« reality check | Pirmas | hitler inside »

more reality check

šian eilinį kartą užsiutau ant babilono - eidamas iš ryto negalėjau praeiti savo mėgiamu maršrutu pro lietuvos viešbutį, o turėjau ratais apeidinėti tvorą iš vielų ir mentų, kurią JIE pasistatė tam, kad galėtų apsisaugoti nuo TŲ, kurie kelią grėsmę. aišku, nedidelė bėda - gailu ir apeit, tačiau dar ne taip seniai žavėjomės tautos vedliais pavojaus akivaizdoje kalbančiais miniai nuo šarvuočio, o dabar jau mums turėtų būti normalu tai, kad jie betkada leidžia sau apsibrėžti "saugią" teritoriją ir išvalyti ją nuo mūsų.

ple. man spjaut ant jūsų saugumo, bijot, reiškia yra už ką, reiškia esat verti kulkos ar kūdikio-bombos. ir aš kaip mokesčių mokėtojas reikalauju nerengti šitų byrkos matavimosi čempionatų mano mieste mano upės pakrantėj. norit pasiplanuot savo pasaulinį dominavimą - varykit į karinę bazę ir jauskitės ten saugiai.

informacija susirūpinusiems dėl terorizmo keliamos grėsmės pasauliniam vartojimo burbului - mirt autokatasrofoje ar nuo vėžio tikimybė yra didesnė nei mirt nuo karštakošių jaunuolių iš rytų. o vat, tokie geros valios festivaliai tik didina teroro grėsmę mūsų mieste.

Komentarai

uolia!!

Taigi teko iš univero eit ratais per aplink. Bene galėčiau aš juos knygom ir sąsiuviniais išžudyt.
Gerai, kad nors neiškrato iki siūlelio, bombų ieškodami.

kogero kaiptik pastarojo jie ir bijo kaip velnio.
a6 jau kažkaip priprantu kad kasdien pro šalį laksto vietiniai su šviesiukėm, kažin kodel juos taip greit vežioja? gal bijo kad pašvinks.

taip gera paskaityt tokius zenkliukus ir sudaryt galvoje vilties konstrukcijas. uolia!!

plia, ziurau as ziurau - ogi sitam name gyvenu dabar :)

uz posta ploju delnais.

dvirachiu takas, ozhy!;)