Main

Nesuprantu Archives

November 6, 2007

Gliukozaminas.

Blin,

džoint protekšen su gliukozaminu. Dabar sėdžiu ir žvengiu prie kompo. Įdomu ar ten gkliukozamino būna.

O šiaip tai diena kaip diena. Buvau kino tęętre skalvija, tai ten, na, galima sakyti pasimatymas vėl buvo. Tai atvariau pusvalandžiu anksčiau, pakalbėjau su Rūta, poryt į berlyąn išvaro savaitei, po to grįžta ir ivaro devyniems mėnesiams į prancūziją. Apie ką aš čia. Tai su ja pakalbėjau, nuėjau prie operos, pasiėmiau 15minučių kaip priedangą (gazetą) ir gliukozamino biškį. Vienas. Su hitleriu. Tai techniškai dviese. Blin. Ą tai nuvarau į skalviją, gliukozamino įveiktas perku kavos. Viskas OK. Išeinu parūkyt. Grįžtu atgal. Pastoviu, sutinku draugę. Einam vidun. Randam vietą. Pradeda rodyt.

O ten buvo jaunųjų kino režisierių darbai. Nu tipo studenčiokų ir vaikų. Tai rodė devynis klipus jų sukurtus ir vis su kitokia daina fone. Tai pirmas buvo su Hendrix'u prie operos, kur rūkė miške. Antras su "olveis luk on ve brait said of ve laif" ir ten švilpauja fone. Šokiai lietuje vingio parke. Niūru. Paskui rępas su krepšininku, ten jis fykes rodo ir groja rępas. Lyg prie dizaino kolegijos. Po to, blę, groja muzika ir "kur aš girdėjau šitą". Gliukozaminas priminė, kad čia lagamino turinys. Susigriebiu už veido. Net nepamenu apie ką rodė, bet rašau Marčiui, kad mus rodo per didelį ekraną. Po to klipas kaip ten išžagint norėjo, bet nušovė su faithless gabalu čilautiniu kažkokiu. Vėlkiau gravel klipas. Ble. Visai europietiškas rokas ten. Prablaškė. Klipas, mano nuomone, geriausias. Ten toks 3d kvadračiukai, daug jų ir spalvoti, tai patiko. Užskaičiau. Nors imk ir į tv grūsk. Grųsk. Nežinau kaip. Dar po to kakžkas, dar ten... Tai va.


Po to po kurio laiko repeticija, tai šūdas, vieną gabalą sugrojom, bėdos su aparatūra, šiaip parkės. Tai gliukozamino dar. Namo.

Pamiršau net apie ką visą dieną norėjau parašyt.

Šūdas.

November 29, 2007

Aha.

Kalkit prie kryžiaus, bet pasakiau ką pasakiau, ir pisau, ar kam patiko ar ne. Daug ko nepasakiau. Reikėjo, kad dar kas iš org. komo (arba eilinių lankytojų) dalyvautų tai būt lengviau.


O šiaip man patiko ten, vieta labai jauki ir didelė. Ir šiaip.


Aha.

December 9, 2007

Pwned.

Čia prisiminiau, kad kolega Pūkala ar tai Linelio ar ko tai klausė "Ė, o rimtai kažkas mano maispeisą sukūrė?". Tai prisiminiau šitą, įvedžiau į gūglą "pūkala" (su lietuviškom raidėm) ir prajuokino vienas iš rezultatų. Ten aišku iš mano blogų yra, bet na vienas tai prajuokino jau for real.


http://tolkien.balt.net/viewtopic.php?t=284&start=200&sid=a505be6b1d2b4ae085347d28c45ebcd3

"Pūkala. Klausi, kas yra pūkala? Klausi, kas yra Didžioji, Nenugalimoji, Puikioji Pūkala? Žodžiais to apsakyti neįmanoma. Pūkala - viso mūsų gyvenimo prasmė ir tikslas. Tai - dėsnis, kuriam patys to nenorėdami esame ištikimi. Be Pūkalos gyventume chaose, aplink būtų tik duženos, ir nebūtų jokios axis mundi, į kurią įsikibę galėtume pasakyti: taip, pasaulis sutvarkytas. Pūkala - tai, dėl ko gyvename ir negyvename, tai - mūsų mirtis ir atgimimas, tai - visas džiaugsmas ir nelaimės, meilė, aistra, pasitikėjimas. Svajonė, kurios siekiame, bet žinome, kad ji tėra kančia, nuo kurios pabėgti niekas negali. Skausmas, amžinas skausmas. Ieškojimas, o paskui radimas. Saldžios ir karčios ašaros, gyvatė, įsikandusi savo uodegą, šalto plieno skambesys ir kvapnios gydomosios žolelės, pievos, miškai, upės, ežerai, žvaigždės ir jų planetos, tolimi, tolimi pasauliai, azotas, vandenilis, meteorai.

Todėl neklausk manęs, kas yra Pūkala. Nes Pūkala esi tu."


Pyzdets.

December 10, 2007

Mokslas.

Jo, šiandien atradimų diena. Na tik šiandien atkasiau šitus du straipsnius (pirmas, antras). Aišku, straipsniai daugiau nei metų senumo, įtartinam puslapyje, bet NU PYZDETS.


Mano nuomonė - o bybis žino kaip ten kas buvo, gal ir buvo, gal ir nebuvo. Nei tikiu nei netikiu. O ufonautais tai tikiu. Jie buvo mane beveik paėmę per regeneratorių, ir sakė "lol, human, gief joint!!!1!!1!!oneone!11".


O šiaip. Visą dieną kelia nuotaiką "Easy Star All-Stars - [Dub Side of the Moon #05] Money". Pas Donatą kažkada mašinoj klausėm, tai juokėmės daug. Pradžia juokinga. Čia kaip originaliame "Pink Floyd" gabale byra pinigai, kasos aparatai čirškia ir panašiai, tai čia girdisi kosėjimas, bongo pridegimas, jo burbuliavimas, įtraukimas. Jo. O šiaip dar atradau, kad labai rytui Tesa nesiklauso, geriau Jimbo Jones prabudimui. O apie pietus Tesa eina kaip reikalas.

