Main

onLine Archives

November 4, 2005

be žodžių...

kaip po dviejų valandų krušliavos bandant "pašarinti" internetą kambariokėms aš galiausiai pabandžiau apkeisti laidus mano tinklo plokštėse ir netyčia patikrinau ir teplepo laidą, kuris pasirodo turėjo galimybę dar labiau įlįsti į tą skylę, taip užsinorėjau keiktis ir rėkt.. kad... kad...

November 8, 2005

RE:

Plet, skaitau skaitau ir kažkokią nesamonę matau, užsikabliavot kolegos...
Vis varot ant kitų, o nematot, kad patys tą darot...
Tai va, leidau ir aš šį kartą pavaryt ant kitų...

Iš backgrounde kaip tik dabar grojančio gabalo:
"So fuck all your protests and
put them to bed "

February 4, 2006

Lamb - Gabriel

Dreams
Kažkodėl atsidaręs šita link'ą, pasijutau lyg sapne, kuriam galėčiau skraidyti ir tą skraidymą valdyti.. ;]

July 6, 2006

Aplinkybės ir bendravimas

Kažkada buvo tokia frazė: "Norėdamas pakeisti kitus, pirmiausia pakeisk pats save". Bet. Vis iškyla tokia įdėja, kad viskas priklauso nuo aplinkybių. t.y. nors ir interesai sutampa, bet aplinka neleidžia spėti atsiriboti nuo jos ir priimti/atiduoti kas tau ir kitiems tavo požiūriu įdomiems žmonėms yra koncentracijos zonoj. Tiesiog geriausiu atveju turi rėkt, kad kažkas pabandytų tave suvokti, kitu atveju pradedi galvoti apie agresiją, kad per baimę tiesiog nutiltų..
Nes kai bendrauji su žmogum, su kuriuo ir kuriam nereikai keisti aplinkos ir aplinkybių ir tas bendravimas teikia jums naudą. Tai kas tada tai yra jei ne aplinkybės (daugiaprasmiškai)?

Va čia ir nutrūko jau pamiįšta pagrindinė mintis... dar daug trūksta iki kulminacijos ir reziumė, bet manau esmę prisiminsiu.

About onLine

This page contains an archive of all entries posted to mad in the onLine category. They are listed from oldest to newest.

onLife is the previous category.

onMusic is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35