« scratch & grip | Main | palyginimai ir blog'o individualizacija »

haloween .)

Tuk tuk tuk...
- Trick or Treat!!!
Prakeikti vaikai - vėl užsinorėjo saldainių .| hrmmz.... kokio velnio čia taip pas mus pradėjo haloween'ą švestį? būdavo anksčiau vien tik vėlinės o dabar dar ir vakarietiškos komercijos pripūtė. atsirado parduotuvėms proga moliūgus prastumti papigiaja (c). let it be... patys prisiprašė. kur mano pasenęs sputnik peiliukų pakelis? eh-heh... vonioje. kul... kur obuoliai? virtuvėje. pradedame sekti pasaką: tam obuoliukui įgrūdau britvutę, tam obuoliukui įgrūdau britvutę ir tam obuoliukui įgrūdau britvutę. muahahaha!!!!
- Here you go kids, scary halloween!!!
- Thank you sir! Scary halloween to you too!!!
Pagaliau ramybė... O tas nuaidintis vaiko riksmas taip smagiai užbaigia šventę... Reiktų pasidaryti arbatos su melisa ir medum. Labos...

Comments

visai smagu, kai ateina - tik nervina tokie, kurie be kaukiu

o dabar logiškai: nx vaikam tie triksai? jie tikrai nevaikščiotų, jeigu gautų vien tik triksus, nors pirmiausia prašo būtent jų. taip išeina, kad žmonės visiškai be fantazijos ir geriau duoda saldainių.

su užgavėnėm analogiška. vaikai neitų vien dėl blynų, bet kai gauna saldainių, bapkių, galima iškreiptai gaivint "tradicijas". helovyno atveju kurt "tradiciją", nors tarp gaivinimo ir kūrimo šiame kontekste skirtumo praktiškai nėra.

Tame ir visas smagumas,o jeigu neduos?....Dar karta tame ir smagumas neduos saldainiu ir t.t .Bus jiems trick'as.kiausiniai i langa, vinis per masinas.VA KUR TIKROJI HELLOWEEN'O DVASIA :p

ak... ir vel imituojam blogiecius? ir vel pigu..
Jei meluoji, bent meluok nuosirdziai...

O man pasiseke, nei vienas bambukas neatejo saldainiaut ;)