« Klasė. | Main | Autostopas. »

RE: No Subject

Jo, bet po to oro nebūna kažkaip. Prieš porą valandų grįžau iš diskotekos. Tundroj buvau. Ryte paėmė iš namų, nemokamai pravedė, palinksmino ir parvežė namo. Šiaip labai jėga. Visą laiką čilaute sedėjau, paskui į kiną nuėjau, ir atgal į čilą. Čilaute beveik nebuvo to budadabudadabudada. Nu tipo žostkos elektronikos. Buvo šiek tiek lengvo kažko, ir daugiausia reggae/dub/ska/dancehall/soul! Pizė (atsiprašau), kaip gerai buvo. Kadrų visokių prisižiūrėjau, draugų susitikau, nedraugų susitikau. Geras sekmadienis man. O ką tu savaitgalį veikei?
O šiaip dar vieną faktą atskirai paminėsiu apie grainderius. Grainderius atsitiktinai rasti tūsofkėse yra labai gerai, nes tada gali iš jų gauti ką nors, ir jaustis gerai. Čia, matyt, visom prasmėm :) BLIĄ, SUGALVOJAU NAUJĄ JUDĖJIMĄ. KAIP BŪNA PANKAI, EMO, OJOVCAI, IDĖJOVCAI, ŠITKORERIAI, GRAINDERIAI, TAI AŠ ESU DŽOINTDERIS! Nebejuokinga.

Vis dar gerai.

Dar vienas metų atradimas (ačiū Donatui :****) - 5187. apatride utd - [them #05] serbia 99. Bendrai visa grupė ACHŪJĖNA!!! Reik tikėtis išvyst rudenį.

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 7, 2008 1:08 AM.

The previous post in this blog was Klasė..

The next post in this blog is Autostopas..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35