« One step closer | Main | blogas blog'as »

Popietė su st_

Laiptinėj jau antra diena stovi didelis kaktusas (vazone). Jo, naminio augalo atsikratyt lengviau, nei naminio gyvūno, kažkas pagalvojo. Pirmą kartą praeidamas nespyriau. Antrą kartą nespyriau. Trečią kartą irgi susilaikiau. Per gera nuotaika. (Kai gera nuotaika, geriau skriaust žmones). Užtat dabar eidamas (jeigu visgi 2 žmogiško ir 30 astralinio gymio asmenų, kuriuos sutikau palei knygyną, išsitemps kur nors šian vakare) būtinai įspirsiu. Bent vazonui.

Taip įdomiai beveik savaitę gyvenimas ėjos lengvai, nepaisant žmones pergąsdinusio anglų egzo, pasiteisino experimentinė teorija, kad parkės gyvastį gauna iš šaknų, užtenka nuo šaknų atskirt, ir parkės nugeibsta. Kaip kažkuris veikėjas iš kažkada mylėtų graikų mitų.
Kai aprimsta tavo žoliapjovė, tada geriau girdisi kaimyno. Gyvenimo disbalansas daro savo - šian dviem, mano reitingais, geriem žmonėm nutiko po bjaurų dalyką , ir man visai ne px, nuotaika atitinkamai nusileido, iš pažiūros svetimos parkės rado nišą mano sąmonėj. Va, prie parkių teoremos reiktų dar pridurt, kad parkės nepripažįsta jokių 'move' 'cut->paste', tik 'copy'. Kaip politikoj, nerasi šalies, kurios vienu metu būtų sėkminga ir vidaus ir užsienio politika. Filosofuot čia būtų galima iki neaišku kiek, galima pvz. pasigamint teiginį, kad parkės yra dvasinės/mentalinės plotmės materija, ir be jų ten būtų vakuumas, ir tą teiginį įrodinėt. Ne pats geriausias būdas paguost žmogų, bet vien už formuluotę paprasto žmogaus būtum palaikytas minimum mąąąstančiu.
Nu va, neįvykdžiau pažado sau. O taip maldavau mintyse savęs nors kartą visų įspūdžių nevoliot ironijoj prieš pateikiant. Bet ne, kažkas viduj tarsi tvirtina, kad to reikia vardan publicistikos, ir aš klausau. Aklai.
Įspirsiu vazonui ir už tai.

Comments

nespirk vargšo kaktuso, jis geras aš žinau :(

nusprendziau,jog reikia parasyti ka nors apacioje... bet nelabai zinau ka... manau, kad kartais padeda pykti ar apmauda islieti tarkim ant kaktuso vazono :) tam tinka ir pagalve, ir kiti daiktai... vis geriau, negu ant zmoniu pykti liet

nusprendziau,jog reikia parasyti ka nors apacioje... bet nelabai zinau ka... manau, kad kartais padeda pykti ar apmauda islieti tarkim ant kaktuso vazono :) tam tinka ir pagalve, ir kiti daiktai... vis geriau, negu ant zmoniu pykti liet

Spardyk, ka nori, tik ne kaktusus :(
P.S. Mano mylimiausi augalai ;)