Main

onLife Archives

July 8, 2005

New Life

Štai ir atsirado nauja pamaina senajam blogui.
Aloha visiems.
Kaip pasakė, kad geriausia dirbti išeiginėm dienom, taip pabandysiu susiconfiginti šį daiktą tom dienom ;]

October 17, 2005

monkeys and donkeys

Monkeys and donkeys
are everywhere
In the streets and cars
In the offices and pubs

Who am I?
A monkey and a donkey too?
Is there anything I should do?

October 22, 2005

Smėlio dėžė...

Lankstymas mini orgyiami, mokymasis vaikščioti, kaprizai sugriuvus kokiai nors piliai ar stebėjimas kaip sukasi butelis.. Kažkaip viskas keistai banalu... Ypač atsikėlus žiūrint į arbatos garus, lyg ir ritmingai siūbuojančius pagal muziką, ir iki tuštumo deformuotus butelius.. O ypač siurbiant nuo lovos pledo neįtikėtinai didelį kiekį nesavo plaukų...
Toks jausmas, kad kažkas jau seniai numirė, bet kas ir ar gali prisikelti, jau kitas klausimas...

October 29, 2005

reminder on myself's forehead

"niekada nepamiršk pirmiausia pagalvoti prieš ką nors pasakant..." kitaip tariant, šiandien esi šaunuolis, nes beveik to nepamiršai, bet vis dėlto, kad ir kaip mėgtum analizuoti žmones, niekada niekada niekada NIEKADA nesakyk apie juos ko nors neapgalvojęs, nes visa tai prives juos prie būsenos, kuri vadinama asmenybės ir išskirtinumo neturėjimu visuomenėje ir kuri deja labai žudo...

unpredictable rules, very unpredictable sucks.. why?

November 14, 2005

Pamiršau pakeliui...

Bet lyg ir viskas prasidėjo pakeliui Bad decisions, aftermaths and unmade beds nuo to pačio Liubarto tilto iki Kristinutės viešbutuko palei Nerį, kas galėtų pasibaigti And I'm sick as a hospital and empty factories ... Bet yra kaip yra, ir tebūnie viskas kaip ir prasidėjo šiandien su šypsena, te taip ir baigiasi... ;]

November 21, 2005

no comments...

na ka... pareinu as namo... atsisedu, uzsidedu ausines, po 15min einu parukyt, koridoriuj pamatau dviraty, tada virtuvej vienkartini kazkada buvusi kambariokes sugulova, tada kitam kambary ant kambariokes lovos sedinti daugkartini kambariokes sugulova ;DD kol rukau lauke, negaliu sulaikyt juoko su mintim, kuris gi su ja sianakt miegos, nes lova siek tiek permaza... ;D gristu, sugulovas su dviraciu jau ruosiasi isvaziouti... ech.. vargselis... va tada ir susimastai apie zodi "men" istarta vienos merginos... ;DD

December 24, 2005

Chip n' Dayls (Ironiškai, bet gerai, kad tai ne realybė)

arba kaip mergina bando pamėgdžiotu Homer'į..(palyginus su praeito 5nio pilvo šokiu pagal tą pačią melodiją ir rūbais) kažkaip iškart pasijauti nuvertintas, nes ateini pabendrauti ir parūkyti kaljano, o atsiduri atmosferoje, kur tave norėtų matyti visiškai nusigėrusį ir padaryti iš tavęs pajuokos objektą, net neduodant tūso vedėjui - seneliui šalčiui išgerti ir duoti laisvę jo liežuviui...visa laimė, kad bendravau su neatsitikniais žmonėmis, kas viską priveda, ne prie apmąstmų, kas blogai, o prie tos pačios šypsenos, kuri išlenda vakar rytą virtuvėje radus žmogaus savomis rankomis iškeptą pyragą su obuoliais bei aromatizuotos juodos arbatos pakeliu ir sintetinio kremo dichlofosu bei šiandien prie monitoriaus rasta Lietuviškos dzegtienės 0,1l flieška.. Tad belieka paleisti garsais The Stranglers - Golden Brown ir užreplyinti tuos prisiminimus (tuo gabalu), kurie sukelia šypseną... ir paleisti dar šiek tiek dūmų uždangos su raudonu svylinančiu įkvėpimu, užuodžiant nuo pirštų kaljano tabako kvapą ir nenorintį pro langą pabėgti dūmų baltumą...

