« August 2005 | Main | December 2005 »

October 27, 2005

hitler inside

aš tai širyt galvojau tokį galvojimą - prie LT lovio dabar čepsi buržuazinės revoliucijos 1917 metais rusijoje pradėtas lenktynes baigę kiaulės. čepsi sau ir vargo nemato ir nesuka galvos iš principo apie jokį valstybės valdymą, tik tiek, kad į EU leistų prie pinigų kraniukų prisikast ir į NATO, kad rusų kiaulės neateitų ir kraniukų neperimtų.

tai vat, tokioj situacijoj hitleris atėjo. ir tikrai, jei atsirastų galingasis stiprusis kumštis, kuris padarytų visų esminių pinigų kraniukų takeover, tai jis tikrai visai realiai galėtų "įvesti tvarką" ir pagerinti buitines gyventojų sąlygas. taip kaip hitleris vokietijoj.

ir mėgino hitleris jau įsimesti pakso pavidalu, bet bėda tik ta, kd propagandą kaip darbo priemonę įvaldė jau visos politinės jėgos. propaganda ir populizmas yra ubiquitous, todėl jų paveikumas labai smarkiai sumažėjo, todėl nebeateis pas mus hitleris, nebeateis.

na bet nieko, užtat kiekvienam iš mūsų instaliuos po personalinį hitlerį į vidų :).

Your own personal hitler
Reach out and touch faith

October 24, 2005

more reality check

šian eilinį kartą užsiutau ant babilono - eidamas iš ryto negalėjau praeiti savo mėgiamu maršrutu pro lietuvos viešbutį, o turėjau ratais apeidinėti tvorą iš vielų ir mentų, kurią JIE pasistatė tam, kad galėtų apsisaugoti nuo TŲ, kurie kelią grėsmę. aišku, nedidelė bėda - gailu ir apeit, tačiau dar ne taip seniai žavėjomės tautos vedliais pavojaus akivaizdoje kalbančiais miniai nuo šarvuočio, o dabar jau mums turėtų būti normalu tai, kad jie betkada leidžia sau apsibrėžti "saugią" teritoriją ir išvalyti ją nuo mūsų.

ple. man spjaut ant jūsų saugumo, bijot, reiškia yra už ką, reiškia esat verti kulkos ar kūdikio-bombos. ir aš kaip mokesčių mokėtojas reikalauju nerengti šitų byrkos matavimosi čempionatų mano mieste mano upės pakrantėj. norit pasiplanuot savo pasaulinį dominavimą - varykit į karinę bazę ir jauskitės ten saugiai.

informacija susirūpinusiems dėl terorizmo keliamos grėsmės pasauliniam vartojimo burbului - mirt autokatasrofoje ar nuo vėžio tikimybė yra didesnė nei mirt nuo karštakošių jaunuolių iš rytų. o vat, tokie geros valios festivaliai tik didina teroro grėsmę mūsų mieste.

reality check

October 20, 2005

img dump

grožio (ar parkės dėl nepakankamo gražumo) gamybos cechas


ugnies vargonas, kurį matėm nuostabaus renginio "erdvėlaivis žemė" metu


savita patriotizmo interpretacija


mano pirmoji gitara... krito nelygioje kovoje su žygio galva...


keista vieta vėžintis dviračiu




Didysis Lietuvos Kunigaikštis Vilgirdas užsimaskavęs mėlynu kombinezonu ir guminiais kaliošais kelia narkotizuoto jaunimo tautinės savimonės lygį, ieškodamas naujų išraiškos formų, tinkančių prie pašėlusio XXI amžiaus pulso.