, kiekvieno praeivio, pardavejos, siuksliavezes vairuotojo, matematiko, jezaus, panko, bomzo, ukininko, girtuoklio, suns, kompjuterio, medzio, oro. tik nesiulykit seks-bombu, banalu.
surukau paskutine cigarete ir einu ieskoti lovos siai nakciai.

Comments

ėhė, mažule!!! ;)

tu atsargiau su tokiom pastabom.
kol tai rasai, as gal jau stoviu tau uz nugaros su pakeltu kapokliu.

na, bet aš irgi nieko prieš mylėtis.

ar tau kai be prievartos tai neveža? ;))))

nice:)

idijotai tie kurie priima tai uz gryna piniga...
uzuojauta merginai jei ji taip istikro masto.

patikek.vezha ir kitaip.svelniai svelniai svelniai.
Kada& kur?

bėgu į krūmus.

taip taip skystakiaušis ;)

Va blin, verki verki kad mergos neturi, o pasirodo internete galima rast norinčių pasidulkint :)

Moksliukas, zinok neverk... ju pilna ir kai pagaliau jos uzknisa iki paskutinio nervo laso pasakai garsiai: eikit jus visos nx...
O jos ima ir nueina....

Nesuprantu tik vieno - svelniai jus nesuprantat ar nenorit ar jusu tai neveza?

Aiskini kiekvienai sekso naudo o jos durnos netiki, kad tai malonu, kad sveika, ir blet geriaus 1000 kartu uzh visokias dietas. Dulkinkis ir vargo nematyk.

Ir beje jei poslai sneki - tai nereiskia, kad tau tik vienas galvoj.

As poslai kalbu, gyvenu ir t.t. turbut toks jau mano budas... arba toks jau tas gyvenimas.

Mazule, kirviais nesisvaistytum, maybe, svelniai uzmigciau tavyje :)

Zinai tu dushios zmogus....
megstu tikrus pinigus.laikykis.respect to you mazule

Myletis tai gerai, bet gal tu baisi labai?

wow...hyperaktyvumas!!yees:)

rasymo stilius primena saudyma is automato bilekur, uzsirisus akis. kam klius, kam neklius, bet nors vienam vyrui tikrai klius:)

Susidaro toks ispudis kad esi keksele ir gyveni tam kad pasidulkintum. Esi nestabili ir megsti laisva gyvenima pilna malonumo, bet gali uzsirauti ir ant skausmo.

Na ir kas sako kad myletis blogai? kai kuriais atvejais tai net geriau negu tureti pastovu partneri. Eini isdulkini ka nori ir kiek nori, nes niekas tau nepasakys "stop!". Tokie kurie leiziasi dulkinami tokio zodzio nezino. Nu i px kad tave vadina kekse, kurva, kale. Argi cia blogai? Ne velnio! Cia daug geriau negu buti sutryptai meiles ir buti pasaipso objektu likimui. Saipykis is kitu! Pirmyn! Jau geriau "kasti" nei buti sukandziotai...

entuziastinga ir charizmatishka esi :)

na man kekseles patinka:) daugiau tokiu, yra du geriausi dalykai pasaulyje - bobos ir tinklas :)

:) geras, jau senokai tokio dienorascio neskaiciau. Isidesiu i bookmarkus :D

p.s. pagarba merginom, kurios zino ko nori!

Juokini steeler.
Kiek esi sukures savo webu - neveikia nei vienas.
O dar bandai kazka irodineti, kad kiti nemoka kurti webu.
Pienburnis su sauskelnem esi. Ne tau cia tokius dienorascius skaityti.

Mindasas, tu mane dar labiau juokini :) Nei tu zinai mano puslapiu nei tu sakyk :)P

p.s. man atrodo, kad savo poelgiais tu puikiai parodei, kokis mazvaikis esi. Dar tokio lox'o kaip Ttu nesu mates, nu tikrai.. tu gal kokia savaite pabandyk off line pabuti? :))

Jei galvoji, kad google surinkes "steeler" atrandi mane, galvok is naujo :P

Mindasas, tu mane dar labiau juokini :) Nei tu zinai mano puslapiu nei tu sakyk :)P

p.s. man atrodo, kad savo poelgiais tu puikiai parodei, kokis mazvaikis esi. Dar tokio lox'o kaip Ttu nesu mates, nu tikrai.. tu gal kokia savaite pabandyk off line pabuti? :))

Jei galvoji, kad google surinkes "steeler" atrandi mane, galvok is naujo :P