Main

Užskaityta Archives

November 10, 2007

Maišelis.

Užskaitom.

Na, o jei nenori skaityti, kaip aš vakar linksminausi, tai eik delfį geriau paskaityt.

Na tai penktadienis gi buvo vakar. Ir ką? Linksmybių sau susikūrėm. Pas Alvį iš pradžių, po to po centrą vaikščiojom, žiūrėjom šviesas. Kupolas prie rotušės buvo apgultas, tai nelaukėm eilėj. Prie buvusio nočnyko piliofkėj nesudomino. Užupyje prie galeros labai jėga buvo. ten šviečia viskas. Paskui sereikiškėse nieko nebuvo, tai pamyžom. O buvo parašyta, kad bus. Apgaulė. Tada pažiūrėt kas intro padaryta. Tai ten žvakutes degino, fotografavosi. Nieko įdomaus. Ten Viliukas prisijungė. Tada barbakanas. Alus + stalo futbolas. Šaunusis tandemas. Po to šaunusis kabakas, kur neturėjo mano skaniojo alaus, tai kitą pirkau, kuris greipfrutų skonio buvo. Įdomus. Su Viliuku žaidžiam šachmatais. Gaunu kaip vaikas. Tada vėl linksmybės. Išvaro iš kabako, bo užsidaro, tai po ilgų mąstymų trakiam į studiją dasimušt. Sutinkam žmonių. Paskui dar. Kalbamės gedimino prospekte, prieina trys marozai ir pradeda išsipisinėt. Nežinau kodėl, bet muštynių buvo išvengta. Jie buvo tryse, o mes gal aštuoni. Pgalvojau, kad gal reikėjo. Jaučiu, kad pirmakursiai, nes "iš kokio tu rajono? Čia mano rajonas blet". "O iš kur tu?". "Aš blet iš klaipėdos". Tai Meška jį (kai pamatė kiek mūsų, ir kad mes rimtai nusiteikę, du pasitraukė, liko tik vienas naglas) suvartė žodžiais, ten jau į snukį vos nedavė jam. Bet numojom ranka ir nuėjom toliau gęrcį. Kas geria - tas geria. Ble. Tai nuėjom nepakeliui į lukoilą "degalų" įvairių. Po to į studiją. Na ir prasidėjo ten lyg iš naujo viskas. Gerimas gerimas gerimas. O visia jėga. Apsvaigę bandėm grot, bet nekas ten buvo. Į hetą vos pataikydavau. Hehe. Tai kažkaip juodų dėmių atsirado atminty, ir paskui jau menu, kad atsikeliu šiandien apie vienuoliktą. Su Pūkala aptvarkom ir aš pasišalinu. Baisu.

Vakar geriausiai suėjo Invazija ir SC.

November 17, 2007

Kelionės.

Apturėjom mes gi nutikimą, kad į Uteną važiavom. Klausėm metalo ir graindo ir visokio šiaip. Buvo linksma. Visaip. Tai nemiegojęs sėdžiu čia. Bet ir nenoriu. Nors gal reiktų. Šiaip nu va.
Šiaip, na aišku, kryžiai valdė. Ir nekitaip. Kniaukėm, kad kartotų bet nė velnio neiškniaukėm. Dar pachmielas atėjo begeriant, tai va toks nekoks sėdžiu.

O vakar rašiau visą dieną haiku, bet ten ne haiku pasirodo buvo. Chujovi mano hauku. Štai čia keletas.

Žaliasis tilras
Padėjo mikrofoną
Anonsavo.

Turėjo kailuką
Prispaudė durys
Liko be jo.

Namas valdžios
Piktas žemaitis
Čia mano rajonas.

Groja metalas
Užsiparinę lietuviai
Tik lietuvoj.

Alkoholis pisa
Daniškas alus
Utena.

Čia penki skirtingi. Blet. Nu jo, ten turi būt 5-7-5, kaip kolegė aiškino, bet aš tai pisau. Giliai pisau. Per anusą. Satanuso. Jei tau nepatinka mano (ne)haiku, tai eik tu nachui.


Subėsinot.


Pachmui, išsiaiškinau prieš valandikę, labai gera yra koka-kola ir redenvait. Pramušė. Ir dar kaip. Namo ėjau ir su autobusu šnekėjau.


Šiandien vėl tūs. Na tūs tai tūs. Taip galima ir padvėsti. Nu, pa dvėsci, tak pa dvėsci.

November 20, 2007

Laimė.

Koduota kalba.


Jo. Šiandien laiminga diena, sakyčiau. Skaitant, kad pasimatymai davė savo. If you know, what I mean, hohoho...

O šiaip tai va tik grįžau iš reivo tūso.
Pasijaučiau kaip ne Vilniuj. Buvo super ultra gerai. Nuo pradžių.

XXL Junior grojo gerai, bet buvo vietom nesupratimų, ar čia nusigroja ar čia taip turi būt. Nežinau.
2 Unlimited pagrojo pyzdets kaip gerai. Galva linkčiojo, ir na super.
XXL grojo dar geriau. Čia kaip lipimas laiptais. Vis aukštyn ir aukštyn, kur švaresnis oras. Nesamonė. Vien žo, paskutinė grupė buvo visiškai pyzdėts kaip gerai. Jau ten ir tūsas, stumdymaisi FOR REAL, steidždaivingas ir viskas kas priklauso.

Tai po to iškart namo, kupinas įspūdžių ir šviesos, kaip Jazas.

Čikiukas.

O dar pastebėjau juokingus užrašus mieste, reklamose ar firmų pavadinimus, ar vaistų pavadinimus, kaip antai:

KORVALOL - tai man čia skamba, kaip sudirtinis žodis, iš žemaitiškai tariamo Kūrva (tai žemaitis taria Korva), ir inernetinio lozungo LOL. A tu KORVALOL. Nesamonė.

FEGDA - tai čia irgi. Kaip gėjus vadina įžeidžiamai anglai kalbančios šalys? Fag. O rusakalbiai kaip sako "taip"? Da. Tai va. Gėjams taip. Dar didesnė nesamonė. Net nejuokinga.

Vakar nuostabiai šaunus. Smagiai galiu eit lūžt.

November 26, 2007

Peršalimas.

Taigi, renginys "Valgyk Grybą 2007" įvyko kuo puikiausiai.

Visi peršalom smarkiai. Bent jau taip galvojom. Pasirodo verkėm daug. Juokėmės. Guminis miškas, šešiakampiai, kvadratai, vaiduokliai, šernas trikampyje, minia žmonių miške, iškrypusios spalvos, "ne, bet pala", "perfect planet", dag vinampo vizualizacijų... Blin. Ir dar devynerias pradėjau gert.