O šiaip tai jo. Varau darban. Pys.

December 13, 2007

Neblogas.

Taigi, šiandien (kol kas) lyg niekam nieko blogo nepadariau.

Į paskaitas nuėjau, grupiokus mandarinais pavaišinau, savivaldybės aikštėj (toj kur dabar paminklą stato, prie menoros) balandžiams bulkutės daviau, tada dar dvi nepilnametes pavaišinau cigaretėm. Vai vai vai koks aš geras.

O šiaip.

Jo.


Ką tu?

January 1, 2008

Alkostop.

Non stop.


Tai čia va gavosi taip netikėtai, kad pas mūsų mylimąjį Bekerį atsidūrėm sode ir vartojom. O vartojom smagiai. Alus -> Vynas -> Tekila. Muziko visokios iš plokštelių. Vienas iš retų kartų, kai matai Bekerį su šypsena nuo ausies iki ausies. Alkoholis privertė. Ai emo.

Na o rytas tai žinoma kaip ir turi būt. Vėl alus + vynas. Gaila, kad reikėjo į Vilnių grįžt, o ten taip gerai buvo.


Tai va.


Pasigyriau.


Dabar čilinsiu žiūrėdamas Jackie Brown.

January 8, 2008

Pergalės.

Na mes repetuojam, tai pradėjo spamint vienos radijo stoties, vienos laidos kolektyvas, su skambučiais. Spėliojom vatafak, pasirodo, vieną atspėjom.

Tai sako, kad:

grupė "SERDNATION" laimėjo metų debiutą (kažkaip abejotina čia);
"PADAROM 2007" laimėjo metų renginio apdovanojimą (irgi abejotina);
"PADAROM 2007" padarytojai laimėjo kaip ir metų kolektyvo, kuris kažką zajabys nuveikė, apdovanojimą (o, jei už visus tokius užgėrimus duotų po apdovanojimą, tai reiktų daryt apdovanojimų parodą).

Tai ką. Na ką čia ir bepasakysi. Visų pirma, ačiū tiem kam patiko visa tai, visų antra, kvailiai tie kurie balsavo (mano individualia nuomone), bo tikrai buvo vertesnių tų apdo, jei juos taip jau sureikšminus.

Dar. Taip, kitais metais (o blę, jau šiais) "PADAROM 2008" tuėtų būti. Bent jau aš tikrai to noriu. Tikiuosi chebra taipogi, e?

Tai va. Reik laukt įrašo laidos, reik perklausyt kokie kiti laimėtojai ir šiaip.

Tris kart valio!

January 21, 2008

Pyktis.

Ir iš tiesų - nesuprantu. Vatafak?

Čia vienas žmogus vis pyksta dėl kažko ant kažko. Maždaug "blet, čia pisa protą. Noriu pasikeist mokėjimo planą, tai kiti irgi šūdas, ir dar rimokėt reikia, ir telefonų neduoda gerų". Ir panašiai. Ė, pala pala. Tai jei nepatinka, kažkas, tai kokio bybio čia vis rėki? Atsisakyk paslaugų ir viskas. Verslininkai dėl to ir yra verslininkai, kad moka kalt bapkes ir tai daro gan sėkmingai. Nepatinka teikiama paslauga - atsisakyk arba užsičiaupk (na arba neužsičiaupk bet vis tiek naudokis, bet čia toks saves pisimas, man regis). Tas pats ir su maisto kainų didėjimu. Nepatinka, kad pabrango duona? Užsiaugink pats. Nepatinka, kad vietinis prekeivis pabrangino žolės kainą iki 50lt už gramą? Užsiaugink pats. Tokių šūdų galima prisigalvoti daug. Bet, vartotojai neturi teisės pisti proto, prekeiviams. Arba naudoji arba nenaudoji? Na nebent prekė yra chūjova. Ar kaip čia?

January 22, 2008

Požiūris.

Kic įrašs.

"Izaelis sušvelnino apribojimus Gazos ruožui", "Izraelis ketina kuriam laikui nutraukti Gazos blokadą", "Gazos ruože protestavo vaikai", "Gazoje sustabdyta elektrinė", "Gazos ruože kuro trūkumas tampa akivaizdus", "Izraelis uždarė sienas su Gazos ruožu", "Per Izraelio reidą Gazoje žuvo 18 palestiniečių".

Čia pastaruoju metu (per savaitę) galima rast tokias antraštes ir paskaityt. O rast sunku. Bo, dažniausiai mažo raidelėm spaudoj parašyta, arba interneto didžiuosiuose informacijos šaltiniuose, nugrūsta pastoviai į apačią. Prie reklamų ar kokio šūdo, kurio niekas neskaito.

Tas pats su United States of America vs. Iraq-Afghanistan-ir tuoj Iran.

Kaip manot, dėl ko čia papostinau?

February 9, 2008

Atsiminimai.

Brousinu per atmintį ir sunkiai randu atitikmenį tokios prastos savijautos kaip, kad šiandien. Lyg į smegenus įremtas kaltas ir dar su kūju kažkas chūjarina per jį. Visiškai. Nokautas. Pastebėjau padidėjusį jautrumą kvapams. Taipogi nesiorientavimas aplinkoj irgi aptiktas. Noras prigulti išaugo 500%. Bet ne. Sėdžiu. Trumpas užbėgimas namo nusiplaut kojų, išspausti spuogą, nusiplaut snukį, parašyt ką nors čia, įkraut šiek tiek mobilų, paklausyt 3401. Sonic Boom Six - [Arcade Perfect #06] Flower... Na ir vėl leistis nuo kalno. Šį sykį sporto rūmai. O paskui vėl nuodyt ir trint atmintį su kokiu tai skysčiu. O gal atsilaikysiu ir sau pasakysiu ne? Nežinia. Taip toli nebeplanuoju. Bet gaunasi natūraliai. Ten dėl vasaros, gyvenamo ploto... Dialogas su popieriaus lapu. Blet. Nesamonės.