January 1, 2006

What can I say..

Jei tikrai.. tai nieko.. tik Mary New year..

Bet užtenka tik pabendrauti su žmonėm, su kuriais tikiesi ir manai, kad maloniai bendravai..(nes be jų sutikimo, to tikrai negali teigti..) ir pasibaigus visam įkarščiui atsisėdi ant antro aukšto buto lango palangės ir atsiduodi savo rytojaus gerklės skausmui, dar nepamiršti keletos cigarečių, nors jų pamiršti neįmanoma, dar šiek tiek neseniai pamirštos, bet nepriimtinos atsibodimui muzikos ant ausų, ausinių būdu, ir šiek tiek kapišono bei atsipalaidavusio lingavimo ir dar šiek tiek tuštumos skausmingam kritimui žemyn..

Belieka tik suvokimas, kad tai tikrai ne pabaiga, kai praeis gerklės ir nosies liga, tik paprastas kelias tolyn, kuris turėtų iš kažkur įsibrauti, kaip paprasti ausiai malonūs skambesiai, kurie jau beveik atsibodę...

January 11, 2006

body faced person?..

kas tai?
tai kai į kuną smagu žiūrėt,
o į veidą nelabai..

dviratis ar ne, bet ši įdėja kilo iš pastabų..

checksum: kodėl visos geriausios įdėjos ir mintys kyla tada, kai neturi ant ko jų užrašyti ir jos yra prarastos ir niekada daugiau jų neskaitysi, turbūt ir neprisiminsi.. o ir mygtukus atvaizduojantis mini monitorius atšaldo norą įsiamžinti minties prieplaukose..;] o kai turi ant ko, nėra nei minčių, nei įdėjų...

January 16, 2006

augintinis

Nuo šiandien stengsiuos laikyti tikrą gyvenunėlį.. deja, kiek žinau, jam dažnai būna amnezija, o ir aš dažnai jį pamirštu, tačiau nuo šiandienos pasistengsiu visomis išgaliomis jį laikyti saugiai nuo mano paties užmaršumo..
Palinkėkit man sėkmės... ;]

January 25, 2006

[nepatinka-nekomentuok] c/p apie išsimokslinimą

ir klausimas, kodėl gautas toks balas už tokį darbą..?


fizikos profesorius baigiamajame termodinamikos egzamine studentams teuždavė vieną vienintelį klausimą: "Ar pragaras yra endoterminė ar egzoterminė sistema. atsakymą pagrįsti."

dauguma studentų įrodinėjo savo mintis remdamiesi Boilio dėsniu ar kokia nors jo forma, tačiau dešimt gavo tik šis vienas darbas:

Pirma, jeigu mes teigiame, kad egzistuoja pragaras, vadinasi egzistuoja ir siela. Jeigu egzistuoja siela, vadinasi ji turi turėti masę. Jeigu tai yra tiesa, tai vienas molis sielų irgi turi masę.
Toliau reikia nustatyti kiek procentų iš visų sielų patenka į pragarą ir kiek procentų jį palieka. Drįstu tvirtai teigti, kad jeigu siela patenka į pragarą, tai iš jo nebeišeina.

Taigi sielos iš pragaro neišeina. Norėdami nustatyti sielų patekimą į pragarą panagrinėkime skirtingas nūdienos pasaulio religijas. Kai kurios iš jų teigia, kad jeigu joms nepriklausai, tai po mirties keliausi į pragarą. Iš to, kad tokių religijų yra tikrai daugiau nei viena, o vienu metu žmogus negali priklausyti kelioms religijoms, išplaukia, jog visi žmonės, o tai reiškia ir visos sielos keliauja į pragarą. Dabartinis mirštamumo ir gimstamumo santykis leidžia teigti, kad sielų kiekis pragare didėja eksponentiškai.