Noriu pakartot. Na kokius tris mėnesius teks palaukt.

Beje, čia yra naujosios smėgm'n'roll grupės "Serd Nation" maispeisas.

NeišDILDOmi įspūdžiai.

December 4, 2007

Valio!

Taigi taigi, nežinau ar čia gerai skelbt, tačiau negaliu atsidžiaugt :)


Kolegai Donatui (Dj Gonzaless iš zion explorers) ir kolegei Skirmantei (buvusi klasiokė) vakar ryte gimė mergaitė!!! Sako, kad graži ir sveika. Tik perspėjau, kad atokiau nuo manes laikytūsi, bo užaugs bloga.


Valio valio valio valio
Valio valio valio valio
Valioooooo Vaaaaalioooooo.


Jaučiuosi lyg pats būčiau pagimdęs :)

January 13, 2008

Tiesa.

Sunku patikėt, bet vakar visai jėga buvo. Na šiaip. Čia va nuvariau pas Rasą samosų valgyt vakar apie penktą, tai namo grįžau tik šiandien apie penktą :) Po Samosų ėjom alaus bet kur (be jokio abėjo, užkliuvom į pustuštes mergeles), tai viskas taip va ir užsitęsė. O šiandien kortom žaidėm legendinį grajų, pavadinimu "Bybys", dar kažkokiais pagaliukais, tipo kur ten juos ištraukt reik. Na buvo visai jėga para. Istorijų prisiklausiau na ir viską. Tai va. Užskaityta šiktu percentų. Valio.

January 22, 2008

Įsitikinimai.

Sulaužiau vieną iš savo įsitikinimų, "kai ko nedaryt" vienam. Ne, neužsiminėjau seksu su savim, bet čia kitoks. O visai gerai. Nežinau, ar dėl "kai ko" ar dėl to kad sulaužiau įsitikinimą, kad bus blogai. Kažkaip jo.


Beje, "kokybės vadybos" egzą, kurį rašiau trečiadienį, išlaikiau šešetui.
Šiandien rašytą "vadybos" egzą, kurį rašiau visiškai be jokio pasiruošimo ar špargalkių ar ko, bet paskaitų beveik nelaikiau, tai išlaikiu išgi šešetui. Prisigyriau.
Poryt paskutinis, bet ten jau bus šūdinai. Nors šiandien sau pasakiau "svarbiausia tikėti". Jo. Prieš sulaužant įsitikinimą :)


Ir muzika, tai tik visoks, pirmarūšis, apie keturiasdešimties metų senumo, ska klausosi. Nors vėliau, manau, kad ir koki tamsi muzika sueis.


VALIO!


O tuoj pareis kitas įrašas.

February 2, 2008

Pagaliau.

Čia šiaip.

B(l)et, pagaliau grįžo senas bičiulis Jaras. Jums, matyt tai nieko nereiškia, na o man reiškia :) Nuo antros klasės, menu jau jį. Tai čia kiek... Metai. Na ne. Keturiolika. Bros before hos. Ne į temą.

Nieko aktualaus jums čia neparašiau.

Metal is the Law!

April 15, 2008

Gerai.

Taip ir gyvenu. Neturiu pinigų. Niekas neperka mano monitoriaus, darbe sumokėjo 150lt vietoj 250lt. Darbo irgi nebeturiu. Nežinau kaip už komunalines ir nuomą sumokėsiu. Eisiu vogt ar kažką tai.

Šetadienį grojau pirmą pasirodymą su K.A.N.G. Šiauliuose. Buvo geriau nei tikėjausi, kad bus. Klaidų, žinoma, buvo, bet na visiem būna, taip? Prašau, pasakykit, kad taip. Šiaip trumpas koncertas aplamai buvo. Netvarkoi tik septynis gabalus pagrojo, mes vienuoliką. Tai bendrai apie pusantros valandos buvo. Bet šiaip linksma.

Šį šeštadienį vėl koncertas, tik jau Kaune. Ryl hardkor smel. O kitą penktaqdienė jau išvykstam tolyn link pietų. Irgi neturėsiu nė cento išvažiuodamas. Tik tabakui reikės gaut pinigų ir iš an ksto užsipirkt kokius tris paneklius auksinės virgos.

Dabar sėdžiu prie žemaitės paminklo ir tokią gražią dieną rašau čia blogą ir siunčiuosi quake'ą antrą. Alaus norėtųsi...

Šiaip, gyvenu gerai, jei kam nors atrodo kitaip - klystate. Gal ir rašau liūdnai ar kažką, kaip čia susilaukiau ryl laif komentarų, bet rašymas apie bet ką ir gyvenimas yra skirtingi dalykai, m? :)

Na ką čia dar... Su Serdom PAGALIAU baigėm demo įrašą, jis patalpintas maispeise ir fraipe (ten geresnė kokibe). Su Lagaminais dirbam ties nauja programa, bet repeticijos tokios kaip ir "anais laikais". Aštuntą pradedam, po aštuonių penkiolika tikrai pradedam, malam šūdą, kažką padarom, po valandos baigiam. Tai va. Bet tokia muzikantų dalia. Čia toks vardas yra.

Blet, šūdais kažkas dvokia ant suoliuko. Gal aš, o gal ir ne. Zebra vairlesas visai gerą greitį pagavęs. ~800kb/s. Tai prie q2 dar siunčiu ir q3. Nors pastarasis užpisa gan greit, bet na vienam papliekt gal ir nieko bus.

Gatavas bičas dabar nuo žemaitės paminklo, su rašalo bonke, eina iki kiosko. DIngo už jo. Neišlenda. Blet, nepatogi klaviatūra. Dingo, rimtai.

Merginos su aptemptais rūbais vaikščioja gedimino prospektu. Vieną jau trečią sykį per penkioliką minučių matau. Gal klientų ieško. Šiaip jėga, kad pagaliau medžiai šiek tiek sužaliavo. Ne taip liūdna. Nežinau, nežinau...

Ateikit kas nors pas mane į svečius kada nors, liūdna man vienam per dienas tupėt namie. Arba kokią chaltūrkę pasiūlykit, kad nors kokį litą gaučiau :)

Tai tiek, matyt. Valio valio.

May 6, 2008

Grįžau.

Tik vakar grįžau, šiandien parašiaun skubėdamas, tai daug klaidų, ir šiaip mažai čia rašau, nes užsipisčiau viską rašyt. Vienžo, buvo super kelionė, jei kam to neužtenka - skaitykit žemiau.