Valio.

February 10, 2008

Įpročiai.

Na taip, kaip vakar buvo blogai, galit pasiskaityt ankstesniame įraše. O paskui variau į niu stailą klausyt muzikos. Apie patį koncertą nutylėsiu (Bu-By sugriebė už širdies tik). Ne apie tai čia. Taigi, atvariau į niu stailą ir savijauta pagerėjo. Jau galėjau nebijodamas rūkyt, buvo baimė, kad įtraukus cigaretės dūmą, į lauką išlys visi alai ir bulviai ir kitka. Na bet taip nebuvo. Tai sau (ir dar porai asmenų) pasakiau "Šiandien Audrelis bus kitas žmogus - negersiu". Na taip. Jau po poros minučių buvau užsivertęs Marčiaus žalių devynerių bonkę. Dar po dvideimt minučių Pauliaus alaus bambalį. Protarpiais koks bokalas ar skardinė praslysdavo pro rankas. Bet. Iš viso išgerta per koncertą (skaičiavau): ~50g žalių devynerių, ~250g alaus. Tai va. Išėjau iš koncerto blaivut blaivutėlis, tai keista buvo. Su kolege nuėjom į vietą, per kurią vakar buvo blogai. Ten pasiimam bokalą ir bulvių. Bokale arbata. Paskui aš dar paimu arbatos. Aplinka į tai reaguoja keistai juokdamasi. Na bet barmenė padovanoja man bokalą tamsaus. Nugeriu trečdalį, perleidžiu Ignui. Brrrrrrrudas. Sėdžiu užsiparinęs (WTF?), kolegė pabėga. Bare prašau arbatos, bet paimu alaus. Tokį poelgį palydi "high five" ir juokas prie baro. Tiesą pasakius, tas alaus bokalas buvo šlykštus. Na, bet kai liko koks trečdalis ir kai skaičiau, anot kai kurių, narkomanų laikraštį "Septynios meno dienos", tai alus patapo skanesnis. Keista. Buvo po trijų penkiolika kai išėjau, ir buvau blaivas. Nereikėjo linguoti kairėn-dešinėn besispjaudant, varant monologą ar ką. Užsidėjau plėjerį ir norėjau eit naktį pagrot į studiją (skamba rimtai), bet pakeliui buvo šimtas penktas naktinis autobusas, tai įšokau. Visą kelią ant repyto viena daina. Suirzęs vairuotojas, kažkokia mergina sėdinti šalia, kvepianti mandarinais. Brr. Namo, į lovą.


Tai taip. Rytas žvalus ir keistas. Juolab, kad atsikėliau apie vienuoliktą ir neskauda galvos.


Valio (šį sykį rimtai)

February 13, 2008

Nuotykiai.

Taigi.


