« Popietė su st_ | Main | now leaving school | life: 10km left »

blogas blog'as

Kažin, išgėrus uždrausta blog'int?
Tik nesakykit kad neturiu atmaskės. Valstybiniai baigti, 5dienis, laiko yr, žmonės gali, žmonės šneka apie induktyvumus ir mechaniką, tu per tą laiką žiovauji, geri alų ir rezistentiškai kažką kalbini apie istorijos egzą. Aišku pataikai ant olimpiadininko, jis tau nurodo krūvas teisingų atsakymų, tu dar labiau užsiverti alų, joo, kitąsyk būtinai bus degtinė ar šaltupis, kaip jaunesniam amžiuj. O išlaikyt išlaikysiu, jei ta žinutė, kur atsiuntė 1667 - nemelaginga, tai informos gavęs 10 i MIF turėčiau patekt xaliavon vieton, nors nuo 8 klasės buvau humanitaras.

Šiaip keistas tox rašymas, mama officialy refused to talk to me kai grįžau, bet nukreipus kalbą apie egzus, ji neignoravo, pašnekėjom kažką konstruktyvaus apie egzus, politiką, ble lygiai tą patį kaip su bendraamžiais, o rašosi extra greit, apmąstau tik kas trečią žodį ir tai paviršutiniškai, kada nors save keiksiu už blog'inimą apgirtus, bet juk tai taip nuostabu (kaip dar sugebu įžvelgt gramatines klaidas, xz), mamai parnešiau "Vakaro žinias" kurias laimėjom pamatę "Tauro" kamštelio paslėpsnius. Tixliau pusę vakaro žinių, kadangi su žmogum pirkom perpus, žmogus pasiėmė apie politiką, aš pasiėmiau tai, ką Vakaruose vadintų "pikantiškom naujienom", dabar pusiau gailiuosi (iš esmės ten vapše nėr ką skaityt, tik apie sportą objektyviau gal rašo). Dabar bandau atspėt amžiną mįslę, kodėl katė uosto pirštus, nosį, etc., kai grįžtu išgėręs. Tarsi neatpažintų. Tarsi būtų kažkas naujo, neįprasto, smerktino.
Beje, vakar maloniai nudžiugino tai, kad pašto ženklas saldaus skonio, juk reikia lyžtelėt prieš priklijuojant ar ne? Ir nesakykit, kad kapitalistam nerūpi vartotojas. Rūpi. Bent jo finansinis potencialas. Vadinas, jie suinteresuoti rūpintis mumis? Valio, mūsų laukia utopija.
80% to, ką planavau parašyt eidamas link namų, išgaravo to outer space. Ech, ne pats didžiausias ir ne pats mažiausias praradimas. Hev e nais vykend, nesmerkit už padrikas mintis, nuoširdumo koncentracija užtat rekordinė. Offfffffffffffffff
[The major error would be to publish that. Do you proceed? Y/N] Y, press any key to continue

Comments

welcome to the alcoblogger club! ;)

Nesijaudink, kiti ir blaivi tiek nesurezga :)

o jo girtos mintys drasios :)

oo, alkofrontas!
sveikinimai visokeriopi :)

taigi...pazistama busena... nors dabar kazkodel gerimai nebetraukia... Nuo ju tik blogiau darosi... Tik daugiau minciu apie tai, apie ka geriau negalvot.. Beje, paskaityk, kai turesi laiko, mano naujus eilius...Kitokie jie... Na, sekmes... Iki pasimatymo!