2008/04/25 - Olštyn, Lenkija

Taigi, pajudėjom iš Kauno devyniese. Apturėjom šiokių tokių bėdelių Vilniuj, bet viskas gerai. Keliavosi visai linksmai. Muzika, chebros apsitrynimas, pokalbiai. Kažkaip pasiekėm Olsztyn'ą. Iškart prikibo mentai, kūrvom išvadino, kad pasistatėm automobilį taip, kaip jiems nepatiko. Koncertas vyko vietiniuose biksuose, ir jau buvo įsibėgėjęs. Belaukdami savo eilės groti, žaidėm stalo futbolą, ragavom alų. Susipažinom su keletu vietinės faunos atstovų. Įdomūs tipai. Pastatė alaus, gavo po pliusą. Grojom paskutiniai. Pirmas koncertas ture. Pataploj, kurioj grojom, buvo gal dvidešimt žmonių. Grojom lyg ir susikaupę, ar stengdamiesi kaip geriau, bet buvo klaidų. Po koncerto pastebėjom, kad buso galinė padanga tusčia. Vieni nuvažiavo iki degalinės pripildyt oro, kiti valgyt pas organizatorių. Kotletukai bulvės. Mm. Davė maisto, atnešėm tiem kas nevalgė dar. Susikrovėm daiktus ir į kelią. Pakeliui į degalinę dar oro, ir išgelbėtojo - kažkokio makroflekso kuris pilasi į padangą ir užlipdo visas skyles. Padėjo. Apie 50 zlotų kainavo, kiek pamenu.

2008/04/26 - Užgorod, Ukraina

Lenkijoj nakvoi nepasilikom. Reikėjo nuvažiuot >800km, per naktį. Nuostabūs lenkijos keliai naktį. O taip. Turėjom GPS'ą, tai jis parodė tokių kelių... For instance. Žinot tą kelią, kur į "padarom" vietą veda per mišką? Tai palyginus su šiuo keliu, lenkijos keliukas buvo autostrada. Ten ir per dumblyną teko pervažiuot, ir per duobes. Per mišką. Nu jebitvajumat... Na bet viskas gerai, kad gerai baigias, taip? Per lenkiją kažkaip pramovėm. Įvažiavom į slovakiją. Gražūs vaizdai. Sustojam prie dviejų tankų. Palandžiojam po juos, turistinių nuotraukų padarom. Keliaujam toliau. Ukraina. "Ant sienos" eilėj prastovėjom gal valandą. Atroodė ilgas laiko tarpas. Pasijuokėm iš muitininko, kuris skaičiavo pinigus, su didelėm blizgančiom akim. Po formalumų patekom į Ukrainą. Toli nuo sienos važiuot neteko, miestelis kuriame grojom - prie pat sienos. Grojom amfiteatre. Na toks sumažintas vingio parko variantas (labai labai labai sumažintas), ir grojome po juo esančiame kažkokiame restorane. Buvo juokinga, viduj staliukai su baltais užtiesalais, ir aplink prisėdę visokių neaiškių tipų. Grojo grupė. Varė piktai kažką. Šokiai pokiai buvo nuostabūs. Paskui dar viena grupė grojo. Šokiai irgi buvo gerai. Tada pasirodymas mums. Laiko turėjom apie dvidešimt penkias minutes (susitatyti, pasijungti, pagroti). Skubėjom. Per skubėjimą visiškai nepatigiai susitačiau. Teko kentėt. Šokiai vyko geri. Mošas ėjo gerai. (Užbėgus į priekį - geriausi šokiai per visą turą). Tada nakvynė pas keturiolikametį užsiparinusį. Gerai tik tiek, kad ne buse susirietus miegot, ir kad palindau po dušu. Nors vaikui tai buvo parkė kažkokia. Šiaip išsiaiškino, kad jis kažkoks tai arijas ar kažką tai. Juokinga. Ryte turėjom anksti keltis. Beje, prieš koncerta, ir per, ir po jo, aplink koncerto vietą ir joje trynėsi vietiniai milicininkai. Kadangi buvo jų vėlykos, tai įstatymas leipia iki dešimtos viską baigt ir nevaikščiot gatvėm. Bybė.

2008/04/27 - Bistrita, Rumunija

O turėjom keltis dėl to, kad bičui pas kurį miegojom, reikėjo į pamokas ar kažką tai ten. Dar su jo močiute ir tėvais buvo parkės. Juokingai ten. Vėl kelyje. Supratom, kad čia, ukrainoj, viskas pigiau. Tai dyzelio užsipylėm pilną. Dar chebra cigarečių pirko blokais. Siena. Ukrainiečiai draugiški. Sako, kad nevežtume daug cigarečių, bo rumunai iškruš. Rumunai nebuvo draugiški. Sustojom. Viskas iš pradžių gerai, paėmė pasus, patikrino, dokumentus, viską, atidavė. Leidimo važiuot neavom. Tai lauke iškrovėm daiktus ir sedėjom. O sedėjom dvi valandas. Nežinioj. Niekas su mumis nenorėjo kalbėtis, niekas nieko neaiškino, kodėl mūsų netikrina, ar yra bėdų, ar kas čia per šūdas. Visiem pochui. Kitas mašinas praleido. Mus laikė dvi valandas. Kartojuosi. Na šūdas. Tada prasidėjo tokios "nu sūkos, palaukit" nuotaikos. Pradėjom biškį išsipisinėt ar kažką tai, paskambinom numeriu 0219590, kurį radom plakate iškabintam, ala "stop corruption". Po penkių minučių jau krovėmės daiktus į busą ir grimzdom gilyn į rumuniją. Šokom ant baltų arklių. Na daug jų ten. Tai Mantas vis plojo ir plojo rankom. Sako, kad laimę neša... Taigi, po kažkiek laiko atvykom į miestelį. Nedidelis, nieko ypatingo. Na tik šalia kalvos visokios ir miškai. Organizatoriai davė daug valgyt, kažkokio, kaip mes pavadinom "smegenų pašteto", bulvių, kopūstų, batono. Atšalę, bet gerai. Tada pasivaikščiojom po miestelį, bet pasivaikščiojimas buvo toks koncerto vieta - ėjimas nežinia kur tiesiai - užėjimas pas vieną iš organizatorių pasitikrint meilo ir pašikt - keliavimas atgal į vietą. Pasijuokėm ten iš visokių "fuckin' eh" ir "you rock". Koncerte turėjom grot vieni. Bet išdygo kažkokie žmonės ir sako "ė, mes galim prieš jus pagrot, bet paskolinkit viską". Na paskolinom. Koverbendas, slėjerius grojo ir dar kažką. Už tai davė bambalį. Pradžioj atrodė skanus, bet paskui supratom, kad jis toks nėra. Pagrojom mes. "Minia" bandė šokt kažkiek. Buvo gal dvidešimt žmonių. Na gal daugiau šiek tiek. Paskui organizatoriai pridėjo kokių dešimt kepalų batono, kiekvienam po maišelį su chavčiku (sojos paštec, bandelė, sūris, šokoladas, jogurtas), krūvas vienkartinių indų. Užskaitėm labai, reiks perimt tokį reikalą. Pravartus dalykas grupėm ture. Nakvojom pas reperį, kurio tėvai ryte grįžta, ir mes neturėjome su jais susitikt. Tai tvatinom alų, dar davė vietinės naminukės bambalį. Kažkada užmigom.

