« oktober 2005 | Main | december 2005 »

november 29, 2005

[mobili|blogi]zmas

Kadangi dabar rytais tenka ilgai trankytis iki darbovietės tai labai įdomu, ką blogeriai prirašė per nakti hardkorėje. Noriu vapinio hardkoro .)~

november 25, 2005

rytinis darbingumas ir kava

beveik kiekvieną rytą keliuosi, prausiuosi, rengiuosi. o visus likusius rytus, iš tų beveik, aš miegu.
dar būna savaitgaliniai rytai, kuriu aš dažniausiai nenoriu prisiminti. tikrai ne dėl neegzistuojančių galvos skausmų (nors gal čia haliucinacijos) ir tikrai ne dėl savo gyvenimo vykusiu 12 valandų (+/- 4h) prieš tą patį rytą. tarkim, jeigu aš prisiminčiau tokius rytus, tai iš karto norėčiau atsidurtį [tada ir ten] pat. in case of failure, sumažėtų mano darbingumas.

o šiaip, tai sniegas iš tiesų yra gerai. Man jis patinka. Tikrai. Tie mažyčiai vandens kristaliukai, kurie padidinti galėtų užmušti ne vieną ir ne du benamius [valkatas/šunis/kates/žiurkes/mentus/<įsirašyti_pačiam>]. bet tikrai nenorėčiau, kad sugriūtų nedokumentuotas tiltas. gerai, kad visokie filosofai turi efemerijos šventyklas. ten labai skanūs čeburekai ir kebabai .)

ribbit .)P~

november 20, 2005

den hälgen

viskas prasideda trečiadieniais, kai esi linkęs į imuninės sistemos streikavimą. sergam, geriam arbatą ir žiūrim į telia3,14159265358979zorių. truputis interneto, maisto.

ketvirtadieniais nemėgstu pasidaryti labai jautrus... ypač sirgdamas... susidaro jausmas, kad visų drabužių pamušalas yra pagamintas iš smulkaus švitrinio popieriaus.

ir iš viso - nuo kada penktadienio/šeštadienio naktimis pasidarė madinga tualete parintis dėl nepagamintų kamuoliukų pagalvės formos maišuose? gliukai.visur(); [tm]

šeštadienis kaip niekados <sarcastic>efemeriniškas</sarcastic>. radiacijos perdozavimas ir grupinis koliažas. vakaras ant dar efemeriniškesnės šventovės. kartu su filosofu apsimėtėme tostais. nors ne kurie iš mūsų ir bandė vėdinti smegenis, visas tūsas tikrai neveikė.

sekmadienis? aš sekmadieniais blog'inu [tm]

november 14, 2005

priežastys ir pasekmės

Ar gali atsitikti taip, kad pasekmės tam tikrais atvejais atsitinka anksčiau už priežąstis? Komentaras, iš nereikšmingo straipsnio, mane iš tiesų privertė susimąstyti. Tačiau aš jokiu būdu nesakau, kad browsinti po wikipedia yra nemalonu.

opit, arbatos?

ilgiausių metų

Kartais taip nutinka, kai be jokių piktų ketinimu nori pasveikinti žmogų su gimtadieniu. Nuperki neženklią dovaną. Šis gimtadienis ją darė dar ypatingesne, dėl to, kad ji buvo dovanojama tik tam, kad vėliau būtų sunaikinta. Ir žvakė. Simboliškai, aišku...

Ir net nežinau nuo kada (tikriausiai tikrai ne nuo per seniausiai) pradėjau su savimi tampytis žiebtuvėlį. Paskutiniame kelionės etape būtinai turi sustoti judėti milijonai elektronų. O aš - lifte. Tamsu, keista, įdomu... Išsitraukiu mobilų ir pasišviečiu aplink.

Ilgai neteko mąstyti. Traukiame iš maišelio žvakę, iš kišenės - žiebtuvėlį. Truputis skysto vaško ant lifto grindų ir aš prisėdu šalia jos. Nemėgstu kartotis, bet viskas taip pat baigėsi: atsirado elektra, aš pakilau, bet suabejojau. Nedovanosi gi žmogui pažeistos/panaudotos žvakės. Juolab, kai ji buvo dovanos dalis...

While climbing down the stairs i was thinking of something small and orange in a big and yellow bag... And... Maybe it wasn't ment to happen...

november 13, 2005

noir

Maniau, kad tai užmiršiu, bet neišėjo. Tas mėnulio šokis savaitės viduryje virš autobuso stogo važiuojančio pietų kryptimi. Per purviną langą vis viena matėsi viskas. Sugebėjau jį paversti savo akies lęšiu.

Kažkas pažįstamo su DAUG sutapimų bei atsitiktinumų (tokiais dalykais netikintys - išbraukite nereikalingą), o kažkas ir iki skausmo matyta (ar dažnai matyti vaizdai gali pakeisti DNR grandinę?). O tada esminė frazė, lyg atsakymas į nepateiktą klausimą, - "Kalėdos kvepia mandarinais". Pritrūkau žodžių, bet minčių perteklius buvo ryškus. Netgi tokioje prieblandoje, kaip mėnulio šviesa sklindanti pro tuos pačius - purvinus, autobuso, važiuojančio pietų kryptimi, langus.

