« priežastys ir pasekmės | Main | rytinis darbingumas ir kava »

den hälgen

viskas prasideda trečiadieniais, kai esi linkęs į imuninės sistemos streikavimą. sergam, geriam arbatą ir žiūrim į telia3,14159265358979zorių. truputis interneto, maisto.

ketvirtadieniais nemėgstu pasidaryti labai jautrus... ypač sirgdamas... susidaro jausmas, kad visų drabužių pamušalas yra pagamintas iš smulkaus švitrinio popieriaus.

ir iš viso - nuo kada penktadienio/šeštadienio naktimis pasidarė madinga tualete parintis dėl nepagamintų kamuoliukų pagalvės formos maišuose? gliukai.visur(); [tm]

šeštadienis kaip niekados <sarcastic>efemeriniškas</sarcastic>. radiacijos perdozavimas ir grupinis koliažas. vakaras ant dar efemeriniškesnės šventovės. kartu su filosofu apsimėtėme tostais. nors ne kurie iš mūsų ir bandė vėdinti smegenis, visas tūsas tikrai neveikė.

sekmadienis? aš sekmadieniais blog'inu [tm]

Comments

7niais blogini? ;] galbut.. ;] kazkaip sumasciau, kad onLife blogas saugomas tavo artimuose drauguose ar siaip zmonese, su kuriais tenka susitikti, tuo tarpu kita, pasireiskianti cia, tavo tikrosios asmenybes dalis, in hdd.. kvailai shlykshtu...
bet aj fuck the monkey, which had decided to take a stone n' a stick!!! ;]