Recent Comments

« Man Candy Monday: Halloween | Main | Apklausa heteroseksualams(-ėms) »

Intymumas

Manau kad mūsų blogas yra būtent ta vieta, kur galima pareklamuoti intymias parodas. Kaip kad buvo pasakyta apie Laisvydės Šalčiūtės parodą "INTYMUMAS" - neturi lyties. Joje galima bus pamatyti darbus, kuriuos menininkė kūrė remdamasi senojo testamento tekstu - Giesmių giesme, tačiau jos darbuose pokalbis vyksta ne tarp vyro ir moters, o tarp dviejų moterų. Tikiu kad ne vienam tikinčiajam šitoks senojo testamento "iškraipymas" gali įžeisti religinius jausmus, tačiau kaip kad teigia menininkė -

Šiuose kūriniuose kvestionuoju stereotipinį visuomenės požiūrį į seksualumą, heteroseksualumą, kaip vienintelę intymumo normą.

1.jpg

Taip pat galima bus išvysti ir instaliaciją "nepakankama nekaltybė", kuri atsispindi autorės apmąstymus apie lyčių stereotipus bei stereotipinę tradicinės šeimos koncepciją, nekaltybės ir kaltės jausmų daugiaprasmiškumą.

Nesu didelė meno gerbėja, tačiau esu didelė gerbėja tolerancijos ir lygiateisiškumo. Nusitempsiu į šią parodą tiek žmonių kiek tik pajėgsiu, jums linkiu to paties. Paroda vyksta 2010.11.10-11.27 galerijoje Kairė-dešinė, Vilniaus grafikos meno centre, Latako g. 3.

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 2, 2010 2:25 PM.

The previous post in this blog was Man Candy Monday: Halloween.

The next post in this blog is Apklausa heteroseksualams(-ėms).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35