« Atsiminimai. | Main | Žodis. »

Įpročiai.

Na taip, kaip vakar buvo blogai, galit pasiskaityt ankstesniame įraše. O paskui variau į niu stailą klausyt muzikos. Apie patį koncertą nutylėsiu (Bu-By sugriebė už širdies tik). Ne apie tai čia. Taigi, atvariau į niu stailą ir savijauta pagerėjo. Jau galėjau nebijodamas rūkyt, buvo baimė, kad įtraukus cigaretės dūmą, į lauką išlys visi alai ir bulviai ir kitka. Na bet taip nebuvo. Tai sau (ir dar porai asmenų) pasakiau "Šiandien Audrelis bus kitas žmogus - negersiu". Na taip. Jau po poros minučių buvau užsivertęs Marčiaus žalių devynerių bonkę. Dar po dvideimt minučių Pauliaus alaus bambalį. Protarpiais koks bokalas ar skardinė praslysdavo pro rankas. Bet. Iš viso išgerta per koncertą (skaičiavau): ~50g žalių devynerių, ~250g alaus. Tai va. Išėjau iš koncerto blaivut blaivutėlis, tai keista buvo. Su kolege nuėjom į vietą, per kurią vakar buvo blogai. Ten pasiimam bokalą ir bulvių. Bokale arbata. Paskui aš dar paimu arbatos. Aplinka į tai reaguoja keistai juokdamasi. Na bet barmenė padovanoja man bokalą tamsaus. Nugeriu trečdalį, perleidžiu Ignui. Brrrrrrrudas. Sėdžiu užsiparinęs (WTF?), kolegė pabėga. Bare prašau arbatos, bet paimu alaus. Tokį poelgį palydi "high five" ir juokas prie baro. Tiesą pasakius, tas alaus bokalas buvo šlykštus. Na, bet kai liko koks trečdalis ir kai skaičiau, anot kai kurių, narkomanų laikraštį "Septynios meno dienos", tai alus patapo skanesnis. Keista. Buvo po trijų penkiolika kai išėjau, ir buvau blaivas. Nereikėjo linguoti kairėn-dešinėn besispjaudant, varant monologą ar ką. Užsidėjau plėjerį ir norėjau eit naktį pagrot į studiją (skamba rimtai), bet pakeliui buvo šimtas penktas naktinis autobusas, tai įšokau. Visą kelią ant repyto viena daina. Suirzęs vairuotojas, kažkokia mergina sėdinti šalia, kvepianti mandarinais. Brr. Namo, į lovą.


Tai taip. Rytas žvalus ir keistas. Juolab, kad atsikėliau apie vienuoliktą ir neskauda galvos.


Valio (šį sykį rimtai)

Comments (8)

d.:

Gerai, kai sekmadienį galvos neskauda. Man šį kartą irgi toks išpuolė, gal net neužpis visa diena. Paprastai tokia nyki būna, nėr kur dingt, be vietos slankioju iš kampo į kampą.

lainn:

et, su pavydu skaitau.
kad man vakar taip.. o tai likę tik keli dar atmenamų bokalų momentai, bbž ką veikiau soundarcade busike, ir visa kita erased erased erased :) ir dabar tai oiii kaip nežvalu.
o šiaip tai džiugu kad ateina laikai kai galima rinktis iš beveik rankos pirštų skaičiaus variantų į kokį koncertą eit:)

M.:

Ūūūūū. Gerai varai.

d. - jo, ptiko ir man visai šitas galvos neskaudėjimas, bet keista vis kažkaip.
lainn - jo jo, džiugu, bet galvoju, kad geriau jau soundarcade būčiau ėjęs klausyt gal. Bet tada tau nebūtų įdomu skaityt, bo kartu būtume pririję :)
M. - mmm, gal.

J.:

tai g ar ml. Tas iprotis viska g matuot;)

J. - na kabake gi sakoma "penkiasdešimt gramų ", m?

Udra:

O tai toji geroji barmenė, dovanojanti bokalus, kartais ne mergelių?:>

Udra - negaliu sakyt taip ar ne :) Bet manau supranti.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 10, 2008 12:38 PM.

The previous post in this blog was Atsiminimai..

The next post in this blog is Žodis..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35