« den hälgen | Main | [mobili|blogi]zmas »

rytinis darbingumas ir kava

beveik kiekvieną rytą keliuosi, prausiuosi, rengiuosi. o visus likusius rytus, iš tų beveik, aš miegu.
dar būna savaitgaliniai rytai, kuriu aš dažniausiai nenoriu prisiminti. tikrai ne dėl neegzistuojančių galvos skausmų (nors gal čia haliucinacijos) ir tikrai ne dėl savo gyvenimo vykusiu 12 valandų (+/- 4h) prieš tą patį rytą. tarkim, jeigu aš prisiminčiau tokius rytus, tai iš karto norėčiau atsidurtį [tada ir ten] pat. in case of failure, sumažėtų mano darbingumas.

o šiaip, tai sniegas iš tiesų yra gerai. Man jis patinka. Tikrai. Tie mažyčiai vandens kristaliukai, kurie padidinti galėtų užmušti ne vieną ir ne du benamius [valkatas/šunis/kates/žiurkes/mentus/<įsirašyti_pačiam>]. bet tikrai nenorėčiau, kad sugriūtų nedokumentuotas tiltas. gerai, kad visokie filosofai turi efemerijos šventyklas. ten labai skanūs čeburekai ir kebabai .)

ribbit .)P~

Comments

Yeap. Sniegas yra gerai. Ir ziema yra gerai. Jei alus netelpa i saldytuva, gali isnesti i balkona ir likti ramus, kad rasi ji salta (isimtis - tavo namusoe vyksta tusovke, tada yra pavojus, kad alaus isvis nerasi - nei silto, nei salto. Kaip neseniai ir nutiko :/ )

dar viena isimtis: neturi balkono.