2008/04/28 - Bukarešt, Rumunija.

Žinojom, kad koncertas šios dienos atšauktas. Neskubėjom niekur. Ryte išėjom iš buto, surijom po davinį maisto, kur organizatoriai buvo įdėję. Prasiblaivėm, apsipirkom ir patraukėm tolyn. Šiaip į bukareštą. Šis kelionės atapas buvo vienas gražiausių. Keliavom per kalnų keliukius, miestelius, kaimus. Kažkas sakė "o, čia kaip žaidimuose ralio", na o aš pagalvojau "o, ralio žaidimuose kaip čia". Kalbai, Iš pradžių jie buvo nedideli. Paskui didėjo. Labai didėjo. Kažkur vidury kelio sustojom kalnuose įsikūrusiam turistų traukos centre kažkokiam. Netekau žado pamatęs kalną, kurio, lyg ir papėdėj (nors ir daug metrų virš jūros lygio) įsikūręs visas tas miestelis. Ilgi svarstymai kas čia per kalnai. Tatrai? Karpatai? Su geografija blogai. Manau tai buvo karpatai. Nors gal ne. Nežinau. Na tai ten pabuvojom šiek tiek, prifotografavo paparaciai. Paskui leidomės toliau nuo to kalno, tai keliukas nesveikas buvo. Pavažiuoji šimtą metrų, apsisuki šimtuaštuom laipsnių, ir vėl šimtą metrų, ir taip kartoji daug daug daug sykių. Ilgai tai tesėsi. Bukarešte buvom gal apie devintą ar dešimtą. Pasivaikščiojom po tamsų mišką, ieškojom linksmybių, nieko neradom. Uždarėm miestą. Nusprendėm keliaut toliau ir miegot buse.

2008/04/29 - Plovdiv, Bulgaria.

Visą naktį kratėmės. Rumunijos - Bulgarijos pasienis, kurį kirtome kažkada naktį buvo gan įdomus. Prie dokumentų neprisiknisinėjo, bet pats pasienis. Nesupratom, kodėl turime mokėti tilto mokestį. Supratom. Siena yra didelė upė. Per ją veda tiltas. Pervažiavom. Gražu buvo, nors ir naktis. Dar už kelius sumokėt teko Bulgarijos. Bet keliai tai tragiški. Duobė ant duobės. Kartais koks geresnis pasitaikydavo. GPS imtuvas rodė kažkokius briedus, tai važiavom gan keistais keliukais. Per kalnus visokius, su gražiais vaizdais (važiavom paryčiais), su šernu perbėgančiu kelią (Alkantas sakė kad ten lokys/meška), keliais į niekur. Galų gale, apie dešimtą valandą buvom mieste. Atsikėliau kai sustojom prie parko kažkokio. Tada kažkur miesto krašte susitikom su biču, kuris nurodė kur yra klubas ir viską. Sakėm, kad esam pavargę, norim ėst šiktr ir miegot, tai pasiūlė varyt į viešbutį kažkokį. Pasavom. Vietoj to nuvarėm į lauką kažkokį su medžiais pamiegot. Nemiegojau. Kiti smigo. Radom augančių mažų kanapių kurios nepriot, durnaropių, kurios, kaip paaišės tik vengrijoj, labai priot. Ėjimas pas čigonus, miegojimas. Ai, dar radom "aukso". Na didelis išlydito stiklo gabals. Didelis. Vos išrovėm jį iš žemės. Parsivežėm lietuvon. Šiaip, galvojau kad miestas mažas ir neįpatingas. WRONG!!!!!!! Bene gražiausias miestas ture. Senamiestis gražus, panorama nuo miesto centre esančio kalno nuostabi. Must see miestas. Reiks dar kada apsilankyt būtinai. Ai, tai klaidžiojom paskui po miestą, radom koncerto vietą. Buvo anonsuota, kad be mūsų gros viena ska grupė ir viena metalo grupė. Kol laukėm savo eilės, atradom falafelius ir pigų bei skanų alų. Na dar tą miesto panoramą. Koncerto organizatorius buvo išsigandęs, bo gali ateit dešinieji, daryt bezpredėlų. Viskas praėjo ramiai. Beje, klubas vadinasi "Puzzle". Pirmoji grojo ska grupė. Kad tai ska grupė supratau tik po to kai mes pagrojom ir užlipo kita grupė, kurie grojo neblogą technišką def/tręš. Pirmi tie "ska" grojo visokius blood hound gang koverius ir panašų šit. Po to mes. Buvo juokinga kažkaip grot. Po mūsų tie metalistai. Koncertas įvyko. Po koncerto su manim panoro kažkokia reperė nusifotkint. Patenkinau. Pasirodo ir su Mantu ta pati norėjo. Gerai. Buvom pakviesti pagert, bet pasirinkom keliavimą. Kelivimą į...

2008/04/30 - Thessaloniki (Salonikai), Graikija.

