« more reality check | Pirmas | interneto spinduliuotė »

hitler inside

aš tai širyt galvojau tokį galvojimą - prie LT lovio dabar čepsi buržuazinės revoliucijos 1917 metais rusijoje pradėtas lenktynes baigę kiaulės. čepsi sau ir vargo nemato ir nesuka galvos iš principo apie jokį valstybės valdymą, tik tiek, kad į EU leistų prie pinigų kraniukų prisikast ir į NATO, kad rusų kiaulės neateitų ir kraniukų neperimtų.

tai vat, tokioj situacijoj hitleris atėjo. ir tikrai, jei atsirastų galingasis stiprusis kumštis, kuris padarytų visų esminių pinigų kraniukų takeover, tai jis tikrai visai realiai galėtų "įvesti tvarką" ir pagerinti buitines gyventojų sąlygas. taip kaip hitleris vokietijoj.

ir mėgino hitleris jau įsimesti pakso pavidalu, bet bėda tik ta, kd propagandą kaip darbo priemonę įvaldė jau visos politinės jėgos. propaganda ir populizmas yra ubiquitous, todėl jų paveikumas labai smarkiai sumažėjo, todėl nebeateis pas mus hitleris, nebeateis.

na bet nieko, užtat kiekvienam iš mūsų instaliuos po personalinį hitlerį į vidų :).

Your own personal hitler
Reach out and touch faith

Komentarai

shita, miciau, kad ir trumpai, bet vis tiek grafomanija :) blog'us is viso reiketu pervadinti i pvz "grafomanogus". :))

del hitlerio tikriausiai neteisus, as optimistiskai manau, kad globaliame kaime senos diktaturos formos neimanomos. greiciau nustipsim nuo kokio kiniecio viruso, kad ir skaitmeninio. o brazauskas tai tegul valdo ta valstybe, man jo komunistine praeitis nerupi, jis ukishkas bent, ne koks pianistas, nors ir tas fainas seniukas.

blet, ir ash grafomanas.

valdzia visada bloga, bet tame nieko labai blogo nera, kaip jums atrodo.