" /> Martynas.: August 2004 Archives

« July 2004 | Main | September 2004 »

August 31, 2004

Viz: Avys.

Suskaičiuok ir net nepastebėsi, kad jau miegi ir sapnuoji.

avineliai.JPG

Ke Ke Ke.

Atidarė prie namų naują Medią. Žmonės baisiai džiaugėsi naujo magazino atidarymu ir miniom plūdo tikriausiai dėl to, kad tikėjosi nuolaidų kaip pirmai dienai. Nesulauks.
Frenkas Zapas iš garsiakalbių dainuoja apie misterį Ameriką ir svajonių supermarketą, ir proto policiją.
Vakare paskambinusi auklėtoja priminė, kad kulminacija bus trečiadienį 08.30 ir įspėjo, kad būčiau pasiruošęs morališkai.


Reziumuoju: vasara buvo nx.

August 27, 2004

Tarpai.

Atsiduri neretai tokiam dalyke kaip gyvenimo tarpas. Neseniai su trenksmais ir prasikeikimais būna pasibaigęs senasis periodas, o iki naujojo periodo dar toli. Tyliai sėdi ir net nežinai ko pirmiausiai reiktų griebtis, norint užpildyti tuštumą, atsiradusią po senojo periodo žlugimo.


O šiandien per Viasat History kanalą mačiau laidą apie ska/rocksteady/reggae muziką ir jos atsiradimo istoriją. Gerai kartais pažiūrėt televizorių ir gerus kanalus.

August 19, 2004

Sindromas.

Neturiningų vasaros atostogų sindromas. Galima pavadinti ir taip. Atsikeli 12.00 ir visą dieną slampinėji iš vietos į vietą. Sopa visa dešiniąją pusę ir jau daugiau nei mėnesį galiu gulėt tik ant kairiojo šono. Prieš naujus mokslo metus jau baigia užgyti ir baisios, operacijų dėka atsiradusios, žaizdos, kurios suryjo didžiąją dalį pačio smagiausio laiko.
Už lango didelė brigada rekonstruoja parduotuvę ir važinėja su savo traktoriais/volais/sunkvežimiais/ekskavatoriais, pjausto visokius betonus nuo 7.30 ryto iki 19.00 vakaro. Tikriausiai bus dar ir koks nors atidarymas su dainom, šokiais ir valdžia. Norisi tylos.

August 5, 2004

Links: kam įdomu.

Puslapis apie visą(?) elektroninę muziką. Įdomu.

August 2, 2004

Vaisiai ir daržovės.

A.Burgess „Prisukamas apelsinas“. Gale knygos mažom raidėm šūkaujama apie Pasaulio literatūros legendą lietuviškai!. Iš pradžių buvo visai nieko, paskui tas atseit žargonas pradėjo pykdyt. Skaitai rimtą knygą, o atrodo lyg skaitytum lietuvio, kuris kelis žodžius moka rusiškai ir bando kažką pasakyt, pasakojimą. Gal amerikonam ir kitiem užsieniečiam tai visai kietai atrodo. Dar kažikokie postringavimai apie smegenis, kurias gali išoperuoti mielaširdingoji visuomenės gerovę palaikanti sistema.
Ir tiek. Bestseleris.