« February 2004 | Main | April 2004 »

March 2004 Archives

March 10, 2004

punkrockas

buvau praeita savaite subhumans, naked aggression ir from ashes rise koncerte. baisiai idomu buvo ir baisiai gerai ten jie visi pagrojo. jie jau senukai turetu but bet subhumans ten tokia energija, tas patas prie kokius tris metus berlyne citizen fish, per sokius pameciau pasa, bet paskui kazkas rado visa sutrypta. naked aggression , grupe kurios nesitikejau isvyst , nes galvojau jie seniai pasimire, ir jie yra bet kazkaip karts nuo karto atsinaujina.
bet idomiau uz visas tas buvo siaip stebet punk rocko mases. tas pacias uniformas, tas pacias nasivkes, sukuosenas, girtas mustynes, kartais atrodo kad kazkuri pankroko dalis niekada nesikeicia, turbut pries dvidesimt metu viskas buvo lygiai taip pat. kazkaip sypsena kelia tas globalus panku protestas pries pilka visuomene , bet buvimas pilku (nesvarbu kad auskaruotu,nasivkuotu, skiauteretu), tokiu paciu savo terpej yra normalu.
ir nezinai kame cia saknys, as pats galvoju kodel as kazkiek 'prisilaikau' to, kartais tai padeda , kad tai kazkoks tai skiriamasis bruozas, bet ypac cia viskas susimaise ir parduota , o lietuvoj irgi dreduoti padeda parduot mobiliakus reklamose.
kitaip nei mases, bet taip paciai kaip mazesne mase. ir ka?

March 19, 2004

savaite

---------
praeita savaite kazkokia nuostabi gavosi. buvau su punk dj drauge san fransisko kasmetinej anarchistiniu knygu mugej. bet kaip daznai nutinka kai visko buna daug , tai norisi aprept viska ir gaunasi nieko gero. viskas raibuliavao mirguliavo ,gausa visokios spaudos, planavau praleist kruva pinigu, bet nieko ipatingo nenusipirkau keleta zinu , kruva nemokamos propagandos,apsimainiau kelias nasivkes, prigriebiau crimethinc lipduku ir harbingeriu. gaila kad atvaziavom velokai, reikejo is pat ryto, ten visokiu snekoriu buvo, pora dar pasiseke isgirst. po to pasivaiksciojom po zymiaja height street. ten tokia gatve kur tipo alternatyva, visokios pankrokiskos parduotuves, visokie modni sudniekiai , irasai , zodziu kur galima nusipirkt revoliucija, cia kaip berline oranien strasse panasiai kas buve. tik visko daug daugiau.

pirmadieni visa sociologijos klase vaziavom i sacramento protesta pries brangstanti moksla, as bendramoksliams crimethinc propagandos isdalinau. buvo koks tukstantis ar du zmoniu, visai gerai. bet gerasis dalykas, kad bendramoksle, su kuria bendrauju daug ir bandau atvert kita pasauli, nesu jai knygas ir video, ir kuri pries tai nieko nezinojo kad problemos egzistuoja, klause radijo ir buvo kazkokia politine programa ir kazkas ten baisai kritikavo ta protesta ir ji eme ir paskambino , prakalbejo ten 10 minuciu , ir net sugebejo pakeist nuomone to kritiko. tai kazkaip gera pasidare, kad nors ir mazi dalykai , bet kazkas gali but padaryta, kai zmones pradeda atsimerkt , prareget ir imtis veiksmu. ji dvieju vaiku mama, ir sako kad niekad nemaste ir tikejo sistema. kazkuria diena man sake kad nuo tada kai pradejo bendraut su manim kyla vis daugiau problemu seimoj, kad jos vyras pyksta ir sako kad kazkas ja manipuliuoja ir viskas netiesa. idomu kuo gi viskas pasibaigs :)

vaziuodamas is paskaitos pamaciau salikelej , krumuose kuprine su aplink ismetytais daiktais. pravaziavau, pagalvojau - kazkas pavoge , paeme ka reikia ir ismete. tada sustojau , apsisukau surinkau viska , susisiekiau ir atidaviau seimininkei.
reikia daryt gerus darbus, nesvarbu kokie jie mazi ir atrodytu nereiksmingi. kiekvienas geras zingsnis gal suteikia kitiems vilties kad ne viskas blogai ir pasaulis gali but geresnis jei visi mes pasistengsim.