Dabar panagrinėkime kaip keičiasi pragaro tūris. Pagal Boilio dėsnį, norint, kad pragare slėgis ir temperatūra išliktų pastovūs dydžiai bendros sielų masės ir pragaro tūrio santykis turi būti konstanta. Čia yra dvi galimybės:

a) Jeigu pragaras plečiasi lėčiau, nei sielos į jį patenka tai temperatūra ir slėgis pragare kyla ir kils, kol pragaras vieną dieną sprogs.
b) Jeigu pragaras plečiasi greičiau, nei į jį patenka sielos, tada temperatūra ir slėgis pragare krenta, ir vieną dieną pragaras užšals.

Kuri iš galimybių teisinga? Jeigu priimsime, kad Terezos Butkutės iš 756 kambario 13 barake postulatas pasakytas man pirmais studijų metais: "greičiau bus baisiai šalta naktis pragare, nei aš su tavim permiegosiu" yra teisingas ir atsižvelgsime į tai, kad man vis dar nepasisekė jos nusitempti į lovą, vadinasi galimybė b yra neteisinga... todėl pragaras yra egzoterminis.

February 10, 2006

Pradžia-Pabaiga ir šiaip 5nis

1. Kada ateina laikas nujausti?
2. Kada ateina laikas suprasti?
3. Kada ateina laikas nujausti ir nutylėti?
4. Kada ateina laikas suprasti ir nutylėti?
5. Kada ateinas laikas nujautimui ir supratimui apie patį nutylėjimą?...

March 26, 2006

Šokoladiniai batonėliai

This is a life,
with fucken eyes,
staring at you
and wanna fuck you.

Atsipūsk,
užkąsk KitKat...

April 22, 2006

Apie nieką

Nevis wildlife

May 14, 2006

made in spain

tai va.. grizau i kaima(ukmerge) siaip sau ir susitikti su klasioke, kuri mokosi ispanijoj.. ir plius ji atsiveze ispane kambarioke.. godless.. galiu parduoti velnia, lietuves moteris, savo gyvenima, darba ir puse pasaulio. Noriu gyvent ispanijoj ar kitoj panasioj saly, noriu siltai miegot ir tureti tai kas yra neitiketina.. beje taip noreciau praleist visus savo gyvenimus, kiek turiu ir kiek ju galetu buti.. ;]

June 11, 2006

beer

Švyturys ir Utena. Ta pati bendrovė? Faktas..
Išpradžių maniau, kad tai erezijos, bet ir mano testai įrodė, kad nuo jų net ir nenuėjus miegot pradeda skaudėt galvą (jau nekalbant apie rytą). Nuo visų kitų ne. Nors ir keista, bet mano galvai vėlgi faktas...
Pradedu vengti viešųjų įstaigų, kur nėra kitokio alaus apart tų dviejų!

June 12, 2006

Atostogos

Red Hot Chili Peppers.
Čekija.
Alus.
Linksmybės.
Ausų orgazmai.
Atsipalaidavimas.
Išsimiegojimas (gal..).
Įsimintinos akimirkos.
Geri bendrakeliaiviai.
Nevarvančios akys.
Rutina atostogose.
Aš irgi ;]

July 20, 2006

Kas yra svarbiausia gyvenime?

Ne3.14sti proto.

July 27, 2006

Muzika

Prisiminiau.. Pagaliau antra naktis is eiles uzmigsiu su muzika..ausinemis ant galvos.. ramybe ir tikras zvilgsnis i pasauli.. sapnuose.. galbut..
o gal tiesiog bandymas ieskoti nuo zibintu atspindinciu savo kito as pasislepusiu uz krumo persigandusiu akiu? istempti i sviesa ir prilipdyti veida prie spiginancio kaip saule naktinio zibinto? Ka nors suprasti. pasijuokti. nuvilkti agonijos perkreipta kuna namo ir atejus rytuj suvaidinti sapna? galbut..
rytoj.. poryt.. ar tai turi reiksme..? gal.. bet man i tai nusispajut..

October 17, 2006

Paprastai

Su ramybe, monotonija, apatiškumu ir bukumu buvo ramu ir tylu. Aplinkui ir viduj. Gal tai pereinamasis laikotarpis susijęs su rudeniu? O jam praėjus vėl viskas grįžta kulversčiu?
Velniai žino ir toliau žinos.. O aš tik žinau, kad masiškai pradėjau naikinti dainas, klausydamas po vieną ištisai. Dabar ausis kutena "Arctic Monkeys - A Certain Romance" ir ypač jos instrumentinė pabaiga. O rytoj ji jau tūnos tik šiukšlių dėžėj..

