« Šeima. | Main | Vaizdas. »

Lygiai.

Nieko nesuprantu.

O viskas prasidėjo ketvirtadienį, matyt... Koncertas, ten chebra, ten viskas, tada penktadienį nuo ryto iki vakar vakaro. "Šiek tiek" perdaug. Buvau čia parduotuvėj, tai nieko nesupratau. Bet ta stadija, kad stovi su giros bonke daržovių skyriuj, ir galvoji "na gerai, aš čia, stoviu, kodėl aš čia?". Arba į pašilaičius atsikėlęs nuvažiavau. Nežinau ko. Užvariau pas tėvus, pasiėmiau svogūnų ir nagų žirkles. Ai, dar maudymosi šortus. Kodėl?

Vakar buvo sudėtinga. Tik po vakar, kaip suprantu, daug ant manes piktų žmonių yra. Patys žinojot ką ėdat, aš tik pasiūlydavau daug kartų, ir nurodydavau teisingu (wtf?) keliu.

Na, bet viskas išdalinta (valio) ir šiandien dar pažaisiu šitą žaidimą, o ryt tikiuosi viskas susitvarkys. Nors abejoju. Labai abejoju.

Šiaip šitas levelis kuriame dabar esu, tai jau toks čilinimui skirtas. Groja The Slackers - Make Me Smile Dub. Labai gerai. Čillllllllllllllllllllllllllllllllllllll...

Na nežinau, įdomus savaitgalis. Bet mano naudingumo koeficientas smuko. Šūdas. Bet įdomu nors su žmonėm susitikt ir bandyt suprast juos. O tai sekasi. Vakar vienu metu mintis skaičiau. Taipogi dar šiandien kasininkės. Labai keista, tiesą pasakius. Gerai, kad balsas galvoj, buvo geras. Kartais. Chachahca.

Tiek to. Visi gyvi ir sveiki, tik šiek tiek keistai besijaučiantys. Party hardy.

Comments (9)

d.:

Neblogas savaitgalis. Vakar smagu buvo, kažkaip eit nuo ten iki katedros ne taip ir blogai, esant šiltam orui, kai eini ne vienas ir turi alaus bonkę.:)

adomas:

ak jūs torchikai :)

juanita:

tik siandien grizau i sia galaktika:)

d. - džiugu.
adomas - na taip.
juanita - aš irgi, po fizinio darbo, grįžęs namo supratau, kad jau kylu į realybę. Dabar, bene, paskutinis levelis žaidimo. Tikiuosi, kad nebuvo blogai, kaip kai kuriems.

lainn:

na jo, nebloga tufta buvo..
jau ant tiek nesveikai, kad vakar visą dieną man atrodė kad 100% mečiau vartot alkoholį visiems laikams:)) sic

lainn - :)

kekeee:

o kas per pykčiai? ant tavęs?
visi juk savo noru valgė, pasakydavai prieš duodamas kas ten.
:)
nu bet vistiek didelė pizda/koma penktadienį buvo man po tavo gardumynų. nesitikėjau. :)

kekeee:

o kas per pykčiai? ant tavęs?
visi juk savo noru valgė, pasakydavai prieš duodamas kas ten.
:)
nu bet vistiek didelė pizda/koma penktadienį buvo man po tavo gardumynų. nesitikėjau. :)

kekeee - na va būtent, aš VISIEM sakiau kas ten per reikalai, ir kartais net po du sykius paklausdavau ar tikrai nori valgyt. Visi sakė "jo ok" ar "o, taip dar įdomiau", "kiek riek kad būt gerai?" ir panašiai. Bet paskui apsiriję supranta, kad juos apipiso (WTF? apipiso? kaip? gi viskas visiems chaliavu buvo, tai kame čia apipisimas?) ir pyksta ir kalba kažkokius šūdus. Va taip. Nori žmonėm nuotaiką praskaidrint, o lieki šūdo vietoj. Apsiverksiu tuoj.

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 18, 2008 1:15 PM.

The previous post in this blog was Šeima..

The next post in this blog is Vaizdas..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35