Po antros prigriebė mane gęngas. Važiavom neilgai, sustojom parduotuvėj. Iškart žemą startą į alkoholio skyrių, bonkė devynerių, sulčių, batono, rūkyt. Važiuojam. Iš pradžių tyliai, po to jau ten pokalbiai, pasakojimai visokie prasidėjo. Galvojau, kad aš čia toks gykas, kuris be interneto sunkiai gyvena, bet ne! Yra didesnių. Likau maloniai nustebintas ir prisidėjau +5 karmos. Tai sustojom pakeliui kažkokioj aikštelėj. Glebas davė nitrūchos, tai pagražinau porą konteinerių (jokių bybių ar ko ne, ne, ne, kvadračiukai, užrašas ska, data). Varom iki Panevežio. Ten prisijungia kitas ekipažas dar. Niekas be manes devynerių negeria, tai ką jau čia. Alus kaip ir baigės. Keista buvo į Latviją įvažiuot, kai sienų nėra. Važiuoji ir pravažiuoji. Tai tiek keistumo to. Ekipažas, kuris Panevežy prisijungė, tai jau ten alko neblogai pripisęs buvo, ištekėjo iš mašinos pamyžt, tai nuogom šiknom tokie. Bet nieko nieko. Svarbu nieko nenušalo. Vairuotojui, spėju, kančia buvo. Iš pradžių juokėmės, kad jie koncerto neišgirs, smigs, bet paskui pagalvojom, kad net neįleis. Artėjant prie Rygos, supratau, kad ir pas mus mašinoj situacija po truputį girtoka. Paskambina Alvis, pradžiugina. Tai kažkaip į Rygą įvažiuojam, degALINĖJ alaus, be jokio abėjo. Tada šiek tiek pasiklystam (?), atvaro latvė ir nurodo kelią. Atvarom į vietą, o žmonių ten daug. Kažkoks ala sandėlis, aptverta tvora, kampuoti apsauginiai, kurie tikrina atidžiai. Pasiimu pusiau nugertą devynerių bonkę, įsikišu į kojinę. Dar apmyžu plastikinių langų rėmus. Gaunu bilietą ir einu vidun. Kažkaip manes nelabai tikrino. Lipu į viršų, o ten... Na salė didelė (kaip pusantro niustailo, gal), o žmonių milijonas. Prapisom All Day Long. Jungiasi Voiceks Voiska. Stoviu, laukiu. Paslapčiom geriu 666 (na čia kai užsiverti bonkę, tai matai tokį vat skaičių). Pradeda grot. Pirmas gabalas - savotiška Dr.Green - S.K.A.T.A. interpretacija. Rėkiu tekstą, bet jie kitaip dainuoja kažkaip ir ten po to kažką visai ne tą groja. Bet malonu išgirst. Na tada jau ltviešų ska prasideda. Visi aplink dainuoja, strykčioja. Publika tai kaip ir niustaile šeštadienį. Na tik vyresnių daugiau. Susitiknu lietuvių. To nesupratau iškart, bet užskaičiau VV. 7/10. Perekūras į lauką ir supratau, kad čia yra gal kokių dvidešimt lietuvių. Klydau. Jų buvo gal dvigubai tiek. Kiekvienam kampe girdėjosi lietuviški čętai. Dar sustodavau paklausyt slapčia, ar ne latviškai, bet lietuviškai. Cha. Tada rūkom, ir prieina latvis kažkoks tai, sako kažką, sakau "plyz ingliš", tai nepamenu ko jis ten prašė, bet daviau devynerių, nepamenu ar gėrė ar ne, bet jo draugei pasiūliau ir tada gailėjausi. Užsivertė ir buteliuko nėr. Blet. O ką daryt? Alus mašinoj, už tvoros neišleidžia, pirkt vietinį alų viduj baisu. Šūdas. Ir ne kitaip. Susinervinu ir einu klausyt toliau. Groja Guadalajara. Tokie sintetiniai žmonės. Gražūs, blizgantys, išsipuošę madingai. Dirba savo darbą. Draskosi ant scenos, bet akys sako "blet dar vienas supistas koncertas". Muzika pati tai šūdas. Neužkbino nei vienas gabalas. Na galvą palanksčiau šiek tiek, bet gaidys. Visko neišklausiau. 2/10. Ėjau į lauką ir ten diskutavom ir kalbėjom ir viską. Nueinu į viršų, o ten jau vakaro headlaineriai Reel Big Fish pradeda savo įbėgimą ant scenos. Viskas kaip per filmus apie amerikos koledžus. Choreografija atidirbta, ten dūdų sukimai, gitaristo apsisukimai, lakstymai pirmyn-atgal, būgnininko visokie efektingi trenkimai per kręšus, lazdelių sukimai ir t.t... Į pačius žmones pažiūrėjus, na tai toks jo... Pagalvojau, kad naujos kompiuterinės technologijos labai toli pažegusios. Tipo, kažkaip dabar įmanoma su fotošopu editinti tikrus žmones judančius (nežinau kaip čia paaiškint), bet vokalistas tai toks, na jei nuotrauka būtų, tai visiškas fotošopintas bičas. Skruostukai apvalučiai, kai dainuoja išsišiepęs, įraudęs kaip vokietukas. Choreografija atpista per tiek metų, bet nieko daugiau. Muzika nekabino. Grojo keturis koverius (tiek suskaičiavau, buvo a-ha -take on me, lita ford - kiss me deadly (šitą turiu rikiny, tipo skaroko grupės kur nukoveriavo visokius aštoniasdešimtųjų hitus), ir dar pora, kurių nepamenu pavadinimų, bet girdėti tikrai. Vau. Ten grojo kažkokių dar savo šlagerių, kur kažkada girdėjau, bet bybė. Aišku, bisui pagrojo dar tris gabalus. Prakaitas nuo lubų chūjarino labai smarkiai. Jau tokai srovele. 2/10. Lauke lietuvių daug. Prie išėjimo Guadalajara dalino savo kompaktus, kuriuos prieš tai po penkis latus prakalinėjo. Zabulis gerai pasakė, kad verčiau jau penkis latus duotų. Susirenkam chebrą ir varom iš latgalių žemės. Visi tokioj priešmigiminėj stadijoj. Dar į tą pačią degalinę. Imu sulčių. Važiuojam per rygą. "Draginam" rygos gatvėm su DJ Mamanios ekipažu. Bet jie suka kažkur. Tada kažką diskutuojam su kurmiu, ir vos avarijos neapturim. na ten dešimt cm kokių, ir kažkoks prabangus bmw būtų sulindęs mum į šikną. Vairuotojas išlipa ir jau galvoju duos į snukį vairuotojui, bet pamato, kad ten vairuotoja, tai nusikeikia ir nueina. Dar diskutuojam paskui, ir įvaldom smigimą. Kas penkiasdešimt km prabusdavau, paskui kas dvidešimt. Juokingos parkės degalinėj ir judam toliau. Vilniuje buvom po keturių lyg. Atsisveikinu, einu namo smigt. Sunkiai užmiegu. Atsikeliu aštuntą ir varau pahmielnas į pokalbį dėl darbo. Toks nekoks ten sedėjau, kalbėjo daug, pasakojo, linkčiojau galva. Antradienį pirma darbo diena. Valio.

Tai va taip čia ir buvo. Aišku, čia mano asmeninė nuomonė ir galit nesutikt su ja, bet nepakeisit jos.

Dar į telefoną užsiašinėjau kelionės nuotrupas, tai čia taip kaip užsirašiau.
"Vv grynų koveris, šildė. Guadal šūdas. Prakaitas nuo lubų. Rbf šūdas.Vokalistas fotošopu editintas. Atrodo efektingai.Koledž tv pankska. Gera choreografija. Latviams neduot 999. Gatava latvė kur užsivertė tą patį. 4 koveriai."


Reziume. Nuvažiavau ne į tą koncertą. Na į cv galėsiu užsirašyt, kad mačiau ir girdėjau gyvai, bet šiaip šūdas. Man, Voiceks Voiska perspjovė kitus. Arba pasidariau per daug išrankus. Pati kelionė 10/10. Linksma.

April 10, 2008

Eismas.

Pirma - duokit man kas internetą namie, bo iš Alvio imt jo omnikonektą jau nebestovi, per naglai kažkaip aš čia....

Antra - atiduokit/papigiai parduokit vėliką.