Sloinikus. Salonikus. Thessaloniki. Na piečiausią kelionės tašką. Miegojau. Pamenu tik pasienį, teko išlipt iš buvo, ir įlipt, ir išlipt, ir įlipt. Paskui mieguistas dairymąsis į pirmus graikijos kilometrus ir smigimas. Kai sekantį sykį pramerkiau akis ir pažiūrėjau į priekį, išvydau ratų pririjusius mentus, kurie tik ką grįžo iš love parade, ir sankryžoj švilpaudami "kapojo duoną" rankom. Sekantis dalykas kurį pamačiau - įlanka su laivais, toli horizonte matosi didelis kalnas, kuris paskui dingo. Sustojom prie parko, kuriame stovi, kaip supratom, Aleksandro Makedoniečio skulptūra prie jūros. WRONG! Tai buvo Aleksandras Didysis. Gyvi buvom tik keturi. Apžiūrėjom, pasidžiaugėm. Ieškom vietos kur miegot. Radom gražią prieplauką, su minimaliu kiekiu krūmų, ir keletu suoliukų. Miegojimo tūsas persikėlė ten. O aš džiaugiausi atkeliavęs ir apie miegą net negalvojau. Po pusvalandžio užpiso, tai biškį nusnūdau. Tada pabudo visi, rankiojom vandeny vysokius šūdus. Radom medūzų, krabą radom. Paskui ėjom ant molo, bet ėjom klaidingai, tai nenuėjom. Smarkiai pakilus oro temperatūrai buvo nuspresta, kad riek išsimaudyt faking jūroj. Vietinio muzikos mokytojo/žvejo paklausinėjom kaip čia kur važiuoti, bo ten kur apsistojom, tai vanduo dvokia, ir šiaip šūdo visokio primėtyta. Tai keliavom iki parduotuvės sūrio ir vyno, ir prie jūros. Gražus paplūdimys. Iškart į vandenį. Šiltut šiltutėlis vanduo. Sūrut sūrutėlis vanduo. Šiaip jėga. Tada važiavimas suvalgyt graikiškos picos ir pasitikrint internetą. Tia padarom. Ieškom skvoto, kuriame turim grot. Organizatoriai nekelia rago. Galų gale kažkaip savom pastangom randam "Street Attack" skvotą. Žinoma, paaiškėja, kad koncerto nebus, bo "nerado garso inžinieriaus, nėra mikrafų, blah blah blah, šūdų malūnas". Na pikta iš pradžių, bet paskui gaunam linksmybių ir viskas atsistato į savo vėžias. Spardom kamuolį, žvengiam, gaivinamės alkoholiu. Gaunam dar linksmybių ir tgraukiam į tą pačią vietą kur ryte miegojom. Visi sako variantus, kur tai yra, bet mano buvo teisingas. Linksmybės tesiasi ilgai, kaunietiški prikolai "ė velnias", einu miegot ant suoliuko prie vandens. Greit smingu.

2008/05/01 - Sofia, Bulgarija.

Ryte pabundam ir turim dingt iš graikijos. Toli važiuot. Bent man prasideda grįžimo atgal nuotaika. Keliaujam link sienos, matgom daug gražių vaizdų. Kalnai kalneliai, keliukai tarp/per juos. Gražu. Siena. Prasmunkam. Vėl bulgarija. Kažkada nusigaunam į vietą. Pasistatom busą šalia klubo "8-Ball". Daug žadantis pavadinimas. Einam pavalgyt į kiniečių restoraną. Neskani/šlykšti sriuba, skanūs makaronai, dar skanesnė arbata. Grįžtam atgal. Visiem nuotaiką supisa tam tikri žmonės. Organizatorius sako susikraut aparatą. Nuotaika dar labiau supista. Pirma grupė groja šūdus kažkokius, nirvanos koverius, vėl blood hound gang, ir visoks kitoks bybys. Nuotaika sušikta. Vis tik grojam. Publika rinktinė - keletas mergų, vietinis Izmarelis (panašus labai buvo), keletas bičų, ir grupė šūdžmogių. Gaidys, tik Izmarelį užskaičiau. Greit susipakuojam, ir keliaujam kuo toliau. Pokalbis apie koncertą, įspūdžiai. Šūdas. Kelionė į kito koncerto vietą.

2008/05/02 - Novi Sad, Serbija.

Atkeliavom kažkada apie pietus. Pasivaikščiojom po senamiestį, sukirtom po picą, pasveikinom Andrių su gimtadieniu. Surijom tortą miesto parke, tada pagulėjom pusvalanduką. Dar į interneto kavinę, čikidiček meil n' šit. Einam koncerto vieton. Klubas šaunus. Vadinasi "CK13" (šiandien atnešiu į 1120 spaudos apie tą vietą, ir šiaip visokių zinų). Chebra gera. NSxHC. Infošopas, koncertų salė, bęksteidžas, vidinis kiemas. Labai džiugi vieta. Organizatorius irgi super bičas. Gal šiek tiek net per paslaugus ir per geras. Prieš koncertą čekinu internetą, prarandu jėgas, smingu. Pažadina prieš einant grot. Paklausau poro gabalų vietinės grupės "Lockdown". Keista bet kietai varanti grupė. Vokalistas visas treningovcas. Na šiaip įdomu. Po to grojam mes. po koncerto susipakuojam daiktus ir esam pasiruošę pagaliau pailsėt lovose. Na gal ir ne lovose bet bent jau ne buse miegot važiuojant. Bet "kai kurie" nariai yra pasiruošę eit toliau mušt viskio su vietiniais, ir yra labai supykę, kad kiti nenori. Galų gale viskas pasibaigia pas organizatorių. Aš lendu po dušu, pavalgau batono+sviesto+sūrio, paimu vieną alaus ir einu budėt/miegot į busą.

2008/05/03 - Tapolca, Vengrija.

Ryte pažadina krebždantis ekipažas prie buso, įsileidžiu. Tesiam kelionę toliau. Vengrija. Pigus vytnas dideliuose bambaliuose. SOLD! Kažkaip patenkam į vengriją, stojam parduotuvėj. Perkamas didelis kiekis bambalių. Vieną pradarom bevažiuodami. Nuotaika iškart gera. Pasileidžiam 'Scorpions" šlagerių. Pamenu tik tiek, kad dianavom, juokėmės, paskui kad vemiu pro buso langą ir apvemiu visą buso šoną ir po to tik kai žadina kad reik eit grot. Memory error. Miegantis apgirtęs einu grot, kažką lyg grojam, tada kraustomės daiktus, einam su vietiniais kažko, aišku ko, tada kraunamės daiktus ir varom pas kažką miegot. O nuvažiavom į kažkokią rančą/fermą. Šiaip jėga. Baltas arklys, sportinis šuo. Valio. Yra lova, ten ir smingu. Menu, kad ši diena buvo labai trumpa, arba labai ilga tik su dideliais tarpais. Pasigavau slogą.

2008/05/04 - kažkoks miestas pakeliui namo, Čekija

Paskutinis koncertas buvo sugeneruotas likus porai dienų iki jo. Kažkaip nusigavom iki miesto. Pamenu kad važiavom pro labai gražias vietas. Patekom į didelį automobilių "kamštį" kalnuose, tai su Andrium pėsti ėjom kažkiek tai. Buvo kūl. Tik lynojo. Šalia kalnai, kalnų upė. Daug pilių ant kalnų. Kamštis baigėsi, sušokom į busą. Keliavom keliavom ir atkeliavom į čekiją. Miesto pavadinimo nepamenu. Grojom tokiam vietiniam kabake, Vilniuj kažkas panašaus tarp psichbario ir biksų. Organizatorius jėga. Sužinojau, kad grosim su braliukais latviais iš kuldygos "Grupa Vilnis". Tai džiugu, tai džiugu. Mes grojom pirmi. Po to ilgai jungėsi savo efektus efekčiukus braliūkai. Tiesa, scena buvo gan šūdinai sugeneruota, buvo spec pakyla būgnams, kuri buvo visiškai per maža. Nepatogu buvo. Tai begrojant latviams, kažkokiu būdu atsidūrėm lauke su metalistu. Su juo praleidom linksmo laiko. Tada atgal klausyt braliūkų. Nesuvokiamai. Labai gerai suėjo. Bent man - geriausia turo grupė. Nurovė. Gavom jų CD. Po koncerto kažkaip greit susitvarkom, susinešam, gaunam "ant kelionės", užsileidžiam "Grupa vilnis" CD, ir maunam namo. >800km. Lenkija. Baisu. Bet gyvi pasiekiam kauną. Paskui pasiekiu ir Vilnių.

