« Intymumas | Main | Antradienio terminologija: feminizmas »

Apklausa heteroseksualams(-ėms)

Heterosexual Questionnaire
1. Kaip manai, kas sukėlė tavo heteroseksualumą?
2. Kada ir kaip nusprendei, kad esi heteroseksualus(-i)?
3. Ar gali būti, kad tavo heteroseksualumas – tik fazė, iš kurios išaugsi?
4. Ar gali būti, kad tavo heteroseksualumą sukelia neurotiška tos pačios lyties asmenų baimė?
5. Jeigu niekada nesimylėjai su savo lyties žmogumi, kaip gali žinoti, kad tau nepatiktų labiau?
6. Kam pasakojai apie savo heteroseksualius polinkius? Kaip jie(-os) reagavo?
7. Kodėl heteroseksualai(-ės) nuolat bando kitus(-as) įtraukti į savo gyvenimo būdą?
8. Kodėl jums būtinai reikia puikuotis savo heteroseksualumu? Ar negalite tuo užsiimti niekam nematant?
9. Ar norėtum, kad tavo vaikai būtų heteroseksualūs(-ios), žinodama(s), su kokiomis problemomis jiems(-oms) teks susidurti?
10. Dauguma vaikų tvirkintojų yra heteroseksualūs vyrai. Ar manai, kad saugu vaikams būti šalia heteroseksualių mokytojų, gydytojų, kunigų ar skautų vadų?
11. Net esant stipriai visuomenės paramai heteroseksual(i)ų santuokai, skyrybų skaičius smarkiai kyla. Kodėl tiek mažai stabilių heteroseksual(i)ų porų?
12. Kodėl heteroseksualai(-ės) nuolatos pabrėžia seksą?
13. Žinant, kokia baisus yra žmonių skaičiaus perteklius, kaip galėtų žmonija išgyventi, jei visi(-os) būtų heteroseksualūs(-ios)?
14. Ar galima tikėtis, kad heteroseksualus(-i) psichiatras(-ė) bus objektyvus(-i)? Ar nebijai, kad norės patraukti tave į savo pusę?
15. Heteroseksualai(-ės) liūdnai pagarsėję(-usios) dėl savo griežtų stereotipinių seksualinių vaidmenų. Kodėl jūs laikotės įsikabinę(-usios) tokių liguistų vaidmenų?
16. Kariuomenėje esant griežtai pagal lytis atskirtoms gyvenimo sąlygoms, ar heteroseksualumas nėra nesuderinamas su karine tarnyba?
17. Kaip galima patirti tikrą intymumą su kitos lyties asmeniu, kai esate tokie(-ios) skirtingi(-os)? Kaip gali vyras žinoti, kas seksualiai patenkina moterį ir atvirkščiai?
18. Ar nenorėtumėt, kad jūsų fanatiškiausiai(-ios) atstovai(-ės), pvz., skustagalviai arba atgimusieji(-iosios) krikščionys(-ės), būtų santūresni(-ės)? Juk tai pagerintų jūsų įvaizdį?
19. Kodėl heteroseksualai(-ės) – tokie pasileidę(-usios)?
20. Kodėl nuolatos vadinate heteroseksualiais(-iomis) įvairius(-ias) žymius(-ias) gėjus ir lesbietes? Ar tam, kad pateisinti savo heteroseksualumą?
21. Kaip gali tikėti realizuot dievo duotą homoseksualumo potencialą, jeigu apriboji save išskirtiniu, privalomu heteroseksualumu?
22. Panašu, kad laimingų heteroseksual(i)ų labai mažai. Atrasti metodai, padedantys pasikeisti, jei labai nori. Vis dėlto, tu niekad specialiai neapsiprendei būti heteroseksualu(-e), ar ne? Ar kada nors galvojai gydytis ar kreiptis į „Anoniminius heteroseksualus“?

Comments (6)

snob:

tikiuosi tai pagydoma :)

dnt:

Perskaitęs šį straipsnį pajutau spaudimą, jog esu heteroseksualas. Tarsi būčiau prastesnis už visus kitus seksualus. Kodėl?

Šviesa:

Bet juk tai eiliniai klausimai, kuriuos tenka išgirsti kiekvienam ne heteroseksualui, kai jis pasako apie savo orientaciją - tiesiog pakeistas pavadinimas. Tikrai esu ne vieną girdėjusi pati. Žmonės priima heteroseksualumą kaip normą, todėl kai pradedi jį kvescionuoti, tai atrodo labiau nei keistai - kaip gi galima abejoti heteroseksualumu?

"tikiuosi tai pagydoma :)"
Jeigu rasi gerą heteroseksualumo gydymo specialistą(-ę), paviešink, man skubiai reikia pagalbos;]

"Perskaitęs šį straipsnį pajutau spaudimą, jog esu heteroseksualas. Tarsi būčiau prastesnis už visus kitus seksualus. Kodėl?"
Dabar gali įsivaizduoti, kaip nuolatos jaučiasi seksualinių mažumų atstovai(-ės).

frao:

„Dabar gali įsivaizduoti, kaip nuolatos jaučiasi seksualinių mažumų atstovai(-ės).“
ir tai, žinoma, yra gerai, nes kai visus vienodai pisa tai užsiskaito kaip lygybė, ne?

groo:

Ne, tai yra gerai tuo, kad kartais net nesusivoki, kaip kitus „pisa“ ((c)frao), kol pats to nepatiri. Kartais tai netgi padeda susivokti, kad kažkas ne taip ir kažką reikia keisti.

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 2, 2010 8:05 PM.

The previous post in this blog was Intymumas.

The next post in this blog is Antradienio terminologija: feminizmas.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35