saule sviecia, kojos prakaituoja, rytoj tarpatutine diena pries kara irake. metines nuo pradzios. vaziuosiu ir bandysiu filmuot, kazkaip netraukia paskutiniu metu dokumentuot realybe, bet gal ka nors kada ikveps, ar anukams parodyt kas bus :)

ivairove visiems i nauda

pradejau nauja darba, bet man jis ne darbas bet siaip nauju horizontu atverima. du rytus per savaite turiu padet paralyzuotam studentui atsikelt, apsirengt ir padet visuose reikaluose. turiu keltis penkta ryto ir but pas ji sesta , ir kad pries devynias jis jau galetu but paskaitose.
tai vercia daug galvot. galvot ape jauno, sveiko kuno kulta. kad mes visada apsupti panasiu i save zmoniu. mes norim kad visi butu linksmi, kad but butu tokie kaip mes. bet pasaulis susideda is daugybes ivairiausiu zmoniu. zinau kad taip patogiau paprasciau, kad zmones buriasi i grupes pagal amziu , pomegius ir t.t. bet galbut mums visiems butu i nauda jeigu butumem tikrai tolerantiski(o ne teoriskai) ir isileistumem i savo rata visokius zmones, jei butumem jautresni kiekvieno reikmems, o ne tik apsesti savo teisumu, savo nuomone.
kodel neatsivedus pankroko koncertus savo tevu, seneliu, zmoniu su negalia, jeigu tikit idejom ir jos kazko vertos ir norit ka nors pakeist tai keiskit viska ir visur. butu daug idomiau jeigu diskusijos dalyvautu ivairesni zmones, o ne visi su ta pacia nuomone. ivairove visiems i nauda.
?

March 20, 2004

anarchistines subkulturos kritika

gavau toki pamfleteli ir mane jis labai priverte susimastyt, jau kuris laikas apie tai galvojau ir girdejau is kai kuriu zmoniu bet cia daug ir gerai. neviskas aisku bet susimastyt yra apie ka. viskas yra cia :

http://www.insurgentdesire.org.uk/subculture.htm

(nemoku padaryt tu triuku kur paspaudi ir nueini ten, gal kas nori pamokyt?)

March 22, 2004

palinka

buvau vakar san fransiske demonstracijoj pries kara. cia
yra keletas nuotrauku. 50 tukstanciu zmoniu sako. pabaigoj anarchistai padare savo nedidele akcija , tipo reclaim the streets su bugnais ir muzika , tai riot police vaikesi pora valandu. filmavau , bet geriausius kadrus pasirodo neirasiau nes tuo metu kai reikedavo spaust record spausdavau pause tai nemazai asfalto ir savo paties beganciu koju. ismoksiu, jaunas dar

siandien ryte darbas bendruomenes labui, po to darbas uz pinigus , po visko teko paragaut rumunisko slyvu samagono, palinka lygtais vadinasi, tai vis dar lengvai apsvaiges, simtas metu kaip stipriu gerimu negeres. turejau dvirati vezt pats ant dviracio tai teko neipatingai skaudziai parkrist, kai jie vienas i kita ivaziavo.
rytoj kelione i nevada, o po to i vis dar ziema.

About March 2004

This page contains all entries posted to ninjutsu in March 2004. They are listed from oldest to newest.

February 2004 is the previous archive.

April 2004 is the next archive.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35