Namie minimal sugrįžimo atžymėjimas su sugyventiniais. Vaišinu vengrišku vynu, kurį kažkas buse paliko, bet jį pamačiau tik vilniuj. Tai prigriebiau. Kas rado - to ir bus. Sakė, kad geras. Pagaliau miegojau savo lovoj. Pirmą kartą pasijutau lyg grįžčiau į namus. Valio.


May 13, 2008

Čempionas.

Tokiu jaučiuosi. Per turą kažkas (gal Kempius ar Guzas) kalbėjo apie čempionų pusryčius. Maždaug: imi grikių, per naktį juos išbrinkini vandeny, ryte sutarkuoji morką ir kepi ją su grikiais keptuvėj. Tipo zajabys. Na, aš kadangi nepasitikiu receptais ir viską darau savaip, tai mano modifikacija.


UBER ČEMPIONO CHAVČIKAS "PO TRIJŲ".

Reiks:

grikių (primesk "iš akies", kiem maždaug esi alkanas/-a, ir kiek surysi, ir tai padalink iš dviejų)
morkos ("iš akies" bet geriau daugiau šiek tiek)
svogūno (tas pats).

Kadangi noriu ėst dabar ir ne ryte, tai viską reik pagreitint su dalelių greitintuvu, arba tiesiog užvirint vandens iki virimo, užpilt grikius ir taip juos palaikyt kelias minutes, vis išmaišant. Kaip matote, vandens sumažėjo, o grikių padaugėjo. Buvau tai pamiršęs, todėl prisidariau ir UBER ČEMIONO CHAVČIKO "PASKUTINĖ VAKARIENĖ" ir galbūt netgi UBER ČEMPIONO CHAVČIKO "PUSRYČIAI RYTOJ APIE DVYLIKTĄ". Grįžtam. Supjaustyk smulkiai svogūno pusę didelės galvos. Smulkiau, juk tu tai sugebi. Sutarkuok morką su smulkia tarka. Smulkia. Dedi morkas ir cibulius į keptuvę, šiek tiek aliejuko, ir pakepini. Ant viršaus suberi grikius ir maišai po truputį. Įpisi vegetos, kario ir persilado (arba bet kokių kitų prieskonių pagal dj šufl). Maišai, kai manai kad užteks kept - sustok. Išimk viską iš keptuvės į dubenėlį ir ryk. Nepamiršk išplauti indų, kuriuos naudojai, bo tavo sugyventinius gali užpist tai, kad tu netvarkingas/-a.

Skanaus.

May 20, 2008

Vaizdas.

ČIA yra keletas kadrų iš turo. Tai nėra visos nuotraukos ir jos čia randomu ir viską.

May 28, 2008

Favoritas.

Vienas iš labiausiai patinkančių video klipų ever. Taipogi kompe atkasiau AIR albumų, tai puikiai tinka šiandienai.


P.S. Ar dar neužpiso mano spamas?
CHACHACHALOLOLOLOL

June 30, 2008

Įvykis.

(Beveik) visą dieną klausau Fugazi. Labai gerai varo. 0992. Fugazi - [In On The Kill Taker #02] Public Witness Program. Zebas. Šiaip diena visai gera. Ryte atsikėliau, kavos įkaliau ir variau į turgelį kur prie namų sekmadieniais, bet atėjau kažkaip nelaiku gal, nes buvo pora besišypsančių veikėjų ir keletas kažką nešiojančių. Tai nuėjau parduotuvėn. Bet šiaip tai norėjau parašyt apie įvykį. Čia netgi tinka prie žodžių kur iš didžiosios raidės. Įvykis. Tai planas buvo šiandien vakare pas mus žiūrėti futbolą. Teliką turim dabar. Džiugu, kad neilgam. Nebuvau matęs ekrano gan ilgai. Nuo tada kai kaštonuose pradėjau gyvent, čiūju. Ai, Palangoj žiūrėjom kažkokį futbolą. Tai esu dabar neapsakomoj ekstazėj. Na jo, bevalgydami ir ragaudami houmgrouną su Donatu žiūrėjom finalą. Na taip, Vokiečiai prapiso Ispanams nulis vienas. Vajė. Pūkala gali nebijot dabar :) O paskui Donatas išvarė ir likau vienas prieš vieną su ekranu žydruoju. Nacionalinis baigė rodyt programą. Tai brousinau ir atradau vieną tų esminių kanalų. S raidė kampe. Aišku, sekmadienio vakaras. Erotika pagal viską turėtų būt. Rodo kaip bičas su merga sėdi ant sofos ir geidžia vienas kito, bet to neparodo. Galvojau, kad pisis. WRONG. Tada neiškenčiau ir toliau brousinau. Atkasiau kitą komercinį. Ten jau rodo kaip pisasi. Brousinu atgal, ten kita scena ir sėdi ofise kažkokiam ir kažkas pasakoja ir pistis trise pradeda. Na jo. Brousint toliau, o ten viena dar gyva komercinė, kur rodo bet ką, kad tik parodyt. Rusų komedijų vakaras kažkoks. Dar atgal pabrousinu kur trise pisasi ir išjungiu. O kaip gražiai išsijungė. Niekad nemačiau gražiau išsijungiančio teliko. Atsipeikėjau tik prieš kokių penkiolika minučių. Spėjau pamatyt dar keletą reklamų. Same old. Nieko konkretaus, tik "čia yra zajebys ir tu turi pirkti tai, bo telikas sako tik tiesą". Dar anonsą karūnavimo programos. Tai prie ko ten grupė Abba nesuprantu. Vienžo. Jei ne vakarą sujaukęs mėlynasis ekranas tai diena būtų praėjus idealiai. O ryte turiu prisistatyt į trečią pėką ir gailėtis. Už tisdešimt litų.

Ąąąąąą.

July 3, 2008

Klasė.