October 26, 2006

Konvejeris

Ir vėl pramiegotas rytas. Ir vėl užmigta su distanciniu pulteliu rankose nutildžius tv garsą. Ir vėl valgymas darbe - sūreliai su arbata.
Ir nifigą. Magnet - Lay lady lay (feat. Gemma hayes). Berods iš Mr. & Mrs. Smith soundtrack'o. Kaip romantiškoj vaikystės pasakoj, tik energijos penkios tonos.

November 21, 2006

Some times it's good to be a monkey

I want bananas
I want some brain mana
To use a stone and stick
In my Havana

December 21, 2006

Noriu...

Mielas Seneli Šalti,
Aš žinau, kad šiais metais buvau nelabai geras ir blogai mokiausi, ir šiaip visus erzinau...
Tačiau žadu pasitaisyti, ir noriu per ateinančius metus kaip nors gauti tik paprastą (ne starską ir ne balalaiką) akustinę gitarą... Visa kita jau pats kaip nors padarysiu.

December 27, 2006

Kaip miela...

Gal kas jau matė šitą delfi'je. Bet asmeniškai gauti laišką iš vmi.lt su tema "Mokesčių inspekcijos sveikinimas" ir prisegtuku: Sveikinimas - tikrai miela...

February 16, 2007

Papasakok ką nors juokinga

Skaičiau Sergej Lukjanenko - "Paskutinė sargyba" (deje lietuviškai) ir ten atradau labai įdomų dalyką, į kurį aš neatkreipiau dėmesio. T.y. frazės, kurios "išgrynina" smegeninę arba tiesiog suparaližuoja.
Viena iš jų - "Papasakok ką nors juokinga", kita, nuo mokyklos laikų - "Sėsk ir pagalvok".
Reikia daugiau tokio tipo frazių ;]

March 20, 2007

[c/p]Shit

Senas, bet vistiek linksma.

THE MOST FUNCTIONAL ENGLISH WORD

Well, it's shit ... that's right, shit!
Shit may just be the most functional word in the English language.

Consider:
You can get shit-faced, Be shit-out-of-luck, Or have shit for brains.

With a little effort, you can get your shit together, find a place for your
shit, or be asked to shit or get off the pot.

You can smoke shit, buy shit, sell shit, lose shit, find shit, forget shit,
and tell others to eat shit.

Some people know their shit, while others can't tell the difference between
shit and shineola.

There are lucky shits, dumb shits, and crazy shits. There is bull shit,
horse shit, and chicken shit.
You can throw shit, sling shit, catch shit, shoot the shit, or duck when the
shit hits the fan.

You can give a shit or serve shit on a shingle.

You can find yourself in deep shit or be happier than a pig in shit.

Some days are colder than shit, some days are hotter than shit, and some
days are just plain shitty.

Some music sounds like shit, things can look like shit, and there are times
when you feel like shit.

You can have too much shit, not enough shit, the right shit, the wrong shit
or a lot of weird shit.

You can carry shit, have a mountain of shit, or find yourself up shit creek
without a paddle.

Sometimes everything you touch turns to shit and other times you fall in a
bucket of shit and come out smelling like a rose.

When you stop to consider all the facts, it's the basic building block of
the English language.

And remember, once you know your shit, you don't need to know anything
else!!

You could pass this along, if you give a shit; or not do so if you don't
give a shit!

Well, Shit, it's time for me to go. Just wanted you to know that I do give a
shit and hope you had a nice day, without a bunch of shit. But, if you
happened to catch a load of shit from some shit-head...........
Well, Shit Happens!!!

July 6, 2007

mess

Lenkai. RHCP. Sušikti lenkai. Lietus. Sloga. Kaimas. Nebaigta tvarkyti mašina. Mail Order Wife. Neapykanta. Šuns vedžiojimas. Ramybė. Oras. Taip ar ne (Bliuzo naktys)?

About onLife

This page contains an archive of all entries posted to mad in the onLife category. They are listed from oldest to newest.

onFun is the previous category.

onLine is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35