« Pamiršau pakeliui... | Main | White Rabbit »

no comments...

na ka... pareinu as namo... atsisedu, uzsidedu ausines, po 15min einu parukyt, koridoriuj pamatau dviraty, tada virtuvej vienkartini kazkada buvusi kambariokes sugulova, tada kitam kambary ant kambariokes lovos sedinti daugkartini kambariokes sugulova ;DD kol rukau lauke, negaliu sulaikyt juoko su mintim, kuris gi su ja sianakt miegos, nes lova siek tiek permaza... ;D gristu, sugulovas su dviraciu jau ruosiasi isvaziouti... ech.. vargselis... va tada ir susimastai apie zodi "men" istarta vienos merginos... ;DD

Comments (7)

as juk sakiau,o tu netikejai.)) bet sitoj situacijoj visdelto sakyciau 'panos'.

Dying Alice:

Ir kuo šita istorija aktuali atsitiktiniam skaitytojui?

amm... cia "imho" yra mano blog'as, kuriame as rasau, tai kas pirmiausia aktualu/idomu man, o paskui jau galetu buti aktualu/idomu kitiems. jei tau tai neaktualu, tai niekuo negaliu padeti ;\

Dying Alice:

IMHO blogas skirtas rašyt tai, kas bent kažkiek aktualu, įdomu betkam. Šis postas suprantamas tik penkiems žmonėms: tau, tavo kambariokei, abiems jos sugulovams ir merginai. Tiems, kas nepažysta bent vieno (dauguma nė vieno, tame tarpe ir aš) iš jų, ši istorija visiškai neaktuali ir neaiški. Tai jei tiek mažai herojų, gal geriau būtų buvę šiomis mintimis pasidalinti gyvai?

ne, nes šito nutikimo aš nenoriu pamiršti, o čia jo patalpinimas man atrodo patikimiausia vieta.
btw, man irgi daugelis kitų žmonių post'ų nėra aktualūs. Ir kas būtų, jei visi pradėtų prie jiems neaktualių post'ų kabinėtis?

niskanu:

pati situacija tiesiog idomi. paradoksalumu. ir nereikia kapstyt, ko nereikia. nepatinka neaktualus blogai, skaitai delfi. pasirinkimas yra.

enc:

visiems aktualiems postams yra toks projektas kaip cornucopia. atsiprašau už reklama.

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 21, 2005 12:26 AM.

The previous post in this blog was Pamiršau pakeliui....

The next post in this blog is White Rabbit.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35