Atsikelt šeštą ryto su minimal psy pachmielu. Man tai pavyko. Rytinė kava ir pora cigarečių ant palangės ir tyliai muzika, kad nepažadint. Septintą būt darbo vietoj, laukt kol susirinks žmonės. Bendradarbiai, vadinasi. Panešiot šūdo į furą. Sėst į mašiną ir du sykius susijobint galvą. Dabar guzą turiu. Skauda šiek tiek. Važiuot greitai į panerius. Iškraut - pakraut - sukraut. Po dešimtos grįžt namo. Podarbinė arbata ir pokalbiai prie gilzės. Tada kažkokie žodžiai šiaip. Ilgas klausymas muzikos. Važiavimas dviračiu tabako, paskui maisto. Maisto gaminimas. Soja su morkom, svogūnais, česnakais, paprikom, makaronais. Mmm. Skanu. Pastebėjimas apie šios dienos suaktyvėjimą čia. Alaus gėrimas, rūkymas ir galvojimas kaip nusigaut iki repeticijos. Mąstymas apie plaukimą baidarėm liepos dvidešimt pirmą. Tokia audrelio klasės diena.

2602. Public Enemy - [It Takes A Nation... #03] Don't Believe The Hype

July 7, 2008

RE: No Subject

Jo, bet po to oro nebūna kažkaip. Prieš porą valandų grįžau iš diskotekos. Tundroj buvau. Ryte paėmė iš namų, nemokamai pravedė, palinksmino ir parvežė namo. Šiaip labai jėga. Visą laiką čilaute sedėjau, paskui į kiną nuėjau, ir atgal į čilą. Čilaute beveik nebuvo to budadabudadabudada. Nu tipo žostkos elektronikos. Buvo šiek tiek lengvo kažko, ir daugiausia reggae/dub/ska/dancehall/soul! Pizė (atsiprašau), kaip gerai buvo. Kadrų visokių prisižiūrėjau, draugų susitikau, nedraugų susitikau. Geras sekmadienis man. O ką tu savaitgalį veikei?
O šiaip dar vieną faktą atskirai paminėsiu apie grainderius. Grainderius atsitiktinai rasti tūsofkėse yra labai gerai, nes tada gali iš jų gauti ką nors, ir jaustis gerai. Čia, matyt, visom prasmėm :) BLIĄ, SUGALVOJAU NAUJĄ JUDĖJIMĄ. KAIP BŪNA PANKAI, EMO, OJOVCAI, IDĖJOVCAI, ŠITKORERIAI, GRAINDERIAI, TAI AŠ ESU DŽOINTDERIS! Nebejuokinga.

Vis dar gerai.

Dar vienas metų atradimas (ačiū Donatui :****) - 5187. apatride utd - [them #05] serbia 99. Bendrai visa grupė ACHŪJĖNA!!! Reik tikėtis išvyst rudenį.

July 11, 2008

Autostopas.

Čia nusprendžiau, kad viskas yra gerai. Iš tiesų viskas yra gerai, tik mes (na gal tik aš, bet manau, kad dauguma) užsiparina ties kažkokais minimal blogiais ir mano, kad tada jiems yra blogai. bet iš tiesų viskas yra gerai. Na jo, jei esi supyzdintas ir išrengtas nuogai katedros aišktėj tai gal ir blogai, bet gal į gerą. Nu šūdinas pavyzdys, kaip ir visi mano pavyzdžiai. Metas baigt jau. Susivarčiau pats.

Vakar buvo geras vakaras Musėj su Žygiu žiūrėjom namelį prerijose apie kažkokį čaild molestinimą. Bent man taip atrodė. Atvažiavo svečiai iš Kauno. Senai matytas kolega sugulovas Mantas. Čyrs. Pakalbėjom, parūkėm, išgėrėm, pažaidėm stalo futbolą, domino. RYBA!!!! Šiaip puikiai praleistas vakaras. Daug teigiamų emo.

Dar turiu jums prisipažinti. Man pradėjo patikti psy-trance. Taip, jaučiu jau skriejančių keletą akmenų į galvą, bet išgyvensiu. Ne nu tai taip. Šiaip per "Kupoles" ten pastoviai piso į galvą "bumdadabumdada". Dar kai buvau "Tundroj" tai šiek tiek teko paklausyt (kokias penkias minutes) tai mielai žemi varė. Bet tai kompe turiu tik vieną gabalą ta tematika "Infected Mushroom - Release Me". Ant repyto biškį. Gal praeis...

Manau, kad pagaliau pavyko įjungti tokį "slightly pochui". Kaip yra taip yra, aišku galima kai ką pakeist. Bet, bent dabar, gerai kaip yra.

Tai tiek matyt. Važiuosim molio. Važiuosim gamton. Džiugu.

September 29, 2008

Degustacija.

Vakar valgėm:
Orkaitėje keptos bulvės, supjaustytos skiltelėm,
Morkų pyragas,
Karšti sumuštiniai keti orkaitėje,
Orkaitėje keptos bulvės, supjaustytos skiltelėm,
Obuolių pyragas.

Naktį sapnavau orkaitę. Vakar visą dieną sedėjom virtuvėj, su išėjimais parūkyti ant laiptų, ar greitas "nemenas tikėtinoj laiptinėj". Dar dviračiu prasilėkiau iki katedros. Ten klausiau sekmadienio seksi jazzi saksofon. Gerai pavarė. Paskui susitikau šeimynėlę su kolegom, ir pasikviečiau į kiemą. O šiaip namie.

Ryt, regis pradedu vėl dirbt.

October 10, 2008

Netikras rašalas įsivaizduojamam draugui.

Vakar, pasikvietęs Rasą, ėjau iki savivaldybės. Išankstinio balsavimo atlikt. Nepaisant to, kad neveikė "besisukančios durys", kurias reikėjo stumt (čia matyt, kad eitų tie, kurie tikrai negali rinkimų dieną atlikt pareigos pilietinės), patekom į vidų. Ilga žmonių eilė, primenanti kokią tai džiunglių gyvatę, apsiraizgiusią aplink savivaldybės patalpas, sukėlė nerimą. Iškilo klausimas: ar verta laukti porą valandų vien tam, kad sugadintum biuletenį, į neegzistuojuančius rinkimus? Ar eisi reikšt balso/gadint biuletenio, ar neisi, vistiek bus taip pat. Kad ir kas bebūtų prie valdžios lovio, niekas nesikeis.
Vakare pažiūrėjau filmo Zeitgeist tesinį. Zeitgeist Addendum. Must see. Galiu įrašyt į cd, arba parsisiųskit iš http://www.demonoid.com/files/details/1646516/775222/ per torrentus. Man parsiuntė per 45 minutes. Vaizdo kokybė nėra geriausia, bet čia ne ji svarbiausia.
Bandysiu gaut projektorių, tai gal kokią fimo peržiūrą bus galima padaryt ir diskusiją?

