Main

Video Archives

December 10, 2008

Top Quality HD Video (atnaujintas)

Pasirodo turiu jūtūbo akauntą, tai jį refrešinu. Papostinau keletą video darytų su telefonu, tad kokybė nekokia tikrai. Bet manau kad teiksiu tik tokią kokybę, nes kitaip nenoriu.

Dar kartą ačiū Evaldui už biūtūf.

//

Taipogi keletas miničų. Pastebėjau, jog dauguma puslapių, kuriose gali pasiskelbti jūzeris, patampa maispeisais, tik vieni užsimaskuoja video įkėlimais (jūtūb), o kiti nakvynių (kaučserfing, hospitality) veidais. Egzistuoja ir daugiau pavyzdžių. Na, ten galima susižymėti draugus, rašyti komentarus, įdėti savo veidą, kad tiki matytų, blogus rašyti. Ateini į puslapį pažiūrėti video, bet neišeini, kol neišbrausini kokių detalių apie medžiagos patiekėją, ar kokie komentarai pas patiekėjo draugą komentarų skiltyje. Noras viską žinoti. Ar tokia informacija tikrai verta tiek praleisto laiko?

January 20, 2009

Katės.

Vaidas ryja ešerį.
Ačiū tėvukui.

January 15, 2010

Mekas - Five

June 17, 2010

Mekasduo nauji kadrai

10/6 grojom Vilniuje pogo bare
11/6 grojom Alytuje palermo bare
mažos gastrolės įvyko puikiai

September 30, 2010

Ir vėl

Prieš savaitę buvau Commune Art'e pas draugus ir žiūrėjau filmą Howl's Moving Castle.
Iš pradžių kiek keistai buvo. Vaikščiojanti pilis, kalbanti ugnis, gražiai nupiešta gamta kartais priminė Nepalą. Sakiau iš pradžių kiek keistai buvo, tai toliau buvo dar keisčiau, kai įsijaučiau į filmą ir gaudžiau kiekvieną žodį ir kadrą ir istoriją. Stipriai sujaukė mintis ir teko apgalvoti tai ką filmas sakė. Linkiu pažiūrėti.

O šiandien buvau prieštaringai vertinamame G27 ir jo penktame aukšte įsikūrusios chebrytės kassavaitiniam filmo peržiūrėjime. Šiandien buvo du video. Pirmas vaizdas apie tos pačios chebrytės išvyką į latviją ir estiją ir ten vykdytus aktus. Juokingas estas su rudu ploščium ir ta vieta šiauriau Rygos prie jūros, kur visi stoja. Antras vaizdas buvo Exit Through The Gift Shop. Kažkuris kino teatras prarado 10 pinigų, o aš iš patogaus fotelio tai juokiausi tai stebėjausi. Kolega po filmo sako "na tai ar čia tikras filmas ar ne". Sakau "tikras, juk matėm". Vaizdai matyti labdarių infošope knygoj apie gatvės meną. Na ir visokios emocijos ir nematyti aktai. Patiko.

About Video

This page contains an archive of all entries posted to Audro in the Video category. They are listed from oldest to newest.

Užskaityta is the previous category.

Šūdas bate is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35