« mama papa ja | Pirmas | aš laukiu pasaulio pabaigos ir man negėda »

akordeonų vilnius

mane įkalbėjo eiti dirbti šeštadienį. tiesiog nenorėjau palikti žmogaus vieno negalioje. nu gerai. laukiu transporto stotelėj prie vyriausybės. stovi vyriškis su mažu berniuku ir akordeonu. tamsaus gymio. po keletos minučių žiū ateina dar vienas vyriškis su akordeonu ir maža mergaite. hm, galvoju - kažkoks akordeonistų vaikų renginys ar šeštadieninė tėčių akordeonistų ir jų vaikų šventė... atvažiuoja autobusas, įlipu, žiū - ogi vienas iš akordeonistų groja, o berniūkštis vaikšto ir renka monetas į puodelį - aha verslo planas aiškus ir geras, močiutės berniukui noriai meta. po to dar apsiloju su vairuotoju, kuris mostu įsako akordeonistui užtilti - sakau, pasigarsink radiją, jei nepatinka. po to pravažiuodamas matau diedą sėdint kalvarijų stotelėje ir plešiant vėl gegužio žiedai. su akordeonu. o vakar dar bananas atliko dainą su akordeonu.

akordeonu akordeonu akordeonu akordeonuakordeonuakordeonu akordeonu akordeupaoaslkjšslkdj adslk

akordeonų vilnius.

Komentarai

tą patį mačiau vakar dieną, tik ten buvo vienas vyresnis tamsaus gymio berniukas, o kitas mažiukas. lijo lietus. galvoj sukos toliau destrukcija. akau, šiza kaip iš Kusturicos filmų!

as tai kai pirma karta pamaciau vyra su akordeonu ir vaiku, tai pagalvojau, kad vyras ka tik nusipirko akordeona ir vaziuoja namo jo pasidet. sedejau gale truliko ir pagalvojau, kad galetu ka nors pagrot, o jis eme ir pradejo grot ;) bet kai vaikas pradejo vaikscioti ir rinkti pinigus, pasidare kazkaip ne taip zavu viskas. savotiskas punk rokas, jo, bet galejo pavaziuot dar bent viena stotele ir pagrot.