« img dump | Pirmas | Laikrodžiai »

braindump

visų pirma, tai man pagaliau pavyko surasti panaudojimą tom tokiom laisvai prieinamom rozetėm, kur kartais gali pamatyti lauke ant kokios nors maitinimo įstaigos sienos. susiruošėm su keliomis draugėmis pasivaikščioti po naktinį vilnių, o aš staiga prisiminiau, kad kuprinėje turiu bananų, pieno ir elektrinį mikserį. taigi, mums trūko tik elektros rozetės. praėjom gerą gabalą komercinio vilniaus, kol laisvą veikiančią rozetę radom ne kur kitur, o prie pat įėjimo į Centrinę Vyraujančio Lietuvoje Kulto Archikatedrą. Taigi, susimakalavom sau prie katedros bananinį kokteilį ir gurkšnojom jį naktyje.

po to išmėginau ve atrastą karmos valymosi pratimą, reikalingą atlikti kitą rytą po piknaudžiavimo alkoholiniais gėrimais. iškuopiau klubą ir pagrojau su sanatorija būgnais, kol jiems nuduso bosinis kubas (beje, nuduso labai panašiai kaip ir man - tiesiog užtilo, panašu, kad perdegė galinis stiprintuvas)

po to mane nustebino mano tėvai, kurie pareiškė apie savo ryžtingą nusistatymą per artėjančius rinkimus gadinti biuletenį. čia imant domėn tai, kad mane jie anksčiau kritikavo, už analogiškus mano veiksmus ;)

po to gyvosios archeologijos festivalyje kernavėje klausinėjau, ar užtekdavo senovės žmogui išgyvenimui per dieną dirbti vidutiniškai dvi valandas. visi, ko klausiau, sakė, kad ne - net gerai įgudus strėlės antgalį pasigaminti užtrunka apie porą valandų.

o po to tiesiog kroviau malkas į karutį, vežiau ir kroviau į grėdą. labai atpalaiduoja galvą.