« savaite | Main | anarchistines subkulturos kritika »

ivairove visiems i nauda

pradejau nauja darba, bet man jis ne darbas bet siaip nauju horizontu atverima. du rytus per savaite turiu padet paralyzuotam studentui atsikelt, apsirengt ir padet visuose reikaluose. turiu keltis penkta ryto ir but pas ji sesta , ir kad pries devynias jis jau galetu but paskaitose.
tai vercia daug galvot. galvot ape jauno, sveiko kuno kulta. kad mes visada apsupti panasiu i save zmoniu. mes norim kad visi butu linksmi, kad but butu tokie kaip mes. bet pasaulis susideda is daugybes ivairiausiu zmoniu. zinau kad taip patogiau paprasciau, kad zmones buriasi i grupes pagal amziu , pomegius ir t.t. bet galbut mums visiems butu i nauda jeigu butumem tikrai tolerantiski(o ne teoriskai) ir isileistumem i savo rata visokius zmones, jei butumem jautresni kiekvieno reikmems, o ne tik apsesti savo teisumu, savo nuomone.
kodel neatsivedus pankroko koncertus savo tevu, seneliu, zmoniu su negalia, jeigu tikit idejom ir jos kazko vertos ir norit ka nors pakeist tai keiskit viska ir visur. butu daug idomiau jeigu diskusijos dalyvautu ivairesni zmones, o ne visi su ta pacia nuomone. ivairove visiems i nauda.
?

Comments (2)

cinikas:

visiskai uz. as irgi manau taip, ar bent panasiai, taciau kartais stebina kai kuriu zmoniu reakcija i platesni info plitima. Atrodo kad jie atrado "tiesa" ir beveik specialiaimonopolizuoja ja. Juokinga - juk vyrimas savo terpeje be nauju veju veliau ar anksciau tampa pridveses.
turiu kaimyne verteja, kuri budama uoli krikscione praktike (ne davatka), laukia kiekvieno idomesnio zino ar kokios lekcijos teksto. Jai - kazkur apie 55. Kesiciausia kad ji kaifuoja nuo daugelio "A" apraisku ir visiskai nemato alternatyvos tolimesniame Babilono tobulinime toje linkmeje kur jis juda dabar.
idomiausias epizodas buvo viena ankstyva ryta, kai mes vaziavom kazkur su Ciumu is autobusu stoties ir ji pribegus ir persimetus keliais zodziais, visa svytinti perzegnojo mus ir palinkejo sekmes. tiesiog gera kada toks atvioras santykis. ir apsipildai ir papildai. nesijauti uzdaras indas.

aš bandžiau savo tėvus atitįst į koncertus keletą kartų. tėvas vienąkart nuėjo, dar į seną GC, tai po to mamai sakė "gerai, kad nėjai" :)

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 19, 2004 8:28 PM.

The previous post in this blog was savaite.

The next post in this blog is anarchistines subkulturos kritika.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35