Trečia - eismas. Juozukas rašo apie mašinas dviračius ėjikus ir šunis. Aš, kai paimu Alvio dviratį (t.y. kasdien), patampu agresyvus eismo dalyvis. Čia anądien (penktadienį) važiavau nuo halės turgaus link šmc, dviračių takeliu. Jis ten vinguriuoja šalikele. Kažkokie prabangių mašinų savininkai pasistatė ten savo leksusus ir mersedesus. Gaila, kad snarglių neužteko, tik vieno merso vairuotojo langą papuošiau žaliai. Dar pėstieji. Varinėju į repeticijas (nuo namų) dviračiu. Tai yra nuo kaštonų gatvės iki, na tarkim, forum palace. Maršrutas - per lukiškių aikštės šoną, per gatvę, dviračių taku per baltąjį tiltą, iki kregždžių, laiptais viršun, konstitucijos prospektu, raudonuoju dviračių takeliu ir aš jau vietoj. Na čia greit numinu. Bet. Pakeliui būna daug kliūčių. Ypač baltojo tilto zonoje. Ten visiems pochui tas dviračių takas. Eina juo, mato tave atlekiantį tiesiai, ir pochui. Atstumas du metrai ir pochui. Metras - išsipūtusios akys ir klyksmai "blet, dalbajobas, pydarastas, eik nachui". Nežinau ką daryt. Sustot prie kiekvieno ir sakyt paraidžiui "DVIRAČIŲ TAKAS" ar ką? Variantas nekreipt dėmesio ir įvažiuot į ką nors. Būt mano dviratis tai taip ir padaryčiau... Užupisa. O dar paskui tas raudonasis dviračių takas konstitucijos prospekte... Micius apie jį jau pasakojo.

Kokiu numeriu galima pranešinėt mentam apie paliktas mašinas ant dviračių takų?

May 18, 2008

Lygiai.

Nieko nesuprantu.

O viskas prasidėjo ketvirtadienį, matyt... Koncertas, ten chebra, ten viskas, tada penktadienį nuo ryto iki vakar vakaro. "Šiek tiek" perdaug. Buvau čia parduotuvėj, tai nieko nesupratau. Bet ta stadija, kad stovi su giros bonke daržovių skyriuj, ir galvoji "na gerai, aš čia, stoviu, kodėl aš čia?". Arba į pašilaičius atsikėlęs nuvažiavau. Nežinau ko. Užvariau pas tėvus, pasiėmiau svogūnų ir nagų žirkles. Ai, dar maudymosi šortus. Kodėl?

Vakar buvo sudėtinga. Tik po vakar, kaip suprantu, daug ant manes piktų žmonių yra. Patys žinojot ką ėdat, aš tik pasiūlydavau daug kartų, ir nurodydavau teisingu (wtf?) keliu.

Na, bet viskas išdalinta (valio) ir šiandien dar pažaisiu šitą žaidimą, o ryt tikiuosi viskas susitvarkys. Nors abejoju. Labai abejoju.

Šiaip šitas levelis kuriame dabar esu, tai jau toks čilinimui skirtas. Groja The Slackers - Make Me Smile Dub. Labai gerai. Čillllllllllllllllllllllllllllllllllllll...

Na nežinau, įdomus savaitgalis. Bet mano naudingumo koeficientas smuko. Šūdas. Bet įdomu nors su žmonėm susitikt ir bandyt suprast juos. O tai sekasi. Vakar vienu metu mintis skaičiau. Taipogi dar šiandien kasininkės. Labai keista, tiesą pasakius. Gerai, kad balsas galvoj, buvo geras. Kartais. Chachahca.

Tiek to. Visi gyvi ir sveiki, tik šiek tiek keistai besijaučiantys. Party hardy.

May 26, 2008

Nekentimas.

Manes klausė "Audreli, <...>, kas tave taip užpisa?".

Na ir ką atsakyt? Nežinau, negaliu to perteikti niekam nei žodžiais, nei gestais, nei piešiniais, nei dar kuo. Tiesiog užpisa. Užpisa, matyt, viskas. Ir tas ir anas ir kitas ir dar ir dar ir dar... Visi, matyt. Nežinau. Jau kurį laiką nemėgstu žmonių. Na galiu su jais bendraut, juoktis, gyvent, miegot, nekęst, ir t.t..., bet nekenčiu visų. Heiteris. Playa hata. Atrodo, kad ir manes visi nekenčia. Ne, čia nėra koks eilinis emo, na kažkaip pochui jei kas nekenčia. Taip yra ir tiek. Ką, čia verksiu dabar "vai vai vai kaip blogai, manes nekenčia žmogai". Dar suprantu, kad nekenčiu ir saves. Kaip čia taip gaunasi? Nežinau. Neklausk. Teisiog suprantu, kad aš, kaip ir tu, kuris skaitai, ar neskaitai, esam dar vieni gyvuliai. Ne į temą čia buvo kažkaip gal. Na bet pochui. Tiesiog yra taip, kad visi visų nekenčia. Su tuo aš susitaikiau, ir priimu tai kaip eilinį gyvenimišką reikalą. Tokį kaip saulės švietimas, lapų šnarėjimas, ar karas.

Bet savaitgalį šį, ypač šeštadienį, buvo džiugu. Taip nebūna, bet taip yra. Gaila, kad kitą sykį tai bus kitaip. Nors gal ir gerai.

Bereikšmiai pokalbiai kuo toliau tuo labiau man pradeda patikt. Kalbi tam kad kalbėtum, neklausydamas ką tau sako, o pašnekovas, jei taip galima tai pavadinti, neklausydamas taves, kalba irgi bet ką. Čia nesusiję su savaitgaliu, bet ir savaitgalį taip buvo.

Dar jaučiuosi apgautas. Tiesą pasakius, taip jaučiuosiu kas dien. Kai atsikeliu, kai verdu vandenį, kai geriu, kai rūkau, kai valgau, kai kalbu, kai rašau, kai nekenčiu, kai kenčiu, kai miegu, kai groju, kai klausau... Visas gyvenimas yra tik apgaulės ir apgaulės. Apipisk kitą, tik neapsipisk pats.

Negalvokit ir neklauskit kas yra, tai yra niekas.

Beje, turiu gan gerų video apie tai, kaip mums pisa protą, apie tai kaip mus valdo, apie "tiesą", apie viską.

Tremendous success.

Gal ignoruokit ar kažką gal.

Neemo, liūdna, bet gal ir gerai.

May 27, 2008

Chavčikas.

Dar vienas receptas. Čia vakar chavint galvojau ką, ir sumąsčiau.

