« Išpindėjimas. | Main | Tiesa. »

Pergalės.

Na mes repetuojam, tai pradėjo spamint vienos radijo stoties, vienos laidos kolektyvas, su skambučiais. Spėliojom vatafak, pasirodo, vieną atspėjom.

Tai sako, kad:

grupė "SERDNATION" laimėjo metų debiutą (kažkaip abejotina čia);
"PADAROM 2007" laimėjo metų renginio apdovanojimą (irgi abejotina);
"PADAROM 2007" padarytojai laimėjo kaip ir metų kolektyvo, kuris kažką zajabys nuveikė, apdovanojimą (o, jei už visus tokius užgėrimus duotų po apdovanojimą, tai reiktų daryt apdovanojimų parodą).

Tai ką. Na ką čia ir bepasakysi. Visų pirma, ačiū tiem kam patiko visa tai, visų antra, kvailiai tie kurie balsavo (mano individualia nuomone), bo tikrai buvo vertesnių tų apdo, jei juos taip jau sureikšminus.

Dar. Taip, kitais metais (o blę, jau šiais) "PADAROM 2008" tuėtų būti. Bent jau aš tikrai to noriu. Tikiuosi chebra taipogi, e?

Tai va. Reik laukt įrašo laidos, reik perklausyt kokie kiti laimėtojai ir šiaip.

Tris kart valio!

Comments (5)

d.:

Dėl "Padarom" tai viskas čia gerai, nereik per daug kuklintis, nors man kaip renginys "Regeneratorius" labiau patiko :) O šiaip tai žvaigždė esi, tuoj prie tavęs bėgs jaunos gerbėjos, prašys autografų ir šiaip.

audrelis gaus išsiskėtusią patelę? :) ir ne vieną?!? :D "Padarom" kolektyvo vardu atsiribojame nuo audrelio pateiktos negatyvios nuomonės apie save. Mūsų darbštus kolektyvas ir toliau stengsis skatinti ir inicijuoti subkultūrinę veilką! organizacija aktyviai tesia susirinkimus kontoroje prie prezidentūros. aptarinėjami buvę projektai, siūlomi nauji. Taigi mieli customeriai męs trokštame padaryti jus laimingus ir sulysti jums giliai į anusą. AČIŪ??? :]


o šeip apie tai vakar algis atbėgo gitis... jis irgi kažką laimėjo... kažkokios žiurkiškiausios nominaciją... ;]
ir dar sakė gera bajery skėlė:
-kviečiame atsiimti prizą iš studijos
-tai užnešk vakare

:]

d. - tikiuosi, kad nebėgs.
adomas - tai man patelių bus tiek, kad net per daug, tai visam kolektyvui, dar minimum po dvi gausis. Tai gal metų grupės kokį apdo gavo.

lainn:

lieva cia ta kultura pas jumi. 10 renka, 3 laimi, 5 dziaugiasi. manau reikia listi i telika.

lainn - jo, sudalivauti

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 8, 2008 10:58 PM.

The previous post in this blog was Išpindėjimas..

The next post in this blog is Tiesa..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35