« blogas blog'as | Main | Horizonte bėga šernai »

now leaving school | life: 10km left

Taaip, šian paskutinės durys closed.
Pirmąsyk sau leidau tokią avantiūrą, kaip bėgiojimas ryte prieš egzą. Dangus pabandė atseikėt, dangus užsiundė lietų, lietus išmušė ankstesnes lyriškas mintis - kažkada pastebėjau, jog kiekviena figūra, sutikta 6 ryto atrodo įdomi/keista, verta dėmesio. Buvau ir kažkokius samprotavimus išvystęs, deja turbūt buvo menkaverčiai, nes nieko nepamenu. Žodžiu lietus nuprausė, pradžioj galvojau, kad tai bus alternatyva dušui, po pusvalandžio jau stovėjau po lietaus alternatyva.

Paskutinį egzą uždelsė kiek galėjo - įkišo į antrą srautą, egzas turėjo prasidėt pusę 1, baigtis 3 (negalėjo parinkt meto, kada būsiu dar nedarbingesnis). Buvo jau kiek ir komiška sužinot, kad į antrą laikančiųjų srautą patekome tik 3se (vienas neatėjo, laikėme išvis dviese). Testo atsakinėt be galo nesinorėjo, vaizdas pro langą tiesiog skatinte skatino kurti eilėraštį, pasaką ar simfoniją (tvieskiančios saulės kaita su didinga lietaus mūša, o tau reik aiškint kaip vadinamas standartinis parametrų rinkinys). Klasiokas pirmas atliko, pirmas išėjo, aš likau vienas su dviem prižiūrinčiais, ėmiau rimčiau svarstyti piktdžiugišką galimybę pasiprašyt wc, tada vienas jų lydėtų, o kitas liktų žiovaut kompų ūžesy. Visgi tingėjau, tiesiog pridaviau atspausdintą darbą, numečiau juokelį, kuris turėjo sueit suaugusiems ('ar už spausdinimą nereikės mokėt kaip visad?'). Tada per balas, tarp balų - namo.
Namuose ilgai neišsėdėjau, atlikau seniai norėtą ritualą, kurį neseniai smagiai išbandė kolega Loading, dabar suprantu visą to daikto žavesį. Beto ir laiko mažiau užtrunki, ir pigiau nei norm. kirptis. Buvau atkalbinėjamas 'dw, o gal ne visiškai plikai? Gal pirmu numeriu?' Nee, perdaug jau nuolaidžiauju visiem šiais metais. Mama, o juk per doom tie žmogeliukai kur pliki ir su shotgunais tai kietesni už žaliaplaukius flegmas? Mama, žinai, jau sugalvojau, ko noriu kitam gimtadieniui. RIPE Whois sako, kad mama manes negirdės, kad jos netname yra COUNCIL-OF-EUROPE-NET1, iš tokio ji tikrinasi mano skolintą webmail account. Pf. O Strasbūre šautuvai turbūt brangesni nei turguj. Paskutinis neramus, pirmas ramus miegas (xe, ar 'miegas' gali būt daugiskaita, ar tik vaizdingam kontekste ('visi miegai išlakstė')? Taip, aš keistas, ir IRC visi šiąnakt keisti, WINAMP irgi keistas, groja mid'us, NEC vilkina Lt egzo rezultatus.
P.S. Peržiūrėjau Kill Bill, filmo pradžia prie ledų netinka. Smagiausias momentas turbūt buvo, kai filmo pradžioj nutiko kažkas staigaus, treninguotas skustagalvis kėdėj palei kompą krūptelėjo, ledai buvo pagauti prie pat žemės. Pagalvojau, kad iš šono turėtų gautis mielas truputį prehistoriškas vaizdelis.

Comments

o, o, o, Plaukai не прёт! :))

o kas sian per egzas? taigi jau rodos baiges visi egzai, ar ne?
lengviau buvo laikyt, nei dabar laukti atsakymu.uzpisa galutinai:(

Loading:))
BOMZe - informaciniu technologiju mokyklinis egzaminas:) Jo, atsakymu laukimas erzina, bet ir grudina.

Na va, perskaiciau viska, kas yra sitam saite. Jeigu leisi, truputi pakomentuosiu :)
PATIKO:
1) asociatyvumas, sasajos su paciais ivairiausiais kontextais
2) netiketumo efektas
3) autoironija
4) intelektualumas
5) isradingas, originalus stilius
6) netradicinis mastymas, drasios idejos
7) humoras...

NEPATIKO:
1) matematiniu terminu gausa (labai daznai remiesi progresijom ;)
2) poziuris i savo asmenybe
3) pesimintiniu nuotaiku dominavimas kartais uzgozia ideja, kad ir kokia brilliant ji butu

SEKMES RASANT (ir ne tik) ;*)

pilnai pritarciau PinkPanther... gal reiktu dar si ta pridet, si ta atimt, bet vienaip ar kitaip buciau labai pavelavus...