"HEITERIO VĖMALAI SU MAKARAIS IR AGURKAIS"

Ko reiks?
Sojos faršo (2/3 pakelio arba kaip tau atrodo kiek tu pajėgsi suėst)
Dviejų svogūnų (na arba mažiau, kaip kam čia)
Makaronų (šį sykį "kriauklelės")
Česnako (pagal skonį)
Agurko (kiek surysi)
Prieskonių (raudonėlis, karis, druska, pipirai)
Daug neapykantos viskam (pvz.: kaimynui, tėvui, sesei, moteriai, heiteriams, gyvenimui, tiems kurie tau pisa protą, tiems kurie tau nepisa proto, visiems, etc...). Be neapykantos nesigaus nieko.

Ką daryt, Radži?
Užverdi arbatinuke vandens. Kol jis verda, imi puodą, suberi sojos faršą, įpisi raudonėlio, kario, pipirų, bet ko kas tau atrodo kad bus zajabys, dar kubelį bulijono. Užpili vandeniu, kad apsemtų šiek tiek. Pamaišai, uždengi dangčiu. Paimi dvi svogūno galvas ir jas išniekini, na suchūjarini kubeliais ar kokiais kitais mažais geometriniais kūnais. Tą patį padarai su česnaku, tik jį dar smulkiau suniekini. Išsiliek. Imi kitą puodą, į kurį pili vandenį ir užkaiti. Čia virs makaronai. Kai vanduo užverda - įmeti bulijono kubelį, ir suvarai makaronus. Boil motherfucker. Į keptuvę varai aliejaus ir užkaiti. Suvarai svogūnus ir kepini juos, kol pataps permatomi kažkiek. Arba daugiau. Soja turėtų būt zajabys, pasisavinus visą vandenį kuriuo buvo užpilta. Kai svogūnai tau atrodo pakankamai apkepinti, ant viršau įpisi soją. Maišai. Tai turėtų atrodyti šlykčiai. Kažkiek prikeps prie dugno - tai natūralu. Arba nusipirk geresnę keptuvę, arba išmok kept, arba eik NACHUI. Tai maišai viską. Įvarai česnako, bandai kepti viską. Mmm, viskas panašėja į vėmalus, ar ne? Makaronai gal jau išvirė. Jei taip - išpili vandenį, užpili šaltu vandeniu iš čiaupo ir vėl išpili vandenį. Nežinau kam tai daryt, bet aš tai darau. Įpisi makaronų prieskonių arba bet ko su kuo tau bus skaniau. Pamaišyk. Keptuvės turinys bus paruoštas tada, kai tau atrodys kad jis paruoštas. Jei tai yra dabar, tai imi didelę lėkštę, suvarai į ją keptuvės turinį, ant viršaus makarus. Ant viršaus varai dar prieskonių ir POMIDORŲ PADAŽO (ne jokio supisto kečupo, o paprasto POMIDORŲ PADAŽO iš stiklainio ir be jokių sušiktų ananasų ar chujasų). Papjaustai agurką ir dedi į lėkštę. Imi šakutę ir sukalbėjęs maldą valgai ir valgai ir valgai. Ir jauti neapykantą. Tai atrodo kaip vėmalai. Juk ne sykį matei tokį vaizdą, kai buvai devintokas ir plote vėmei apsikabinęs tūliką. Arba kai vėmei ant bičo kuris šalia taves miegojo. Pasidalink su širdies dama, širdies damu, arba nesidalink, nes tu juk HEITERIS ir nekenti visų, ar ne? Šūdas surytas, o tau reik nuo keptuvės krapštyt prilipusį šūdą. Užpisa, jo? Manau. Jei vis tik visko nesuvalgei, tau yra keletas išeičių. Gali išeiti nachui. Kita išeitis viską užseivint šaldytuve ir suryt paskui. Dar galima išeitis - įpūsk ir kai bus gastrifazė, surysi apsiseilėdamas. Dar viena išeitis - išmesti viską į šiukšlių dėžę. Bet nerekomenduoju. Nors tikras HEITERIS taip ir padarytų, bet čia jau vertybių kivirčai visokie prasideda ir susiparini, kad žmonės badauja.

Tiek. Dar "HEITERIO KAVA":
padarai kavos, ir pripili daug vandens, sklidiną. Kai auka ima puoduką - apsipila verdančia kava ir jam skauda. CHA CHA CHA.

Tiek šiam kartui. Beje, naktį sapnavau, kad nusipirkau Marshall kubą ir supratau, kad Marshall yra šūdas. Nežinau, kokio bybio pirkau tą kubą, neraukiu nieko kubuose, bet atsikėlęs sau pasakiau, kad va Marshall'o tai niekad nepirksiu.

June 4, 2008

Skirtumai.