Ir viskas baigėsi. Atgal į realybę, kurioje vėl egzistuoja trauka. Tik kažko trūko... Turbūt rūko...

november 8, 2005

upgrade

paranoja++

po kiek laiko pamirštate žmogų, kaip draugą, vien dėl to, kad su juo nesusitinkate?

november 7, 2005

G.A.T.C. ir pastovumas

Nes dangui nebereikia fragmentuotis. Nes "mokiausi" yra priešingybė galvos vedinimui. O kur daugiau, jeigu ne Berlino metro tai galima padaryti geriau?

Ir žinot ką? Gliukai yra ne tik dėl to, kad jie yra gliukai. Jie dar būna geri arba blogi. Neužtenka vien to, kad jie yra gliukai.

Viskas ir taip suprantama - rūkymas vis dar tebėra meditacija, netgi rūkant THC tai vis tiek tėra meditacija. Kodėl? Nes tai tėra veiksmas, procesas, MEDITACIJA! THC - gliukas, XTC - gliukas, LSD - gliukas, o sunkioji artilerija neberūpi. Žinot kaip sako - viską reikia šitam gyvenime (tm) išbandyti.

O po to tuštuma. Ir vienintelė Feja, kaip gyvybės palaikymo aparatas. Parkės dėl pseudo vertybių. Heh... Įdomu, kuom banknotų popierius yra blogesnis. Juk bjauriam žmogui pažvelgus į veidrodį, pastarasis sudūžta. O kodėl popierius nesuplyšta, kai ant jo būna nutapyta pabaisa?

Ir vis dėl to - kas yra ta cenzūra? Ar tai nėra paradoksas šiame demokratijos ir žodžio laisvės persunktame pasaulyje? Consider it as your home-work.

Po tokių esminių vakarų pradedi galvoti apie bendrą-cyber-chatą. Pirmas blynas sudegė. Priežąsčių neminėsim. Niekas neturėtų susireikšminti. Ir žinot ką? Susireikšminimas turėtų tapti nelegaliu! Kodėl? Net nežinau, bet mano fantazijoje pastarasis turėtų pamažu žudyti... Dėl didybės manijos... Arba šiaip dėl praryto muilo burbulo, kuris pamažu pučiasi ir plečia (r)...

Ir dar kartą - gliukų ataka. Pradedi bėgioti fraktalų ašmenimis (tm)... Iki begalybės... Ieškodamas tos formulės, kuria galės įsiamžinti matematikoje... Ne kaip moksle, o kaip erdvėje... Tada visi amino rūgščių tripletai tėra pliusukai ir minusiukai genijaus rankose, tada matematika ir biologija tampa vienu mokslu, tada tų pačių amino rūgščių tripletai tėra dvigubos alpha spiralės (tm) detalės. Tai kaip LEGO (r)... Ir tai yra 3D... Vėliau pradedi garsiai kontempliuoti apie de ja vu, kurie dar tik bus....

Ačiū už nepakartojama vakarą, brangioji...

november 4, 2005

išsi...

ir va bl**. kai žmogus pradedi dirbti toli toli su kantūperiu, kuris turi Windows98SE (pripažinkite - tai verta paminėti) arbata praranda savo skonį ir radio stoties grojamos lalaikos visiškai neveža.

kita vertus - kaip vadinasi ta erdvė, kurią programavime galima apibūdinti simboliu '!'? nes po ilgo nesupratimo laikotarpio IR jutimosi lievai aš visviena esu kitų nesuprastas, bet visa tai veeeeeeeežą .).

no label (tm) rulina .)

ir dar - man nebegalima gerti vermuto... dideliais kiekiais. o mažais kiekiais - per brangu. back to beer... AGAIN

P.S. myyyyyyyyyyyyyyyawww .)~~

november 3, 2005

palyginimai ir blog'o individualizacija

metalife says:
	nieko, pazhaisiu biskiuka
metalife says:
	ce panashiaip kaip lego
metalife says:
	tik ne 3D

november 1, 2005

haloween .)

Tuk tuk tuk...
- Trick or Treat!!!
Prakeikti vaikai - vėl užsinorėjo saldainių .| hrmmz.... kokio velnio čia taip pas mus pradėjo haloween'ą švestį? būdavo anksčiau vien tik vėlinės o dabar dar ir vakarietiškos komercijos pripūtė. atsirado parduotuvėms proga moliūgus prastumti papigiaja (c). let it be... patys prisiprašė. kur mano pasenęs sputnik peiliukų pakelis? eh-heh... vonioje. kul... kur obuoliai? virtuvėje. pradedame sekti pasaką: tam obuoliukui įgrūdau britvutę, tam obuoliukui įgrūdau britvutę ir tam obuoliukui įgrūdau britvutę. muahahaha!!!!
- Here you go kids, scary halloween!!!
- Thank you sir! Scary halloween to you too!!!
Pagaliau ramybė... O tas nuaidintis vaiko riksmas taip smagiai užbaigia šventę... Reiktų pasidaryti arbatos su melisa ir medum. Labos...