« Links: kam įdomu. | Main | Tarpai. »

Sindromas.

Neturiningų vasaros atostogų sindromas. Galima pavadinti ir taip. Atsikeli 12.00 ir visą dieną slampinėji iš vietos į vietą. Sopa visa dešiniąją pusę ir jau daugiau nei mėnesį galiu gulėt tik ant kairiojo šono. Prieš naujus mokslo metus jau baigia užgyti ir baisios, operacijų dėka atsiradusios, žaizdos, kurios suryjo didžiąją dalį pačio smagiausio laiko.
Už lango didelė brigada rekonstruoja parduotuvę ir važinėja su savo traktoriais/volais/sunkvežimiais/ekskavatoriais, pjausto visokius betonus nuo 7.30 ryto iki 19.00 vakaro. Tikriausiai bus dar ir koks nors atidarymas su dainom, šokiais ir valdžia. Norisi tylos.

Comments

o ką operavo?

Gynecomotapia. Auglys krūty. Pakankamai nevyriška liga tikriausiai, bet, kiek girdėjau, dažnoka.

tai sakai viskas gerai. kažkaip užsinorėjau, kad man ką nors išoperuotų. rimtai. bet kažką atiduot gaila. auglys kogero ir yra išeitis.

šiaip aš tai visai netgi norėčiau patirt klinikinę mirtį. kaži koks ten jausmas. kiek teko gulėt ligoninėse - vis nepavykdavo nudvėst ir vėl atsipeikėt.

mrrrh.

nebutinai:) galima turėti draugų ir vilniuje, ir be didelio kiekio pinigų bus linksma. Visi parkai, nemokamas užbrandintas pliažas:) (čia rimtai, ten galima tinklini pažaist su haliavnu kamuoliu, ir užsidirbti galima, tuos kamuolius iš upės traukiant:) galima aplankyti visus pažįstamus. Rimtai, šitam mažam Vilniuje labai daug neatrastų dalykų. Gali daryti visuokius urban exploration...

prisiminiau tokią knygą "Mėnulio slėnis" Džeko Londono. Toks grynas optimistinis soc. skaitalas.

P.S. pagaliau galima pažaisti futbolą su phorum.hardcore.lt ir co:)

Man tai ir užteko tų visokių nx ligoninių. Šiaip kas nieko, tai narkozė, kai viskas sukasi sukasi sukasi sukasi - vaizdas dingsta. Bet tai yra ligoninė, o ligoninėse - šūdas.

Žaist aš irgi norėčiau, bet dar kol nepasveikęs - nieko nebus. O kol pasveiksiu ir ruduo ateis.

io, ligoninės sux. bet jei jau patenki ten - galima ir smagių dalykų rast.

o narkoze tai taip ir neteko pasimėgaut.

ale mere_nachui, visgi linkeciau neprisisneket. palauk senatves, sveikata pati sliet prades.
o diagnoziu kabejimas yra bjeurus bjeurus dalykas.

Visos tos ligos - bliadstvos.