October 14, 2008

Skaipas

[10:26:31] x says: :)
[10:26:40] x: uzpisa kameros :)
[10:55:35] y says: :)
[10:56:39] y says: Čia visais aspektais. Valinskas valdžioje - pristatys visur kamerų ir padarys reaybės šou "lietuva". O šiaip niekas nesikeis, nes valdžiai nusišikt.
[10:57:37] y says: Kainos didės. Ne dėl valstybės klaidų. Pasižiūrėjau Zeitgeist Addendum (naujas šių metų). Tai iš už atlanto čia viskas. Ir dėka globalizacijos.
[10:58:19] y says: O ir šiaip vakar ėjau vogt dviračio rato priekinio, bo maniškiui baigėsi galiojimas. Bet kamera mentų į mane spoksojo.
[10:58:29] y says: Blet prirašiau

Rytinis paaiškinimas

October 17, 2008

Epic fail.


Fail Blog
OLOLOLOLOLOL!!!1!1!

December 8, 2008

Savaitgalis.

Penktadienį važiavom pas Lee "Scratch" Perry. Smagi kelionė, nors "pagrindinė dalis" buvo nesamonė. Na koncertas. Kodėl? Salė per didelė, pirmos dvi apšildančios grupės visiškai "nivtemu", trečia "vtemu" tik pateikimas visiškai nepatiko (kaip lietuvoj būna "ac/dc projektas", tai ten buvo, galima sakyti, "the skatalites projektas", tačiau seni ir geri gabalai skambėjo visiškai apgailėtinai. McCook'as vartosi grabe. Na ir desertui pats Mokytojas, Granddubmaster, Ponas Lį "Įbrėžimas" Peris. Bosistas pavaro kartais "senų gerų boso linijų", būgnininkas groja regį su gražiais perėjimais, gitaristas per improvizaciją išpūtęs akis nežino ką daryt, o ir šiaip groja kažkokį bliuzą, klavišistas(/-ininkas) panašus į Mos Def, bet tai jam nepadeda ir aš jį nuteisiu "gaidiena". Regis blogiau ir būti negali. L"S"P pasirodo scenoj su "firminiais" drabužiais (kepurė su daug blizgučių, nuo kurių atsispindi šviesa, juodas švarkas su etiopijos vėliavom, kosminės kelnės ir batasi su tikrai daug našyfkių). Mikrofonas papuoštas, lenkiasi ne sykį žiūrovams, kartoja "I love you", iš raudonai dažytų plaukų pasidaro du ragus, kartoja "dža" bet tai jam nepadeda. Galvoju dabar, gal geriau būtų, kad senus Perrio įrašus per tą visą soundsystem'ą paleidę... Bet minia šokinėjo ir džiūgavo. Daug lietuvių, dar daugiau latvių (:)). Ir negalvokit kad kelionė buvo prasta, ar kad gailiuosi važiavęs. Koncertas dar ne viskas.

Vakar vakare pasibeldė į duris Mozė. Pradžioj buvo linksma, bet paskui reikalai pakrypo kita "ai na man vienodai, noriu miegot" vaga. Taip nebūna.


June 17, 2009

Išoperavom

PAVYKO!

Ačiū Donatui, Simui ir Eglei, Audriui, Tomui, Tomui, Viktorijai ir Linui, Kęstučiui ir Linui, Donatui ir Vilmai, Simonai ir Albertui, Romui ir Linai, Eglei ir Žygiui, Domui, Mykolui, Vytautui, Eimantui, Jurgitai, Simui, Vladislavui, Andrejui, Laurai ir Dariui, Eglei, Gabrielei, Rasai, Rūtai, Denisui ir Justei, Mitautui, Julianui, Viliui, Pauliui, Ignui ir Ingai, Žilvinui, Andriui, Milenai, Teodorui, Antanui, Domininkui, Ugniui, Pauliui, Juozui, Karoliui, Norbertui, Andriui, Vytautui, Alviui ir Gabijai, Vytautui ir Militai, Pauliui ir Urtei, Agniui ir Akvilei, Mildai, Martynui, Karoliui, Jurui ir Onai, Matui, Dariui, Almantui, Gabrieliui, Justui, Vytautui, Deividui, Andriui, Laurynui, Martynai, Steponui, Tomui ir dar kai kuriems.

(Labaii keistai rašosi vardai, naudininko linksnyje iu(?))

August 27, 2009

Einu miegot

Labai gerai vyksta jis

Vis vyksta ir vyksta

Ir geriau ir geriau

Jis tai gyvenimas

February 3, 2011

Ką aš čekinu

Mano internetas:
Pirma, aišku, šita gentis http://blog.hardcore.lt/
Donatas tai jau senai neatsinaujina, o galėtų http://312-2.infosys.lt/
Gedo dalykai http://g12.storas.lt/blog/
Kolegos video blogas http://www.youtube.com/user/vyckak
Ugnius irgi paseno http://ugas.malka.lt/
Neįtikėtina muzikos kolekcija http://mp3.hardcore.lt/live@XI20/
Nesenai į spiralę įjungtas http://vibe.lt/
Šitas nežinau ar dar beatsinaujina http://www.fromthebasement.tv/artists
Šitie atsinaujina ir įdomių paduoda http://www.moillusions.com/
Ne taip senai atrasta http://www.alkoholikairnieksai.lt/
Seniau atrastas su puikiausiu blogo paveikslėliu (nepamenu kaip anas vadinasi) http://www.kleckas.lt/blog/
Pasenęs, bet vis http://www.flickr.com/photos/bsmileart/
Trūkt už vadžių - vėl iš pradžių http://www.last.fm
Rastas kažkada pas Opit http://apod.nasa.gov/apod/astropix.html
Vis dar pravartus http://www.urbandictionary.com/
Būna šūdo, bet būna ir grūdo http://www.time.com/time/photoessays?xid=rss-photoessays
Būna pramuša paklausyt protingų žmonių http://www.ted.com/
Šmokslai #1 http://www.wired.com/
Šmokslai #2 http://www.universetoday.com/
Šmokslai #3 http://www.newscientist.com/
Redži music lietuvoje http://www.reggae.lt/
Žongliravimas čia pat http://www.juggling.lt/
Na ir man kaip nelabai kertančiam šitus dalykus pravartus http://www.ubuntu.lt/
Bei gi anas http://sveikasvaikas.lt
Čia dar būna vaizdų http://topdocumentaryfilms.com/
Šiti orai http://meteo.lt/
Ir mažai vilčių su http://www.darbo.lt/darbas/
Tiksliai, dar dauguma iš čia http://wins.failblog.org/
Bei dar krūva randomu atveriamų platybių.
Tai toks jis.
Jis tai mano internetas.

About Užskaityta

This page contains an archive of all entries posted to Audro in the Užskaityta category. They are listed from oldest to newest.

Trūksta žodžių is the previous category.

Video is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35