Tai gyvas dar. Namie interneto nėr, čia kaip kur pasijungiu retkarčiais. Va mergelėse sėdžiu ir rašau, alų begurkšnodamas po darbo. Dirbu. Penktadienį šeštadienį sekmadienį šiandien ryt. Šiaip jėga. Daug pamatau, daug išmokstu, daug sužinau. Va savaitgalį didelėj lenkų ir latvių chaltūroj malėmės utenos pramogų arenoj (suprask, ten kur viršuliškėse ledo arena). Gyvenimas eina duobėn kokion tai lyg. O gal ir kaip tik visą laiką duobėj buvau, ir nesuprantu, kad lendu iš duobės. Ne dėl bapkių čia. Apkvadratai. Vis pokyčiai visokie ir taip toliau. Šiaip įdomu pasidaro net. Galvoji, kaip čia taip... Vakar buvo vienaip, šiandien kitaip. Dėl rytojaus nesvarbu. Kas bus - tas bus. Ir kas buvo vakar nesvarbu, ar ne? Ar taip? Ar kaip? Dabar jaučiuosi stebimas. O ir šiaip, man regis, kad patapau paranojiku. Vis čia kažkas, kad seka, tai kad vis bando apipist, o ir apipisa. O gal toks tas gyvenimas ir yra. O gal čia normalu. Visokios pasaulio pabaigos ir degantys DMX'ai. Sunkoka būna suprast. O gal ir nereik. Jei suprasi tai bus neįdomu. Čia jau varau kaip emonem'as. Šiandien, beje, Ve daug leido. VPGGG. Visų pasaulio garsistų geriausias gabalas. Čia prisimenu, kai Pūkis atsiuntė Anal Safyra - Mes Jum Geriausi. Gražu. Ovacijos ir visa kita. Čia matėm po darbo važiuodami mašiną su užrašu "Pride Of Power". Dar amerikos vėliava be dryžių, na žvaigždės, viskas balta, ir vėliava apversta. Neįžvelgiau esmės. O gal jos ten ir nėra. O gal tokia ir esmė. Esmė, esmingas, eismas. O eismas vyksta. Kartais pro langą stebiu žmones su didelėm mašinom. Nusiperka didelį gabalą nudažyto metalo už daug pinigų ir paskui dar vargsta su juo. O man teisių nerei. Na jo, ten yra darbų visai pusėtinų su teisėm, paežiot kokį šūdą iš taško A į tašką B, gal C ir net D ar panašiai, bet gaidynas. Dviratis. Štai kas yra gerai. Good night. Vasaros pirma diena sutikta darbe, ir tai buvo visai gerai. Paskui kelionė į seną gerą vietą, tarčialinimas iki septynių, miegojimas iki dvyliktos saulės kaitroj, veido nudegimas, rankos biškį. Dar lyg kaip smegenų perkaitinimas, bo visą dieną kaip kūju į galvą daužomas. Bet darbas išlaisvina žmogų. Padirbus praėjo skaudėt. O po darbo padegint DMX'ą visai geras atsipalaidavimas. Ir muzika nutyla, girdis tik varpų aidai. Altorių šešėly kunigas klapčiuką kirkina. Renka pinigus diedai. Tiek to.

Nesuprantu.

June 29, 2008

Miestas.

Nesuprantu to Vilniaus. Kažkoks kūrvų miestas. Na nebent čia po kelionės į lenkiją taip atrodo. Bet vis tiek. Su Alviu varinėjom dviračiais po įdomias vietas ir visam centre pilna kažkokių kekšių pusnuogių. Nu pizė.
Galvoju pradėt rimtai vežiotis ylą. Gedimino prospekte tik apsjaudau mašinas.
Lenkijoj patiko koncertas. Meshuggah. Pizdąkaipzajebys. Dillinger escape plan. Nekas. Pagreitinti kadrai, amfos apsiriję gitaristai, ir mačo lečo vokalo.
Policijos akis stebi visus.
Kas dabar bus?
Kraustausi į kitą kambarį. Vū-hū.
Buvę kolegos gavo diplomų. Mačiau šiek tiek nuotraukų. Smagu dėl jų.
Popieriai yra popieriai.

July 17, 2008

Tikrumas.

Vis tik pamaniau, kad aš esu lygus. Yra lygesnių ir yra dar lygesniu. Čia visais gyvenimo atvėjais. Ir dabar galvoju, kas iš to. Lygybės nėra ir niekad nebus. Bent pagal mane. Tu gali varyt arba trū, arba trū trū. Bet vis tiek varai trū. Anksčiau ar vėliau, atsiras kas varys labiau trū, nei kad tu esi trū. Ir tada susiparini gal, nes lyg tai ir viskas ok, tu ten varai trū, bet viską sujaukia labiau trū. Tai tas kuris labiau trū, turėtų varyt geriau už tave. Nes na jis yra LABIAU. Ir negali papist. Na tuo atvėju gali parintis, kad pagal tave varai trū, bet kitas galvoja kad nichuja tu iš tiesų nesi trū, ir jis yra trū. Kame skirtumai? Kuo jo trū yra labiau trū nei mano trū. Iš tiesų tai pochui. Mano manymu, geriausia varyt taip kaip tau yra trū, ir pochui kiti. TIK. Svarbu nešikt ant kitų, ir nemaišyt su šūdu jų trū, kad ir kiek tau tai nebūtų priimtina. Išskirtiniai atvėjai yra tada, kai kito trū varo ant kitų. Tada gali varyt ant tų kitų trū, bet ar nepatampi tokiu pačiu varytojų ant kitų trū, kitų akyse? Blet, kažkoks šūdas iš tiesų. Kalbėjom su Mic dar per radijų šiandien. Čiūju konkretumo buvo nulis ar kažką, bet ir tai yra pochui. Atvažiuokit su šaukštu, bliūdeliu, pora maišų šiukšlėms ir maistu/gėrybemis. Tik nesivežkit šūdo, kurio jum nereiks. Iš kuo mažiau plastiko. Prašau. Dabar pasidariau jautrus plastikui. Juokinga, nuo jo vistiek nepabėgsi. Tai tiek gal. Nežinau.

Būkit trū, nemaišydami kitiems varyt trū. Toks mano gal ne prašymas, bet vizija to trū.

Dar apie heiterio kiaušinienę: penkis kiaušinius suplaki šakute su smulkiai tarkuotu sūriu, druska, pipirais, prieskoniais kokiais nors (aš dedu ciberžolės, raudonėlio ir kažkokių dar raudonų mėsai čiūju). Tada pakepi keptuvėj svogūnus, kuriuos susmulkini smulkiai (na susmulkint stambiai, skamba gan keistai). Kai svogūnai yra -iš/-apkepę, užpili kiaušiniu išplaktu su viskuo ir žiūri kaip ten kepa. Kai iškepa - valgai. Ryte išsikepsiu. Mmmmm. Ir būsiu sau trū nuo pat ryto.

Taipogi pastaruoju metu dėl mėsos nevalgymo iškyla ne tai, kad diskusijos, bet apmąstymai su žmonėm. Gi pochui. Aš nevalgau mėsos, tu valgai mėsą. Tiek tu tiek aš esam trū. Ir pochui kas ką sako. Tai išeitų, kad pochui ką aš sakau? Tai aš ne trū sau. VA!

Na tai tiek. Sekasi gerai, neverta, matyt ir užsimint, bet tik šiaip, jei kyla abejonių. DEŽAVU dabar. Tai tiek.

August 20, 2008

Rytinis priešdarbinis.

