« knyga | Main | romos aktorikai »

kodėl lietuviai laimėjo Žalgirio mūšį

Made my day - ar nuostabus sarkazmas, ar naivus debilizmas, skamba nepakartojamai:

Palaikau Dagi. Saunuolis Rimas. Visi turi palaikyti jo ideja. Kai mus skerde kryziuociai, o skerde jie mus kaip avinus, tai tik daugiavaikes seimos isgelbejo tauta. Tikrai tada miskuose didesnio komforto lietuviai neturejo. Vyrai dare savo darba, o moterys gimde vaikus ir daug gimde, daug tu vaikeliu mirdavo, bet likusiu uzteko, kad ne tik Zalgirio musyje geriausius Europos riterius parklupdytume, bet ir kad siandien dar esame lietuviais. Ko cia dabar dejuojate, kad nepritekliai, kad krize. Nesamone visa tai!!! Daug vaiku tik skurdziose seimose ir gimsta, tik per krizes, tik po karo ir reikia gimdyti, kad salis atsigautu. Kai bus daugiau vaiku, tai ir vyrai labiau stengsis juos islaikyti, labiau suks smegenines, judins uzpakalius. Aptingusios tautos sensta ir degraduoja. Dagi reikia palaikyti-saunuolis sitas seimunas!!!

Kažkada jau buvau rašius apie vaikų mašinas, dauginimosi psichozę ir tokių diedų kaip Dagys nepilnavertiškumo kompleksus.
Kažkada prieš porą metų skaičiavau pagal Dagio užmojus kelti lietuvių skaičių, ir gavau tuos magiškus skaičiukus apie keturis vaikus vienai motinai.

Aišku, galėčiau dabar vėl išsiplėst su istoriniais pavyzdžiais, apie skatinimus daugintis po karų, apie tai, kas po to nutiko U$A ir t.t., ai, bet pasiliksiu geriau su varvančiom iš juoko ašarom po anokių komentarų ; )

Nežinau, kaip čia su tokiais utopiniais (?) Rimantuko pasvaičiojimais, bet "marry and reproduce" buvo vienas skelbimų distopiniame pasaulyje.

Ir nespėjus refreshint, išdygo dar vienas, raganų medžioklė!

Politikas nevengė dalyti tarsi juokais išsakomų patarimų, jog ruošiant sužadėtinius santuokai būtina jiems įkalti į galvą, kad „tvirta šeima prasideda nuo penkto vaiko“, bei siūlė įtvirtinti specialų įstatymų vertinimą per poveikio šeimai prizmę.
Šiuo metu priimant teisės aktus vertinama, kokį poveikį teisės aktas turės kriminogeninei situacijai, verslo aplinkai, taip pat reikia nurodyti, kokios galimos neigiamos teisės akto pasekmės.

Na, jo, iškilo man klausimas, kaip ir žurnalistei, ar čia jie vis dar rimtai taip varo, ar pamatė, kad smagu "stumt dūrą", tai ir tęsia užsikabliavę ; )

Comments (2)

len:

per baltijos zhinias shita rode, tai ten reportazhe fone eina moteris su vaikeliu ,o uzh jos du "virai" voliojasi prie kioskelio :D \m/sheima\m/

Šviesa:

:D kokia "subtili" reklama - marry and reproduce...

Taigi čia ne ferma, kad ir kokias programas jie kurtų, negalės apsėklint visų Lietuvos moterų, nenatūraliai to gimstamumo nepadidins iki savo užpageidautų skaičių... Kas nenori turėt vaikų, jų ir neturės, kad ir kokias super sąlygas žadėtų (nebūtinai vykdytų) konservatoriai.

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 21, 2010 2:41 PM.

The previous post in this blog was knyga.

The next post in this blog is romos aktorikai.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35