Pamiegot keturias valandas ir vėl į darbą tai gaidys. Nors ir gražioj vietoj (kalnų parkas) bet vistiek gaidys. Nors dirbt visai patinka, kai moka.

Dingo Trulis. Vakar apie ketvirtą. Jei pamatysit juodą šunį su ilgu snukiu, viena koja (priekinė kairė ar tai dešinė) langetėj/dpd teipu užklijuota, su raudona apykakle - praneškit +37065179289 arba bet kam tilto gatvėj.

Kavos ir maltis...

September 18, 2008

Vis dar sergu

Bet tai jau panašėja į psichinę ligą. Ačiū Linui, kuris vakar aplankė vakare su žaliom. Vakarykštė žalių sesija buvo įdomi. Netikėta bet gera. ~ 1.1L. Dar riaugėju jom. Kažkaip viskas lyg ir ok, tik kartais suspaudžia galvą (naudoju tam tikrus atpalaiduojančius augalus) ir kosčiu chroniškai. Pizdė.

Nepaleidžia, nepaleidžia.

September 23, 2008

Fraktalai!

Nuo šiandien ryju chemiją. Dvi savaitės buitiniais gydimosi būdais nepadėjo. Žalios devynerios žalios bet ne devynerios nepadėjo. Viena kapsulė dviejų spalvų, kita balta, kita maža balta, kita didelė ruda. Ir normaliai velka.

Vakar buvau Druskininkuose. Apturėjom gerą tripą su gerais nuotykiais. Jei kas nors važiuosite kur nors su automobiliu, tai galiu būt šturmanu arba pakeleiviu. Čia kad ir iki vievio ar kėdainių ar bet kur. Mažos kelionės irgi turi savo šarmo. Nuotykių prasme. O kelionės maršrutai kažkaip stoja.

Šiandien sužinojau apie fraktalus šį bei tą paviršutiniškai, tai paišiau su kompu. Learn It Yourself, debilas. O vakar bevarant pro seimą studentus matėm. Kažkaip buvau pamiršęs. Užmačiau vėliavėlių "Nemokėsiu". Tai nesimokink ir nemokėsi. Ne, bet čia kita prasme, tipo žinių įgijimo. Drumroll.

Sveikinu tuos, kuriem šiandien gimė mergaitės!

pozityvus, be heito, tik nelabai kas supranta matyt, skamba kaip tagai.

February 1, 2009

Žuan

<...>
Buvom senukuose. Pirkau kiliminės dangos antram aukštui (dabar atrodo sterilu, bet pašykštėjau litų), naują lobziką (senas pašiko, tai nusipirkau naują su kitokiu peiliuko priveržimo mechanizmu, tvirtesniu korpusu, be to jis raudonai juodas!) ir naujų peiliukų jam (seni buvo per silpni 10mm fanierai, dabar paėmiau, man nematytų, lenktos kaip gražtas formos peiliukų. Dar Aldą sutikau :)). Taipogi nupirkau kilimėlį prie durų (nusivalykit, kai eisit į svečius). Ir dar šokoladą prie kasos.
Bet, galbūt, ne apie tai čia.
Apmokant pirkinius, ir bekrapštant centus nuo prekystalio, pardavėja tyliai kažką sumurma (man pasigirsta "blablabla kuprinė"). Nekreipiu dėmesio ir kažką mastau. Pardavėja sako "parodykite kuprinę".
<...>

086. Ekca Liena - [Slow Music For Rapid Eye Movement #02] Fire Emering From Mist

April 14, 2009

112-100=12 (TAMPLIERIAI PUOLA)

Pyyyzdets. .
Ką esu užsirašęs į telefoną.
-"Darbininką, kuris rūpinasi sodu, turbut yra teisingiau laikyt jo savininku, nei apatišką smagurį, skanaujantį jo vasius". Regis iš N.Chomsky "Tikslai ir vizijos".
-"Už didelį šunį blogiau tik šuo, kuris kanda". Regis aš, Simui naktį Kaune penktadienį.
-"Headphonics doggy bags". Čia iš radijo, dainos pavadinimas.
Naisssssss.
Supportintu Fabų chebrą :) Groju dabar (dar ir) "Brosided". Penktadienį Marijampolėj grojam. Gal ir šeštadienį, bet kur prie Kauno gal... Ogogogo. Ogogogo.
CURL UP AND DIE - THERE IS NEVER ENOUGH TIME TO DO NOTHING

112-100=12 (TAMPLIERIAI PUOLA)

Pyyyzdets. .
Ką esu užsirašęs į telefoną.
-"Darbininką, kuris rūpinasi sodu, turbut yra teisingiau laikyt jo savininku, nei apatišką smagurį, skanaujantį jo vasius". Regis iš N.Chomsky "Tikslai ir vizijos".
-"Už didelį šunį blogiau tik šuo, kuris kanda". Regis aš, Simui naktį Kaune penktadienį.
-"Headphonics doggy bags". Čia iš radijo, dainos pavadinimas.
Naisssssss.
Supportintu Fabų chebrą :) Groju dabar (dar ir) "Brosided". Penktadienį Marijampolėj grojam. Gal ir šeštadienį, bet kur prie Kauno gal... Ogogogo. Ogogogo.
CURL UP AND DIE - THERE IS NEVER ENOUGH TIME TO DO NOTHING

April 25, 2009

Eina sau.

Ištryniau kažkada myspace, bet dabar turiu feisbuką.

KODĖL?

Noise vakarėlis @ ąąč0. Visai geras stalo tenisas, itin skani kava.
Ir negeriant alkoholio jaučiuosi geriau ir linksmiau :)

Valio valio.

November 25, 2009

Gardumėlis

December 12, 2009

WTFail

OMG, FUNNIEST SHIT TODAY SO FAR


via Buržujus

October 25, 2010

Sad but true

2:37 AM

About Nesuprantu

This page contains an archive of all entries posted to Audro in the Nesuprantu category. They are listed from oldest to newest.

Nesamonė is the previous category.

Neužskaityta is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35